Съпруги, чиито мъже пътуват 12

• 48 027
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Лелееееееееееееее еееееееееееееее ама аз, цял дне не спрях да меля бре дами Simple Smile) Такова велико плюскане, сега ще цапна и по едно вино Simple Smile)

tanyatais,благодаря ти за пожеланието и от твоята уста, както се казва, та право в божиите уши!!! Praynig Praynig Praynig kelson, това и за теб се отнася, дай боже ..на лято да им се похвалим с резултата  EFP  ylinfant  ylinfant
МамаR аз, не исках така да ти прозвучи ..извинявай .. не бе, просто аз съм толкова зле с тия комп. че една картина не можах да плясна досега, и много ме е срам вече ..ама много. А на теб, браво! Хайде, моля те, не се сърди ..ето   bouquet да се извиня ...
Делти, урока верно, аз кат ми покажат лично по-схваащам  newsm78
айде мацки (то ние, имахме  и един мъж, дето ни изчезва от време на време ама  #Crazy)хубава вечер  и до утре ..ще ви кажа рано-рано, дали и как са проходими улиците навън из ледена Варна Simple Smile)

# 586
  • Varna
ДЕЗДЕМОНКА Hug
И късмет да ти пожелая мила по тия гадни ледени улици. Много, много късмет newsm10 Така ме е страх като вървя по тях,  буквално се ужасявам.
МАРКЕЕЕЕЙ Hug
ЗвинЯвЪ сЪ за дъртия счетоводител. Голяма работа си, много щедраааа, бравУУУУУс и Благодаряяяяя newsm20 newsm47

# 587
Дезди, smile3521.не съм се обидила. Просто исках да ти подскажа,че не е страшно и сложно,стига да го поискаш.А щом и кака ти Делти ще ти бъде учителка - хвърляй си шапката. Спи спокойно и събирай сили за утрешното ходене по леда. sohappy

# 588
Гледам купон е имало тук днес Simple Smile!
Да са ви живи и здрави момченцата и много да ви радват! Вземам си по малко от всичко защото и аз се връщам от маса - свекърва ми я беше сложила за здравето на племенниците.
Дано утре отпусне малко, че е голяма поледица навън, утре как ще се ходи на работа - хич не знам...
Спокойна вечер момичета!   

# 589
  • Варна
Добро утро, момичета!

Благодаря за милите пожелания за моите пиленца! И Вие и бъдете живи и здрави!
И където няма пиленца, да се излюпят в двойна доза още този година!  Hug

Хайде едно кафенце за събуждане!

Отивам да приготвям малките пиленца за училище, голямото вече прехвръкна до там.
Лек и спорен и по-малко леден ден, повече усмивки и само  хубави новини!

# 590

Добро утро и от мен!Пристигнах благополучно на работа и ви поднасям по едно чайче за стопляне. Обличайте се добре,че навън е много студено и има вятър. Лек ден на всички,че аз днес имам доста работа.Ако успея,след обед ще намина да ви видя.

# 591
Ха здравейте и от мен милички ми русалки и наш русалчо  newsm53
Днес и аз стигнах до работа ..само се включвам малко по-късничко тука ... ами да ви кажа и днес, не  е по-профходимо от вчера smile3507 ама аз с таксито от Младост долетях направо и там отперд нали имаме огроооооомни градинки (то хубу, че ги ама де) та по-малко са пързалях  newsm68 ) Лошото е, че тука край общината (сградата) има един вятър дето от незнам къде се завихря,  и както са пързаля, току си стигнал до кръстовището  newsm12 преминавайки на бегом по заледените места барабар със стълбите, дет са от ЧИСТ МРАМОР  smile3514
АБЕ ТАКА Е КАКВО ДА СЕ ПРАВИ, ЧЕТА ДНЕС, ЧЕ ЛЮБИМАТА НИ ОБЩИНА ЩЯЛА ДА ПРЕДПРИЕМА КРУТИ МЕРКИ СРЕЩУ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА МЕЖДУБЛОКОВИТЕ ПРОСТРАНСТВА, МАГАЗИНИ И ПР ... КАТО ИМ НАЛАГА ГЛОБИ ЗА ЗАЛЕДЕНИТЕ ТРОТОАРИ И УЛИЦИ  newsm12 АМА СА ЧУДЯ, НИЕ КАК ДА И НАЛОЖИМ НА НЕЯ САМАТА ГЛОБА, ЗА ТОВА, ЧЕ СИ ПЛАЩАМЕ КАТО ПОП ВСИЧКИ ДАНЪЦИ И ТАКСИ А ТЪРПИМ ТОЯ ЛЕД!!! newsm10
Ами така изказах си аз, гражданската позиция и сега ви казвам хубав ден ама си вземам и от кафето и от чайчето и мацки, благодарим Simple Smile)

# 592
  • Varna
MAMA R Hug
СтраОтно чайчетооооо smile3508 Благодаря тииии  bouquet
Хайде от мене една лека закуска
ДЕЗДЕМОНКЕ Hug
Тъй, тъй, тъй за общината. Със тия мрамори и лЪзгави плочки нея ко шЪ я праЙм. Иначе от нас които си плащаме данъците могат да си играят.
Всяка сутрим момичета ви мисля, как се добирате до работа. Дано почне от днеска да се размразява. Уж ги дават положителни вече температурите. Ставам сутрин и се питам- Моите момичета как ли са стигнали до офисите си newsm78и ми е едно свито отвътре. Господ да ви пази, че хич не е смешно ами си е баш страшничко.
Лек и спорен а и много, много усмихнат ден мили Русалки и Русалчо Hug

# 593
Алююююююююю компанията Simple Smile) тука пак няма никой ..къде сте бре хора? Стопли се навън малко и вие айдеееееее юруш ... навън  Crazy

# 594
За вас...   bouquet

# 595
  • Varna
Нали Мъжете Не Плачат Hug
Върхът си Душко, винаги ни глезиш, нямам думи, просто newsm20

# 596
Здравейте, прибрах се (у дома, как къде Simple Smile) )
Нали Мъжете не Плачат благодаря  Hug, включи се най-сетне ... newsm44
А вие къде сте??? newsm45  и тази вечер ли ще ме оставите сама?

# 597
Привет русалки  Hug Hug Hug
Нали Мъжете Не Плачат, Благодаря! Wink
desdemona, тук смеее
Момичета някоя случайно да знае 400МБ, колко време в скайп са???

# 598
  • Varna
ДЕЗДЕМОНЧИК Hug
Тука съм и аз. Как се прибра бе душе през тоя ледник, деТ нИ сЪ разледи?
КИАРЧЕ-
За връзка със кораб ли става на въпрос или Интернет от Пристанище?
Ако е връзка с кораб коя фирма ползвате?

# 599
Дездемона и аз съм тук... чета ви... нищо, че не пиша често...

Киара, нямам никаква представа колко време е това... чекнах в нета, но и от там не можах да разбера...

Общи условия

Активация на акаунт