Съпруги, чиито мъже пътуват 12

• 47 516
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Никой няма сложи закуската аиде да съм аз,че и мъжа остана гладен бе.Само на кафе LaughingМислете за обеда.Каке къде си и как си ? newsm78.Много странно защо не пишеш. Rolling Eyes

# 136
Много съм щастлива от себе си, то не че кой знае какво съм направила  Embarassed, ама прозвънях от работа почти от всичките телефони на този за българската коледа  Hug тъкмо и активизирах  и колегите да пуснат поне по един смс. Аз, нали съм с проблем, та искам да помогна  и на децата - болничките  Peace
Кажи  номера да се включа и аз Ч е време за тв маи нямам Simple Smile

# 137
Здравейте и от мен момичета и момчета Simple Smile)
Лилиян боже, каква пита си сложила вчера  Laughing ужас, устата ми се напълни със слюнка ... страхнота е! Твое дело ли е? А  и кафето днес, как да не си вземеш  Embarassed
Още не мога да схвана /щото с компа не съм в час в тази му част де  newsm78/как се слагат тука тез картинки?
да прав е Нали Мъжете Не Плачат , време е за рецептите, ако не ви "видя" утре момичета и момчета да ви пожелая отсега незабравима Коледа и нека тя донесе чудеса на всички очакващи и неочакващи такива!   bouquet
Хубава и весела коледа!

# 138
Много съм щастлива от себе си, то не че кой знае какво съм направила  Embarassed, ама прозвънях от работа почти от всичките телефони на този за българската коледа  Hug тъкмо и активизирах  и колегите да пуснат поне по един смс. Аз, нали съм с проблем, та искам да помогна  и на децата - болничките  Peace
Кажи  номера да се включа и аз Ч е време за тв маи нямам Simple Smile

ВЕДНАГА! ЗА БТК 0900 1117
А СМС НА 1117 /НА ТРИТЕ МОБИЛНИ ОПЕРАТОРА! И ...liliqn благодаря Simple Smile)

# 139
Десдемона, и ти да имаш много усмихнати празници... след като ще отсъстваш утре, взимай това още от днес...   bouquet

... Лилиян, благодаря за закусчицата...

# 140
Ами н е съм месила тая питка аз ,но утре ще я тествам аз.Поскоро себе си де ще се опитам да я докарам.За картинките се научих от КАКА ДЕЛТИЧКА тя шефа тука Joy Joy Joy ама ши и пишем отсъствия много.Днес имам грижата да звъня на телчетата  Дезди Hug .Аиде и мъжа нахраних.И аз отсега казвам на всички весели празници и много усмивки ви желая ,нека само хубави емоции за всички ни Hug

# 141
Привет русалки!
Как сте?последния работен ден  е към финала си и се стягаме за празниците!
какето незнам и аз де изчезна newsm78?!
Ама вие големи вкусотийки си приготвяте и се глезотите,а мен как ме мързиии.......Добре,че е свеки да готви (не,че не мога,ама що да се хабя) Wink
Лека вечер на всички!!!

# 142
  • Varna
Няма сЪ УтЪрветИ от мене, пак съм тука newsm44
Препускам по разни инстанции и не си поглеждам къщата. И за да я погледна пък, трябва да изостава вас Weary Защото и сУпрУжиетУ иска Фнимание.
Нали Мъжете Не Плачат- Душе, те бъбреците ми ме попорат по студенУтУ времИ, ама аз не им обръщам много внимание Wink
Аз няма да меся пита утрЯ. Меся я за Нова Година, оная която става като козунат- Пита Слънце. УтрЯ ще е умеси фурната или фурните които са до нас.  Иначе от сутринта я мятам със постните манджи. Вече сложих фасула да се кисне. Купих си го от Смилян. newsm44 Кътах си малко точно за Коледата.  ИначИ шЪ напрая и булгур-пилаф. МногУ ФкуснУ и е от кухнята на Комшиите- Турция- постно разбира се. Сърмички със лозов лист също, тиквеник, мисля, че е достатъчно, че на следващия ден трябва да готвя със мИсо. Какво още сЪ чудя newsm78
Да взема да ви оставя едно поздравление за утрЯ вечер, че може да нямам възможност да вляза и да ви видя-

# 143
Това вече е друго Делта... съгласих се...  bowuu   bouquet

# 144
Ееееееееееехо Коледа идваС пожелание за много здраве,щастие и любов.Моряците по-вече да са си при нас и  да получават по-вече пари.Много искам,но окото е не наситно,ха-ха-ха.Приятни празници на всички.

# 145
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА КОЛЕДА Снежинки и Снежковци!

И да не забравите да си пожелаете нещо тази вечер.......то ще се сбъдне
  Two Hearts

# 146
Усмихнато посрещане на Бъдни вечер на всички ви...  Hug  bouquet  Close-mas:

# 147
  • Varna
Хопааа, успях да скокна във темата, след като метнах тиквеника във оджакаааа Joy
РУСАЛЧО И РУСАЛКИТЕ, ВЕСЕЛО ПОСЩРЕАНЕ НА КОЛЕДА, НЕКА ТЯ ВИ ДОНЕСЕ МНОГО ЗДРАВЕ И МОРЕ ОТ ЛИБОФФФФФФ smile3503

а на НАШИТЕ МОМЧЕТА, ПОЖЕЛАВАМ ДА СЕ ЗАВРЪЩАТ ВИНАГИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!
РУСАЛЧО-
СтраОтен елен бе Душеееее Joy

# 148
Весело посрещане на празниците и от мен, момичета.  Hug

С най- сърдечни пожелания за много любоФФФФ, топлина и вълшебни мигове.

Аз утре заминавам при моето момче, ще празнувате без мен. Tired Но пък като си дойда ще има да разправяяяяяяяяяяяяяяям.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 149
  • Бургас
Здравейте

Весело посрещане на Коледа.Много здраве,щастие и късмет.

Общи условия

Активация на акаунт