Дани, препоръчвам ти д-р Лилова от Фармадент. Тя се занимава предимно с деца, много е мила и внимателна. Моите момчета много я харесват и от вратата хукват да я прегръщат. Тя не е хирург, но може да те насочи към някого. Стоматологичната поликлиника се намира на ул. Генерал Колев зад Рощок от дясната страна, синя сграда, срещу пицария Бънди. Телефона е 61-41-01
Дано всичко бъде наред и да няма трайни последици. Не се тревожи, ще се оправят нещата.
Роди, пожелавам много късмет на твоя моряк. Дано си намери по-добра и платена работа, за която си струва бачкането по моретата и дано бъде оценен подобаващо, че от БМФ са оперирани от това.
Като мъжът ми беше в Зодиак преди години, нямаше още GSM-ми и му пращах писма по смените. Тогава бяха за по 9 м. и смени имаше често.
На всички много
от мен!

) Стискам палци а ти, катойотидеш да пишеш, какво що, да помагаме, ако трябва с нещо 
, край бреговете на Иран бяха и имаше малко връзка ... днес наближават Дубай, ама утре май ще влизат в пристанището и тук има връзка, ту няма ... но сме на смс-и, главно, щот егати скъпотията в Глобул
които не знам какво ще стане с тях. Точно при д-р Йорданова намерихме, чудесна лекарка обясни ми всичко, беше мила с нас. Прие ни по спешност и не спести от времето си. Даде ми надежда, че може да не ги загубим, може да потъмнеят, но да са там. И на това е нещо, на това се моля 

Ето похвалих ви го. 

ама то става за секунди пред очите ни.