Съпруги, чиито мъже пътуват 12

• 48 006
  • 729
  •   1
Отговори
# 645

Ето и от мен неделно следобедно кафе с торта.Да ви е сладко!

# 646
  • на морето
mamaR, благодаря за страхотното кафе и невероятната торта....мммммммммм........а бях на диета Wink

# 647
Здравейте,
никога не съм си и помисляла, че ще пиша в тема под такова заглавие, но уви и моя ред да се присъединя към вас явно е дошъл... Като ви чета така се разчувствам.. имам чувството, че съпреживявам с вас неволите и щастието и откривам какво още тепърва ще ми се случва...
Аз очаквам моя мъж да се прибере към края на месец юни, а живот и здраве тогава ще го посрещнем двама...
 pregnant

# 648
Здравейте,
никога не съм си и помисляла, че ще пиша в тема под такова заглавие, но уви и моя ред да се присъединя към вас явно е дошъл... Като ви чета така се разчувствам.. имам чувството, че съпреживявам с вас неволите и щастието и откривам какво още тепърва ще ми се случва...
Аз очаквам моя мъж да се прибере към края на месец юни, а живот и здраве тогава ще го посрещнем двама...
 pregnant
Леко бременеене и дано всичко да е Ок и тати да се върне скоро !

# 649
Благодаря ти tanyatais за бързото и топло посрещане!

# 650
Благодаря ти tanyatais за бързото и топло посрещане!
Пак заповядай!и аз съм от новите и чакаме нашият тати към края на май!Много бавно вървят дните,а нощоте да не говоря! Hug

# 651
  • на морето
flower84, добре дошла, мила Hug  bouquet в редиците на мъжките момичета!!!!! Simple Smile

Пожелавам ти леко бременеене! Не се притеснявай, ние сме тук и с каквото можем ще помагаме Wink

# 652
Хубаво е когато можеш да споделиш на хора в твоето положение, защото колкото и да говориш други не биха те разбрали. Минаха почти 2 месеца откакто моя мъж го няма и има моменти, в които изпадам в голяма тъга и добре че е малкия човек да раздаде някое друго круше та да ме върне в реалността. Дълги са и нощите и дните, а радостта при завръщането е неизмеримо голяма. Дано скоро всяка от нас бъде с цялото си семейство в своя дом!  Hug

# 653
Добре дошла flower84  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet.Пожелавам ти лека бременност и през юни да посрещате тати двамата.Не се стахувай,ако имаш нужда от помощ ние сме насреща.По-вечето от нас са минали по този път и знаем колко е трудно без мъж и с малко дете.Ако нещо те тревожи или ти е радостно-сподели тук,ще те ислуша ме и ще ти дадем съвет(ако искаш).Тук сме само оправни и мъжки момичета.

# 654
Толкова се притеснявам покрай всичко, което ми предстои и мисълта че трябва да се справям сама най вече покрай бебето. Таткото се опитва да ме окуражава, но от разстояние думите му ми вдигат духа, но делата ще са в моите ръце. Опитвам се да си давам кураж! Мили дами ще ви питам за хиляди неща сигурно, само да не стана досадна накрая  Embarassed
Искрено ви се възхищавам и се надявам и аз като вас да бъда едно мъжко момиче, една мъжка мама! (всъщност чакаме си момченце - така че мъжка мама съм на път да стана)  Grinning

# 655
  • на морето
flower84, нормално е да се притесняваш! Знам , че ти е трудно, особено в такъв деликатен момент, когато мъжът ти е далеч, а в теб расте мъничко юначе!!!!!! Аз все още нямам опит в това, но съм убедена, че част от другите момичета във форума сами са изпитали на гърба си това да са самички по време на бремеността, а дори и да посрещнат мъжете си с бебета. Simple Smile Всичко това ще те направи още по-силна!!!!! Не се притеснявай да споделяш тук всичко, което те притеснява, или радва, дори как бебчо расте!!!!! Кой с каквото може ще помага!!! Не се притеснявай само. А в най-трудните моменти си повтаряй, че "това, което не ни убива, ни прави по-силни"!!!! На мен ми помага.
Много  Hug

# 656
Привет мацки!!!
Дану-Ани дано се оправи бързо малкото човече!!! Praynig Praynig Praynig
Добре дошла на flower84!!!Леко бременеене,а на финала живо и здраво бебче и разбира се щастлив татко  Hug!Стискай зъби миличка и вярвай,че всичко ще бъде наред!!!Ние сме тук и можеш да споделяш всичко с нас!!!
Лека вечер на всички!
оставям ви и по едно коняче да си пийнете и да се сгрейте

# 657
  • Varna
flover wavey
Добре дошла и от мене и да ти подам и на тебе едни пантофки за Добре дошла да не ти е студено във тези студени дни smile3503
И споко Цветенце- тука почти всички сме си посрещали мъжовете със бебенцата. Няма страшнУ нИ сЪ плаши. Оставят ни със тумбаците нашите момчета а ни намират със едни ревящи чудеса  ylinfant newsm30 newsm32 1crib newsm07
СИСЕТООО Hug
Мацкааа, благодаря ти мила за коняка  bouquet Аз страшно рядко пия коняк ама ще ида да си налея една Метакса със кола. И съвсем ще подлудея от кеееееф Joy
Да сложа и едни шоколадови бонбони до тваят коняк, че много върви

# 658
Делти и Сисето-вашето на нищо не прилича.Коняк с шоколадови бонбони-голямо изкушение е това за мен.Сега за наказание си сипвам водка с портокалов сок и се отдавам на самотно пиянство.Момчетата ще ми правят компания,като ми испият сока.лека вечер на всички и лека седмица от утре.

# 659
flower84, welcome Hug Hug Hug и леко бременеене!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт