Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 2

• 24 854
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тъдъдъдъъъъм Hug
Айде и тука д асе разпиша.
Има ли вече 4-та бюлюм на Енибащана?

Тц... Naughty...дават го смо у понеделник.... hahaha hahaha hahaha....че чекаш.... Joy..за къде бързаш...на тоя принцип че се пенсионираме докъде свърши... Joy Joy Joy

# 211
Тъдъдъдъъъъм Hug

Тц... Naughty...дават го смо у понеделник.... hahaha hahaha hahaha....че чекаш.... Joy..за къде бързаш...на тоя принцип че се пенсионираме докъде свърши... Joy Joy Joy
Е че онзи ден беше пондРелник...не беше ли 4-тия от новото Енибащанско летоброене Thinking
Аз дорде  вляза у час..бая че ви изтормозим...ма вие нали си ме обичате..че ме траете Mr. Green Hug

# 212
Тъдъдъдъъъъм Hug

Е че онзи ден беше пондРелник...не беше ли 4-тия от новото Енибащанско летоброене Thinking
Аз дорде  вляза у час..бая че ви изтормозим...ма вие нали си ме обичате..че ме траете Mr. Green Hug
smile3534 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525

# 213
Тъдъдъдъъъъм Hug

Не, Чили в понеделник беше третия. Обаче, ако ти по някаква случайност, си открила нещо друго с нашето момче, свиркай да го видим и ние  Shocked #Crazy Joy Joy  Hug
Колко ли време че го снимат този филм? Ми той Сару ще вземе да се засели трайно в Америка, а тя е мнооого далеч  smile3515 smile3511 smile3512

# 214
CHILI,ОБЕЩАНИЯ ПРЕВОД докато търсят котката ЛЮБОВ (АШК)
Дерйа-Предпочитам да търся Ашк на вън,вместо да седя с Нергис
Мурат-Ашк...
Д-Ашк,къде ли е?Пис пис...Ашк,къде си?...Ашк,къде си?...Заради мен и ти излезе на вън.Ашк,къде си?
М-Нищо и аз малко на чист въздух-пис пис...Ашк
Д-Виж ни само,с прожектори в ръце посред нощите търсим Ашк,ако някой ни види...Добре,че не сме в Турция
М-Да
Д-Ти щастлив ли си тук?
М-Не знам,още всичко е ново
Д-Ако не ме разбереш погрешно,може ли да те попитам нещо...ах,извинявай
М-Разбира се, питай
Д-Не ме разбирай погрешно.Защо дойде?
М-Ами...условията(ситуациите)
Д-Не,просто попитах,не ме разбирай погрешно
М-Няма,питай
Д-След определена възраст да смениш страната?
М-(въздиша)...условията
Д-Разбрах,отново ще те питам?
М-Няма да те разбера погрешно,питай...
Д-Толга и ти сте бегълци,нали...виж тук нелегалността е трудна...не можеш лесно да вземеш позволително за пребиваване.   Ако останеш,ако имаш нужда от помощ ,можеш да ме потърсиш по всяко време
М-Разбрах,благодаря,но по същия начин и ти можеш да ме потърсиш,когато и да е
Д-Благодаря

# 215
 Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Алииии месиии! (ма нещо не ми излизат допълнителните усмивки! ooooh!)

