Съпруги, чиито мъже пътуват 12

• 48 001
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • на морето
Хей, момичета, какви коняци се разливат тука, какви водки  Laughing
И аз съм така през самотните вечери-като ми домъчнее и си сипя едно малко, вадя снимките, пускам си музичка, поплаквам си, стоплям си душата с едно-две питиета и ми олеква Laughing Мислех си, че е нещо ненормално, но ето, че има и други последователки.
Затова НАЗДРАВЕ за тези, които могат да пият, а на другите-освен Наздраве със сокче!
Лека  вечер!!!!!

# 661
  • Varna
КЕЛСОН Hug
аз по скоро си слагам половин чаша червено вино зимата а другата половина я пълна със газирана вода. Ама като говидях тоя коняк и ми се припи изведнъж. Аз не мога да пия силни питиета. Иначе и лятото бяло винце си слагам и сядам тука пред ПС-то и черпя и момичетата за вечеря и за лека нощ Joy

# 662
Емиии.. от нас едно сокче за наздравица колкото да се включим в колектива Wink
Лека нощ на всички ви!

# 663
Добра ви вечер мацките.На новичките мацуранки -Добре дошли .То и аз рядко влизам ама на -бебо взе да хитрее .Иска шантавото само при мен ни баба ни баща.Ани спокойно бе жена знам че е тежко сама и всичко е на твоита глава ,ама мисли и за себе си де.Как ще издържаш -дете теб чака.Пиши пак ко става с малкото или тук или на скайпче.Какее сега таман чета на моя мъж за тенджерка ама маи няма ме огрее сега ,но понататък сигура .И  аз сама си пийвам повечето  пъти.кат няма с кой тати кат го няма така е.Сега ставам щот дани вече му е време за сън-да мацки тва му е времето 1 или 2 часа посреднощ .Щура работа бе. smile3507 smile3507Лека нощ

# 664
        Добро утро мацки снощи закрих  сутринта пък откривам деня със кафенце и палачинки .Да ви е сладко .Лека и успешна седмица за всички Hug

# 665
Добро утро вземам си от закуската с кафенцето, мерси liliqn.

Ще пиша по късно като се върнем от стоматологията, дано да ни дадът надежди че всичко ще е ОК. Поне лицево-челюстния каза че няма проблеми с веченца всичко е наред. Сега да чуя е стоматолога да каже това и ще си отдъхна Tired Praynig Praynig и вече ще съм по спокойна.

Хубав ден   bouquet

# 666
споко миличка всичко ще е наред.бъди силна  и не се шашкаи .габито като си разби венеца беше захапала и устните си и бяха цъфнали буквално като роза.за около 2 седмици всичко й мина .ама кат се сещам за този момент и  Shocked .че и бременна с данчо и сама у нас.тогава  лекарката ми беше изписала лек за задържане  и ми каза нищо тежко ,аз обаче габи пада кървища и т. н и я грабнах да я мия забравих за бебе и за всичко.но поне след всички трудности минали през главата ми се усещам много силна и знам че ще се справя със всичко.жени на моряци сме бе .може и да си поплакваме сами ,но и сами трябва да си даваме кураж.ууу че писах ама.ще ме извините ама така ми идва  Grinning .

# 667
Добро утро на бандата Simple Smile)
Страхтно кафе и страхотни шоколадови палачинки не мога да не си взема Лилиян страшни са Simple Smile)
flover  Hug добре дошла миличка Simple Smile) нормално е да си притеснена и разтревожена, представям си аз, как бих се чувствала на твоето място /каквато съм бъзла  и паника  Rolling Eyes/ Т и си направо герой
   bouquet Споко, ние сме тука, отряда за бързо реагиране начело са Делтичка Simple Smile)
Дани, дано мъника се оправи и ти да се успокоиш, стискам палци днес да те зарадват с хубави новиини Simple Smile)А на останалите ви пожелавам един много хубав ден и ако може да ми помогнете да пропъдим вече тая зима  newsm78
забравих, чух се с моето мъжле вчера за малко, после пак минахме на смс-и, тази сутрин, рано-рано тръгнаха от  Дубай за Индия Simple Smile) Дано всичко мине леко и безпроблемно и скоро всички да се върнат по домовете си при нас  Peace, живи и здрави  Praynig  Praynig  Praynig

# 668
  • Варна
Привет, русалки!

Лили, страхотна закуска, благодаря!

Дани, споко, всичко ще е наред!

flower84, добре дошла сред нас! Лека бременност и едно здраво и красиво бебенце на финала!
Дано да те успокои това, че има по-тежки случаи. Например да разбереш, че ще имаш близнаци, когато мъжът ти го няма и да ги види на 4 м пораснали. Тогава го нямаше по 9м. и още колко по 9 имаше. Каката много ми помагаше.
Няма страшно, за всяко нещо има решение. Организация и мобилизация е тайната, когато си сам и няма на кого да разчиташ.
Само здраве да е, всичко ще се нареди.

Хайде, лека и малко по-слънчева седмица на всички!

