Съпруги, чиито мъже пътуват 12

• 48 020
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
 Нали Мъжете Не Плачат , и аз търсих, но нищо не открих, но все пак благодаря за отзивчивоста! Hug

# 601
  • на морето
Момичета, здравейте и от мен!
Малко късничко се включвам, но цял ден имах много работа, та сега ми остана време и за вас Simple Smile
Desdemona, ще даваме отчет лятото и живот и здраве догодина да не сме толкова самотни, а да питаме момичетата за съвети за отглеждане на бебоци!!!
В петък и аз ще навестя любимата Варна, но дано дотогава да е малко по-проходимо, че като ви четя и се плаша. Не че и при нас не е поледица, но поне вчерашният сняг поспаси положението и днес се придвижвах уж по-добре.
От мен лека и спокойна вечер! Hug

# 602
Привет на всички.Мерси за кафето,чая и закуската.Хапнах си сладко.Моя милост пак беше в Спешен ортопедичен кабинет и пак средното'диване" .Спукана китка,натъртено дясно рамо и 3 седмици с гипс-това е равносметката от удар на съученик и последвал сблъсък със шветската стена.Тоя учител къде е бил и как ги е оставил на самотек?Утре ще си говоря с него.Писна ми #Cussing out #Cussing out #Cussing out.Натъртени ръце и крака,сега и това.Вече не се търпи.Лека вечер на всички и извинето за леко"лошите'вести.

# 603
Марка, милата ми ...какво ти е на душата ...ма много палави детета имаш май  newsm12
Айде хубавото е, че всичко се е разминало вече и сега да се пазите, е най-добре го сложи "под домашен арест"  Party
А на останалите, Добро утро на всички  Hug и на Нали Мъжете не Плачат
Прибрах се Делти /снощи/,  Praynig но когато съм горе се придвижвам с такси  Naughty за по-сигурно, в тоз лед и студ, пък и не съм любител на градсият транспорт какво да правя, но благодаря за загрижеността ти към мен и нас изобщо  Peace
Специално за теб   bouquet   bouquet   bouquet
А на всички останали слънчев ден  Joy

# 604
Привет на всички!!!
как сте?стигнахте ли благополучно до работа?
Уж днеска по-топло ще бъде,ама знай ли нЕкой?
Тамън ей ся се чух с моя моряк!!!Ей голям кеффффф!Към края на февруари (сиреч 27-28) ще слиза и живот и здраве до към 2-ри Март най-късно ще си е у дома newsm44 !
Хайде сега по едно кафе от мен за хубавата новина
Лек ден на всички!!!

# 605
Здравейте на всички  Simple Smile
Аз стигнах благополучно, карам новата кола, все още съм малко стресната и съответно тези дни закъснявам за работа.
Аз вчера се чух с моя моряк и днес още ми държи влага Simple Smile
Намислила съм да му изпратя за Св. Валентин подарък по пощата. Все още мисля какъв да бъде. Колебая се  за една от тези възглавнички с формата на сърце, напръскана с моя парфюм разбира се Simple Smile Трябва да е нещо  нечупливо....
Приятен и лек ден на всички  Peace

# 606
Сисе ..страшно кафе  Peace отдавна си мечтаех за такова  Hug
Бравос на теб и честита ти радост  Peace скоро у дома ...  Sunglasses

Здравейте на всички  Simple Smile
Аз стигнах благополучно, карам новата кола, все още съм малко стресната и съответно тези дни закъснявам за работа.
Аз вчера се чух с моя моряк и днес още ми държи влага Simple Smile
Намислила съм да му изпратя за Св. Валентин подарък по пощата. Все още мисля какъв да бъде. Колебая се  за една от тези възглавнички с формата на сърце, напръскана с моя парфюм разбира се Simple Smile Трябва да е нещо  нечупливо....
Приятен и лек ден на всички  Peace

ааа той, как ще го получи на кораба? Незнаех, че може така или не съм разбрала  #Crazy

# 607
ами, питах компанията му - дадоха ми адрес, на който да пратя пакета - някава логистична компания. Свързах се и с тях и ги питах - дадоха ми същия адрес и ми писаха, че като го получат, ще го занесат на кораба, когато е в пристанището.  Ще видим.

# 608
аха Crazy ама ох, пак въпросче, твоят съпруг към БМФ ли е?

# 609

Една късна закуска. Към хубавото кафе на Сисето.Да ви е сладко.
Марка,съжалявам за случката,дано всичко се оправи бързо.Ти само момчета ли имаш?Аз май не съм доразбрала.
Успешен и по-малко хлъзгав ден на всички.
Дезди,в БМФ такива неща не могат да се случат.Без подаpъци-само  личен телефон,когато са в обхват

# 610
Мама R браво на теб! Ама и ти, продължаваш да ми показваш, колко, ама хич не мъ бива  smile3514, Ето днеска пак са пробвах, ама или не ми отваря картинките  smile3511 или не щат да са поставят  newsm78 оффффф
Благодаря обаче, много вкусен и голяяяяяяяяяям тоя кроасан  smile3534
Ами той моят не е към БМФ ама и аз, не съм чувала за такива услуги и ми стана интересно затова ...
аааа ама къде е нашата Делти? Днес не е миналавал да ни види  ooooh! на мен лично ми липсва, а  на вас?
Марка, ти трички дечица ли имаш? то и аз, не съм разбрала защото  newsm78

# 611
не е към БМФ,а  към Carnival Australia
то и на мен ми е запърви път да изпращам така подарък, ще кажа какъв е резултата като (ако ) го получи  Hug

# 612
  • Варна
Деси, аз съм пращала така писмо веднъж - по факс на агента в пристанището, където се очакваше скоро да пристигне кораба.  И му го занесоха, нямаше проблем. Адресите на агентите ги имах от Милото обаче. Което не пречи да звъннеш в Промар и да питаш - обикновено са доста любезни.

# 613
scorpita,  благодаря  Peace

# 614
  • Varna
ДЕЗДИ Hug
Тука съм Душе ама от сутринта имаме една занимавка и се занимаваме със нея и правим така да се кажи едва ли не опити във химическа лаборатория. Та със какво се занимаваме. Вчера се мотках из форума и попадам аз на тема за тия тенджери на които им правят реклама от 1 години и нещо. Обаче, момичетата разправят за такива които можем да си купим или от Метро или от Билла. И цената е 100 пари а не 250. Правят абсолютно същите неща като по скъпата. Аз и без това напоследъка даста се чудех newsm78да купя ли, че много добри отзиви имам от мои близки и от един комшия, колега на мъжът ми, който обича да готви. Подарили му такава тенджУрка та случайно стана на въпрос и той доволен. И кака ви ДелтЪтЪ чете, чете и тропна със крак и изпрати Диването във Метро да у купува и той я домъкна късно вечерта. Тази сутрин почнах със тия замръзените банички. Станаха много пръхкави, маслото им падна . Друг път съм си ги правила във моята си фурна която е вихрова но във тая тенджерка станаха още по вкусни и както казах пръхкави. Сега съм метнала едно цяло пиле обаче охладено. И съм оставила БаткУ да го наобикаля. Та затова се появавам едва сега във темата.
Благодаря за каЙвенцИ, благодаря за кроасанчика, че многУ обичам Hug newsm47
За подаръци на търговски кораби не съм чувала никога. Но за пътнически не се съмнявам, че може.

Общи условия

Активация на акаунт