Съпруги, чиито мъже пътуват 12

• 48 018
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Делти,каква е тази тенджюpа? newsm78Ако наистина пpави чудеса,осветли ни и нас.Че аз много обичам да готвя.  chef
Айде някой дpуг да сложи обяда,че аз тpябва да pаботя.

# 616
Делти тя, да не е от онзи тип на тефал мисля, че бяха, ама го рекламираха пък него като уред за готвене с една лъжица мазнина само  newsm78
незнам за едно и също ли става въпрос newsm78 ...щото за таквиз вълшебни тенджерки, ей сега, за сефте чувам от теби  Crazy
Аз обаче се чуда дали няма на пазара такива дето сами да почват да готвят кат по филмите с гласова команда  Joy то ще е хубаво тогаз и с един робот за чистене да са уредим  Money аз лично няа да откажа  hahaha

# 617
  • Varna
Eй, такава е тендЖУрата

По телевизията показват подобна на Телешоп ама са 250 левъра а моята е 100 но прави абсолютно същите неща. Готви се без никаква мазнина.
Не е тенджера Актив фрай. Оная е друг чешит.
Хайде на  следобедната закуска, народеееееееееееееееей newsm47

# 618
добра ви вечер Simple Smile) ма пак никой нема, а уж всички са тук  ooooh!
ДЕЛТИ ... и аз, тази имах напредвид ! Как така само 100 лева, на Тефал е към 300 някъде ..твоята от Метро ли каза, че си я явзела? Каква марка е? Заинтересувах се и аз!

# 619
  • Varna
ДЕЗДЕ Hug
От Метро я купи сина и е само 100 лева. А другите които ги рекламират по Телешопа писах колко повече струват. Еднакви са им функциите. Името и е Оптимум. Ако искаш влезни във Готварския форум, там момичетата които си ги използват отдавна дават много съвети. Повечето от тях са доволни. Видях само едно недоволно момиче.

# 620
Делти,благодаря за инфото. newsm10 Аз ги видях в Метро,но не им обърнах особено внимание.Сега ще направя по-подробно проучване.Но и ти сподели как са се получили кулинарните ти творения.Лека и спокойна нощ,  sleepuuРусалки.Който си има мъж,знае какво да прави.Който си няма-да почака следващата смяна.Стискайте палци  Praynigза Вола1-пак минава през Аденския залив.

# 621
  • Varna
МАМА Р Hug
Баничките сутринта станаха страОтни. Даже при положение, че мазнината им се разкара, но такава е функцията на тази тенджера. Печеното пиле и то стана чудесно. Омахахме го за нула време, а мъжът ми не можах да повярвам как изяде два крака. Той едно не яде много и второ не е по пилешкото. Пак да ти напомня отиди във Готварския форум там питай мацките, много са добрички и дават много съвети. Те поне вече са ги прбвали. Защото например във книжката пишеше едни минути и температури за пилето ама тяхните данни бяха верните а не тия от книжката, защото вече имат опит.

# 622
  • Varna
АлЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ ДобрЮутрУУУУУУУУУУУ Hug
Тази сутрин всички ли ни мързи и сЪ побутвамИ  newsm78
ХаДи, че е кафянУ времИ Wink
Пожелавам ви много спорен и усмихнат ден Русалки и Русалчо Hug

# 623
И на теб Делтичка хубав ден... и мерси за кафенцето...  Hug

На останалите също...  Hug

# 624
  • Varna
Нали Мъжете Не Плачат Hug
Благодаря, че сподели кафенцето със мене  bouquet

# 625
Малако късничко стана, но нищо  и аз, се присъединявам към вас Делти  Hug Много мерсаж за кафенце 
хубава вечер  Party

# 626
Привт от мен на всички !
Мерси за кафенцето Делта!
Впуснала съм се в кулинарии и докато нашият тати се върне да не стана на слонче ?Иначе си виках,че като го няма единственото хубаво  е че  няма да имам изкушения за хапването и ще го посрещна фиданка!Ще видим докъде ще я докараме!
Много хубави и усмихнати дни ви желаем с Рая!

# 627
Аз днес нито кафе пих,нито можах да намина при вас.Но сега ви пожелавам лека нощ. Sleeping

# 628
Здравейте!

Имам нужда от насока - търся детски стоматолог пускам ви линк на темата от здравния. За утре трябва да види малкия падна, разби си устата..незнам просто ще откача вече с проблемите и сама. Cry Cry Cry Ако някои има познат детски стоматолог нека ми пише телефон адрес да се опитам утре да направя среща...просто незнам ще имаме ли зъби до понеделник. Cry Cry Cry
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=470148.new#new

Благодаря Ви!

# 629
Аз съм изпращала на мъжа ми подаръчета по смените и по проверяващи от БМФ,когато ходят,не са ми отказвали.

Не знам да се похваля ли,мъжа напусна "любимото си "БМФ.Още му тече предизвестието,но е решил да няма връщане назад.Предпочита да си замине преди кораба да е потънал.

Общи условия

Активация на акаунт