# 669
flower84,добре дошла welcomeлеко бременеене и успешно раждане.Мисли позитивно: напр. като се върне слънцето,раждането ще е минало и ти вече ще си във форма да го посрещнеш.Успех,мила 1stroller
Лили,аз едва сега си взех от закуската,благодаря.
Привет на всички и успешна седмица.
Навън е много хлъзгаво,внимавайте.Да знаете тази сутрин какво премеждие имах.Спряхме колата да взема вестник.Аз не знам,че така силно духа,защото от вкъщи слизаме в гаража и от там тръгваме.И като ме емна вятъра,не мога да спра,хлъзгаво,чак в павилиона за вестници се спрях.После обратно до колата/а то е само до отсрещния тротоар/ вече се подпирах от кола на кола и така.Добре,че на работа ми е топличко,а и днес нямам излизане навън.

# 670
АлЮЮЮЮЮЮ!Да стИ брЯ???
Днеска пак голяма пързалка навън май,а?Аз не мърдам от къщи!!!Детето ми тез дни е голяма кривотия-никнат му зъби  лелееееее голям ужас е,ама ко да прая тЪрпа Grinning
Дани дано всичко е наред с детето и споко мила,всичко ще се нареди!
Мама Р много весела случка,ама добре,че не си се изпльоскала нейде!
Десдемонке само кажи как да помогнем душко да си отива таз пуста зима,че не се издържа вече?!!!
Айде лек ден и успешна седмица на всички!!!

# 671
  • Varna
Олелеее Баба ни Зимка пак ни сЪ смеЙ отвънкаааааа.
Щях да излизам да пазарувам ама нямааа. А имам толкова неща да пазарувам. Имам например лосион за тяло да си купя ама не смея да изпратя мъжО, че няма да се справи със това. Козметиката ми свърши на края е а само аз мога да я свърша тая работа. Ама карай да върви, ко да праЙш Laughing
ЛИЛЧЕ Hug
Благодаря за палачинките, че така обичаааааам. Трябва да почна да правя във тия снежни дни. Пак ни отидоха диетите еййййй Joy
ХаДи по едно горещУ каЙвееееее

# 672
дААААА ДЕЛТИ, НЕ САМО ЧЕ СЕ ЗАВЪРНА АМИ И НЯМА ИЗГЛЕДИ ДА СИ ХОДИ ИЗОБЩО ТАЯ БАБА ЗИМА  Mr. Green
ОФ ...кажете как да я изгоним все пак, ние задружно ... Делти, страшно кафе .. мерсаж миличка и по-добре не излизай, аз ако можех, не бих мръднала наникъде, ама ... пусто работа  Shocked
Някакви новини от Даниту  Crazy

# 673
Аз пак малко мъката си да излея, че да ми олекне... най ми е тъжно когато мои приятелки започват да ми разказват как е било когато са усетили първите болки при раждането, как са събудили съпруга си и са отишли заедно в болницата, тази част ме измъчва най много, че ще трябва да се мобилизирам и да действам самичка... Илиева – възхищавам ти се, надявам се и аз да имам поне малка част от силния ти и несломим дух. Всички тук ми действате много положително   bouquet
Зима не зима, нищо не може да ме спре вече, днес така хубаво се екипирах и навън, може за половин час да е, ама момичета направо не издържам вече, то не бе дъжд, сняг, лед.. и аз все вкъщи, то и стаята да обикалям не върви, като в затвор се чувствам вече. Край, лека полека разкърших се малко, че ще се скова направо.. Таз година тъкмо се пооправи и ей го на, при нас вали сняг и пак натрупа, красиво е, ама да се свършва, малък сечко да ни даде топли дни вече Simple Smile
Правих днес ореховки, превъзходни станаха, утре пак ще правя, че обещах да пратя на сестра ми, а не останаха, че нали съм едно малко прасенце  Embarassed  Даже нямах време да им ударя едно фото да ви почерпя и аз с нещичко...

# 674
Здравейте !

Днес зъболекарката си запази правото да коментира повече в петък, видя го каза че за сега добре изглежда но ще се променя венеца доста още и ще видим....не каза лошо, не каза и добро. Забърка ни един мехлем и ни прати да се мажем в къщи до петък, тогава може би ще правим снимката и ще се види вече на къде вървят нещата....но аз съм радостна, че тои пи вода от шишето Praynig 3 дни не пиеше вода, поболях се Sad да го лъжа и да мисля как да дам 5 лъжици вода...нещата се връщат в ритъм макар и бавно. А всичко стана за секунди,а сега......оправянето ще е с месеци.... Sad

flower84  bouquet добре дошла при нас! Лека бременност и много позитивизъм.......и усмивки, не забравяй да се усмихваш дори когато нещо ти тежи. Както е казала Илиева само да сме здрави, всичко друго е въпрос на организация. Вярвам, че ще се справиш. Тук май слаби жени няма, чат пат ей такива като мен ги сломява нещо, но тук има кои да ти подаде рамо да се опреш и да продължиш Hug

Спокойна вечер на всички  Hug и баба зима трупа ли трупа тази вечер......тихо си вали.

Общи условия

Активация на акаунт