Съпруги, чиито мъже пътуват 12

• 48 013
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Здравейте, момичета!

Дани, препоръчвам ти д-р Лилова от Фармадент. Тя се занимава предимно с деца, много е мила и внимателна. Моите момчета много я харесват и от вратата хукват да я прегръщат. Тя не е хирург, но може да те насочи към някого. Стоматологичната поликлиника се намира на ул. Генерал Колев зад Рощок от дясната страна, синя сграда, срещу пицария Бънди. Телефона е 61-41-01
Дано всичко бъде наред и да няма трайни последици. Не се тревожи, ще се оправят нещата.

Роди, пожелавам много късмет на твоя моряк. Дано си намери по-добра и платена работа, за която си струва бачкането по моретата и дано бъде оценен подобаващо, че от БМФ са оперирани от това.

Като мъжът ми беше в Зодиак преди години, нямаше още GSM-ми и му пращах писма по смените. Тогава бяха за по 9 м. и смени имаше често.

На всички много  Hug от мен!

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 09:38 от Илиева

# 631
  • Varna
Да сложа аз закуската, че нЯщУ сте се стиснали и не ни поднасятИ

АНИ- Hug
При това положение детето ти е за зъболекар Ортодонт. Имах идентичен случай. Сега като ти пиша и настръхвам и отново виновна се чувствам и ме избива на рев и да си тегля куршума. Аз докато се обърна и моето бебе падна. И аз сама бях- Навънка дъжд, сняг, стууууд, не се виждаше от снега и дъжда. Таксита тогава нямаше както сега. Телефони на улицата защото аз бах на квартира. А и рядко имаха телефони дори хората които си имаха къщи.  И аз така сам сама. На моето като падна и направо му висна горното чене. Повече няма да пиша защото ми е страшно тежко, как стигнах пеш със дете на ръце до лекар не искам да говоря. На ортодонт ни пратиха във бившата Стоматология. Лекарката много добра се оказа. Не си спомням името и вече да ти кажа, май Тодорова беше. Ортодонт беше но когато беше най важния момент се отказа да продължи. Толкова са и били силите.
Дано твоето дете да няма тоя проблем на моето дете. До 18 годишен ходеше по лекари. Дано е сцепена само устната, другото да е наред Praynig Praynig Praynig

# 632
  • Варна
Дани, ако наистина имате нужда от ортодонт, както казва Делта, давам ти координатите на нашата ортодонтка д-р Севдалина Янева. Тел: 62-55-45. Кабинета и се намира в блока на ъгъла на Хаджи Димитър и Сливница. Като застанеш с гръб към Сливница и Трета гимназия, блока в дясно първия вход, на първия етаж. На входа има самостоятелен звънец. Дано да ти свърши работа тази информация. Стискам палци всичко да е наред.

# 633
  • Varna
Хайде на следобедното каЙве бе!!!

Или пак ще ви домързи да си дотътрите дУпетата. newsm78

# 634
Хоп!!!Пийвам следобедното кафенце на КАКА и да се пофаля!Днес с мойто милУ се чухме по скайп и то цял 1 час!!!Ей,ще хвръкна от щастие!
Ужким засега на 23-ти слиза!Пфууу не остана....
Айде лек следобед!!!

# 635
ТУКА СМЕЕЕЕЕЕЕЕ  Naughty
Дани, съжалявам за детето, но аз не ога да ти препоръчам никого, но виж колежките са го направили, дано само всичко да  е окей  Praynig, и да се оправи детенце Simple Smile) Стискам палци а ти, катойотидеш да пишеш, какво що, да помагаме, ако трябва с нещо  Peace
Роди Simple Smile) дано е за хубаво ... и не се обръщайте назад --- там вече е минало! Стискам му палци да си намери хубава работа,  а защо не и на сушата Simple Smile) така поне няма и да се разделяте!  Hug

# 636
Сисе Simple Smile) радвам се, честито ти новинка! Peace
А ааааи аз, се чух още снощи с моето мече  Party, край бреговете на Иран бяха и  имаше малко връзка ... днес наближават Дубай, ама утре май ще влизат в пристанището и тук има връзка, ту няма ... но сме на смс-и, главно, щот егати скъпотията в Глобул #Crazy

# 637
Добър вечер на русалките.Ние сме добре.Мама Р,имам 3 деца-2 момчета на 17г и 12г  и 1 момиче на 8г(почти).Дани-Ани пробвай в Стоматологията при д-р Йорданова.С Алек имах  подобен проблем и там го прегледаха и ми обясниха какво може да се направи.А докторката е много приятна и хлапетата ходят с удоволствие при нея.Лека вечер на всички.

# 638
Здравейте!

Днес още един тежък ден за мен, но слава богу малкия е добре поне видимо с нищо не показва, че ченето му горе като патладжан. Ужасяваща картина....просто серцето ми плаче, а като чета Делта явно ще плаче още дълги години......дано за него да няма спомен, за мен както ще да е.
Няма сцепена устна, няма счупен зъб, има клатещи се 6 предни зъба горе Sad които не знам какво ще стане с тях. Точно при д-р Йорданова намерихме, чудесна лекарка обясни ми всичко, беше мила с нас. Прие ни по спешност и не спести от времето си. Даде ми надежда, че може да не ги загубим, може да потъмнеят, но да са там. И на това е нещо, на това се моля Sad Praynig

Това да си сама в такъв момент ми стига за година напред....сърцето ми как издържа без сън, без да спре не знам.....

Сега чакаме утре да ни видят пак и да кажат какво ще става с нас. Добре е че няма счупване, но ето първата рентгенова снимка на 1г 6 м Sad толкова малък и вече го облъчиха.....в понеделник пак сме на снимки на зъбите-устата да се види какво е положението по конкретно със зъбите и д-р Николова спомена 2 лекари с които ще ме срещне да видят детето и да кажат и своето становище по нашия проблем.

И на финала както винаги времето ще си каже думата, сега нищо ......само да чакаме. Добре че той е жизнен, играе, говори, храни се с течни храни .......ако беше проснат не знам как щях да го преживя вече.
Остават още 10-тина дни до идването на нашия тати, а аз вече днес ми се видя дълъг деня като за 10 Sad Sad Sad
Каква е тази моряшка съдба не знам Cry

Благодаря ви за подкрепата и стискайте палци всичко да ни се размине поне зъбите да са там макар и с друг цвят...... Praynig Praynig Cry

Спокойна вечер на всички Hug

# 639
 Danu-Ani Hug, всичко ще се оправи, бъди сигурна в това! Heart Eyes

# 640
Момичета,аз пак по нощите ви чета,но така се случи.
Дани,дано да се оправи бързо детето.Случват се такива работи,иначе няма да разберем,че сме майки.Но пък и форумите са голяма работа,можеш да потърсиш помощ и съвет.
Марка,радвам се,че и твоето дете се оправя.
Сисе,айде,малко остана и ще си имаш мъжле вкъщи.
Делти,добре че си ти,иначе ще си останем гладни и жадни.  bouquet
Поздравявам и всички останали момичета и момче.
А сега  ви пожелавам лека и спокойна нощ.Приятни сънища!

# 641
Дани,дано всичко да е наред със зъбките ви.Моя големия син си изби предния зъб на две годинки,падна както е с корена.Заведох го веднага на лицево-челюстна хирургия,но трябваше да му слагат някакви шини да му държат зъбчето и то спълна упойка,което щеше да е доста травмиращо за него и решихме да го оставиме така.В първи клас му поникна ново зъбче и така.Вашите щом са си на мястото ще ги закрепите.Помня,че после правихме снимка на зародишите на постояните зъби,да не са наранени.Аз доста тежко го преживях,защото се случи пред мен и то по най-нелепия начин.Мъжа ми тогава ми вика,зъб е ще поникне,добре,че не е по-лошо.

А за мъжа,сега го подигравам,че е безработен. Laughing

Делти,днес бяхме в нашите,и те си купили това чудо от Метро.Ядохме пиле,беше много хубаво,като на грил.И аз се замислям дали да си взема,но нямам вече място в кухнята.
Лека вечер!

# 642
  • Варна
Дани, искрено ти съчувствам за преживените неприятни емоции.  Hug Всичко ще е наред, успокой се. Малкия Дани ще се оправи, оттока ще спадне и ще може пак да се усмихва.Понякога се случват такива неща, точно когато сме сами и трябва да сме силни.
Има една приказка: Майка да имаш, майка да не си! Тогава започват тревогите и така побеляват косите ни!

И аз като малка си бях избила предния млечен зъб. Бях на 5г. гледаше ме баба на село. Бях излязла да играя на съседната улица и тя тръгна да ме търси, аз бягах пред нея по тротоара на улицата насипан с дребен чакъл. И от бързане чакъла се свлече и паднах върху въпросното стъргало/ от онези П-образните, дето има пред всяка селска къща/. Баба много се изплаши и се чудеше как ще ме върне на майка. Майка ми като ме видя, лошо и стана и 2г беше притеснена дали ще ми излезе новия зъб. После постоянният зъб излезе и всички се подредиха идеално.
Единия от близнаците на 2г. падна на теракота.Каросерията на детския камион се обърна и той по лице си заби предните зъби в горната устна.Нямаше клатещи зъби, беше паднал от ниско. Милото цяла седмица ходи с подута уста.
Та на всеки са се случвали подобни неща и никой не застрахован. Колкото и да вардиш децата, нещата стават за секунди.
Само се моля, Господ да пази децата и да не се случват лоши неща. Praynig

# 643
  • Varna
ТайфЪтЪЪЪЪ здравейтИИИИ
ХаДи по една късна закускаааа. Така рИшихмИ със мойтУ съкровищИ тъз сутрИИИИн. Тъкмо ви пиша и той ми носи баничките изпечени на новата тендЖУрка и чаша портокалов сок newsm03 Ето похвалих ви го.  smile3503
Незнам дали съм ви споменала за Комшиите- демек братята турци имат адет събота и неделя като не работят да си правят късна закуско обед и като отпочнат към 11 часа отива до към 2, 3 часа  след обяд. Ей, мЪ на и мене по пижама ви пиша и лапам закуска. Ама то  и де да идем във това шантаво време. Ама нека вали, че да стопи тоя лед дето няма топене  #Cussing out
РОДИ Hug
Душо, на нас и зародишите ни бяха заминали на кино, казаха ни тогава, че нищо не може да се направи а чак когато поотрасне- мисля , че бях ви казала, че беше на 10 месеца като падна. Не си спомням колко операции му правихме. Във първи клас лежа и във болница за такава операция след това имаше още две. Така, че вие сте късметлии. И те разбирам как се чувстваш. Аз и до сега така се чувствам- виновна и ми иде да сЪ убия smile3538 ама то става за секунди пред очите ни.
Хайде сега закуска и да не си спомняме и мислим за кофти неща

# 644
  • на морето
Danu-Ani, стискам палци скоро всичко да се оправи и както се казва да е "малкия дявол"!
Милата ти, предполагам колко ти е трудно в този момент! Ние сме духом с теб и те подкрепяме! Вярвам, че малкият скоро ще се оправи!!!! Виждам, че са те насочили към стоматолог, затова няма да ти препоръчвам никого. Въпреки че моят стоматолог във Варна е много добър специалист. Иначе за ортодонт лично аз имам проблеми и ще ходя в събота до София при проф.Мутафчиев на консултация. Впечатления ще мога да дам чак след като ми проведе лечението.
Хайде, момичета, приятен неделен следобед ви пожелавам и да се чуете с момчетата си!! И аз очаквам включване, въпреки че снощи говорихме. Laughing
До скоро!!!

Общи условия

Активация на акаунт