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 20:33 от Chili

# 216
CHILI,ОБЕЩАНИЯ ПРЕВОД докато търсят котката ЛЮБОВ (АШК)
Дерйа-Предпочитам да търся Ашк на вън,вместо да седя с Нергис
Мурат-Ашк...
Д-Ашк,къде ли е?Пис пис...Ашк,къде си?...Ашк,къде си?...Заради мен и ти излезе на вън.Ашк,къде си?
М-Нищо и аз малко на чист въздух-пис пис...Ашк
Д-Виж ни само,с прожектори в ръце посред нощите търсим Ашк,ако някой ни види...Добре,че не сме в Турция
М-Да
Д-Ти щастлив ли си тук?
М-Не знам,още всичко е ново
Д-Ако не ме разбереш погрешно,може ли да те попитам нещо...ах,извинявай
М-Разбира се, питай
Д-Не ме разбирай погрешно.Защо дойде?
М-Ами...условията(ситуациите)
Д-Не,просто попитах,не ме разбирай погрешно
М-Няма,питай
Д-След определена възраст да смениш страната?
М-(въздиша)...условията
Д-Разбрах,отново ще те питам?
М-Няма да те разбера погрешно,питай...
Д-Толга и ти сте бегълци,нали...виж тук нелегалността е трудна...не можеш лесно да вземеш позволително за пребиваване.   Ако останеш,ако имаш нужда от помощ ,можеш да ме потърсиш по всяко време
М-Разбрах,благодаря,но по същия начин и ти можеш да ме потърсиш,когато и да е
Д-Благодаря
Мерсиииии...Алииии....тая мачка АШК...оная вечер ми зе акъла.... smile3525 smile3525 newsm51 newsm51    love001  love001  love001
Знаех си аз че викат ....ПИС...ПИС...ма Бризка как ме уплаши.... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 217
Али  newsm51 newsm51 newsm51 Нали ще преведеш и песничката, когато мпжеш  Embarassed

# 218
 afwitch afwitch afwitch....Къде отидехте бре,....пак сама ме оставихте д се борим тукя.... afwitch afwitch...Ма яз си чекам некой да се яви.... atwork

И до къде си чекам...да споделим некой размисли и страсти..... smile3516

Още се чудим...защо аджеба,..Мурат и авУкатката....вместо да се награбат там... kiss dancing...па да си изконсумират отколешната дружба.... luvbed...те ми се завират по кюшетата....да дират мачката... smile3537 smile3537 smile3538 smile3538

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 21:35 от zizu_70

# 219
  • София
Зизке, на Сару му върви на животинки hahaha hahaha
у Изгубените първата цАлуФка беше зарад един помияр, после коне, агнета и т.н
тука мачка дирят hahaha hahaha
Али, мерси за превода Hug  bouquet
Чили, да не влибена бе джанъм, как тъй още не си влезнала у  час на Енибащана bowuu bowuu
Зизке, ..........кат даскалица......все ще му преглеждам бележника hahaha hahaha hahaha hahaha

# 220
Али, мерси за превода Hug  bouquet
Чили, да не влибена бе джанъм, как тъй още не си влезнала у  час на Енибащана bowuu bowuu
Зизке, ..........кат даскалица......все ще му преглеждам бележника hahaha hahaha hahaha hahaha
Галкеее, ....кви бележници ма душата....аз те турих да седиш връз него....па да ме споменаваш с добро...некви нещаааааа..... newsm08 newsm08 smile3508 smile3508..Аз че му седим от десно...Тити...от лево...Ти връз него... Joy
Чили...че е под него....и така...после че се връткаме СВЕ...на ротационен принцип.....Па Бризка, Али, Вени, .....и тн.... hahaha

# 221
  • Варна
Али, мерси за превода Hug  bouquet
Чили, да не влибена бе джанъм, как тъй още не си влезнала у  час на Енибащана bowuu bowuu
Галкеее, ....кви бележници ма душата....аз те турих да седиш връз него....па да ме споменаваш с добро...некви нещаааааа..... newsm08 newsm08 smile3508 smile3508..Аз че му седим от десно...Тити...от лево...Ти връз него... Joy
Чили...че е под него....и така...после че се връткаме СВЕ...на ротационен принцип.....Па Бризка, Али, Вени, .....и тн.... hahaha

smile3513 smile3513 БРАВОС, джанъм беним пак на втора линия сте ме турили~! Докле обриша града, да изгледам оная стоманена фелдмаршалка Нешка Робева- малееей подбра ги и ги натика у рейса и отпраши точно на 10-тата мин. след края на спектакъла. Та докато я свърша всичката и айде пак- Сару го грабнахте! smile3512 smile3512 smile3512

# 222
  • София
Зизке, тва имах впредвид Joy Joy
у бележника.....сека ще си пише бележката-сиреч оценката дето му е врътнала на Сару за уменията Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha
подозирам че ще е пълен отличник Joy Joy Joy

# 223
у бележника.....сека ще си пише бележката-сиреч оценката дето му е врътнала на Сару за уменията Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha
  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 224
  • Варна

че ний отсега сме му писали шестиците  newsm78 newsm78 newsm78 кво още ше му оценявам  #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт