Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 2

• 24 982
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
нашичкия нещо не е много многословен-само мълчи и сумти    Angry  ма пък е готин  love001  love001

# 106
Добро утро и хубав ден!
нашичкия нещо не е много многословен-само мълчи и сумти    Angry  ма пък е готин  love001  love001

Готин е и още как newsm10

Харесва ми и Мурат на мен. По-различен е от Есмер. Като че ли е малко по-улегнал, по-вглъбен, по-примирен. Интересно ми е да го гледам, макар и да не разбирам думите му. Още веднъж хиляди благодарности на Али за превода   bouquet и на Бризчето за линка   bouquet
Бризче, няма ли някоя клюка из форумите?

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 10:51 от Venetat

# 107
Добро утро и от мен момичета! Виждам че снощи до късно сте се вихрили а пък аз неможах и филма да изгледам - щях да заспя на клавиатурата но сега ще наваксам пропуснатото.  Hugза новото попълнение ДОБРЕ СИ НИ ДОШЛА. Зизу добре напредваш с турския като гледам БРАВО НА ТЕБ newsm10. Алинка а на теб специални благодарности за превода на песента на "Врабче" аз много я харесвам. newsm51 newsm51 newsm51

# 108
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
  ruporuu  ruporuu Хелоуууууу...Муратки...Врабки..Йенибащанки..!!!  Hug Hug Hug
Желая Ви спорен и топлъл ден в тоз бахърррр..... cold
Днес съм на линия...чакам тема за разискване.... newsm08 newsm08 newsm08

# 109

Харесва ми и Мурат на мен. По-различен е от Есмер. Като че ли е малко по-улегнал, по-вглъбен, по-примирен. Интересно ми е да го гледам, макар и да не разбирам думите му. Още веднъж хиляди благодарности на Али за превода   bouquet и на Бризчето за линка   bouquet
Бризче, няма ли някоя клюка из форумите?
Вени, това снимка от Енибащана ли е? Shocked Маааааа мноооооо готин беееее ooooh! Ох.... и съм по- красива и съм по - добра....ела да ти скоча.....на врата Joy Joy

# 110
Тъй...да изкомента                                                                                                                                                                                                              1. тия каки с къФ каст са ги избирали? newsm12фани едната -блъсни другата!!!!!                                                                                                                                                                                                           2.Сару си е Сару-замислен и сумтяшт,усмихнат с весели тръпчинки,накрая за секунди Кайболанец-общо казано                     - НЕВЕРОЯТЕН  love001  love001  love001                                                                                                                                                       3.Толкова ме е яд,че нищо не вдевам smile3511,че.............      Някой да светне за какво си хортуват,моля newsm17

# 111
Здарвейте и от мен ,дами ! Мен  Сару всякак си ми харесва, но когато е изпълнен със страст и когато си вдига веждата като влиза някоя мадама в стаята , направо нямам думи !
Зизкаа, Бризчее, как сте , ей ?  Hug Hug Hug И за всички  Hug

# 112
  • Варна
Я да посвиря на батко, че е много тъжен!

Ето - усмихва се!!!

Ама е хубаав- и с езиче и без езиче

Може би първа среща с любовта

Есмер или Мурат??!!

# 113
Здарвейте и от мен ,дами ! Мен  Сару всякак си ми харесва, но когато е изпълнен със страст и когато си вдига веждата като влиза някоя мадама в стаята , направо нямам думи !
Зизкаа, Бризчее, как сте , ей ?  Hug Hug Hug И за всички  Hug
Ейййй,....Тонка.....декя одиш казувай..... Naughty
Добре дошла отново сред нас..... Hug Hug Hug...Казвай бърже как е Меемет.... Heart Eyes
Кво става със 6 серия на нашия сценарий....аааа...много се разпусна ти покрай 8.12...зимай се в ръце и да видиме сценария..... hahaha Joy Hug

П.С...Между другото....вчера посетих темата на Мелодията....ей тъй да разузнаем....тия са по зле от нас....кви работи пишат...аз с моя език се засрамих... ooooh! ooooh! ooooh!
Така че давайте смело.....тука е КЛЮКАРНИК.... Blush Heart Eyes

# 114
Изчетох ви и тук и отивам да си гледам болните.
Чао за сега по-късно ще дойда да ви видя Hug

# 115
Почти на втора страница сме. Зизка сигурно спи. Я тогава Сару да побутне малко темата

Ужасно хубави ръце има този човек.

А, Вили ме изпревари  Hug

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 14:40 от Venetat

# 116
И тук да попиша.
Вени,наистина страхотни ръце има,добре се грижи за себе си човека Hug

# 117
И тук да попиша.
Вени,наистина страхотни ръце има,добре се грижи за себе си човека Hug
Чшшшш,...не СПИМ....спите вие..... hahaha hahaha hahaha
Дремем тукя кат ощипана патка ...и нема с кой да си лафим.... hahaha hahaha hahaha

# 118
 Flutterсамо ръцете ли бе,хора -какъв поглед,каква харизма #Crazyоооох думите са безсилни да изразят чувствата smile3523

# 119
Flutterсамо ръцете ли бе,хора -какъв поглед,каква харизма #Crazyоооох думите са безсилни да изразят чувствата smile3523

newsm10 newsm10 newsm10 и усмивката и тръпчинката и всичкоооо

Общи условия

Активация на акаунт