Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 2

• 24 636
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
До сега гледах 4 серия с бг субтитри/ момента в киното/ е тая Врабка е за fight. Може ли да си с любимия в опразнен салон и да се чудиш за какво да се скараш с него? Чилиииииииии направо я отпрати и се намърдай ти там - знам че ще свършиш работа та няма да се ядосвам поне а колкото до аблата - ние ще те прикрием нищо няма да разбере. newsm10

# 661

A Zizuuuu таа вечер твойто ГАргамел у Бризка rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532 smile3532
Чшшш спирка няма тоз човек ей newsm62 newsm62 newsm62 smile3540 smile3540

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 00:11 от Chili

# 662

[/quote]Ми стига сте препуска ли де,не можем да ви стигнем.Интересно,ако не беше се случил малкия инцидент с Давид от бронзовата епоха,как щеше да се развие сюжета? newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 00:06 от dalbokovoden makarikut

# 663
  • Варна
Чили, той идва да я търси у дома щото виж офф. е ама Сару кат се Идосааааааааа - виж изплаши  Алекс! #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

# 664
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чшшшш....кво става тукя бре.... #Crazy #Crazy #Crazy
Бризкеее....що дири Гаргамел са у твоя пост... newsm78 newsm78 newsm78

# 665
А-А-А-А-А-А-А гавраджийкики ниедни-и-и-и! #2gunfire #2gunfire #2gunfire"Ми стават грешки-"казал коня и слязъл от Гойко Митич  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

smile3532 smile3532 smile3532
Е грешка вчера ...беше у вас..днеска пак грешка....у Бризка....Зизууу  да не се опитваш да го Арижеш ма джанъм.... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Аааааааааа не, вчера съм се  смяла с глас по  тоа повод днеска вече ревем от смях Joy Joy Joy Joy
(Зизу вчера не беше у цикъл, дано и днес не си gydi)

# 666
Чили, той идва да я търси у дома щото виж офф. е ама Сару кат се Идосааааааааа - виж изплаши  Алекс! #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

Лели той с тоз поглед и така като крещи сигурно по пет човека може да свали, как да се не стресне човек  newsm78 Чак ти се чудя, Бризче, как си му устояла  newsm12 Ти медал заслужаваш

# 667
  • Варна
идва да те дири ама после си отиде по живо по здраво- ама дружките виж ся кво спретнаха newsm78 newsm78 newsm78

Момичета, айде изтрийте си постовете със снимкята, че Зизу освен два пистолета има и снайпер - МОЛЯ ВИ !!!! newsm17 newsm17 newsm17

# 668

Лели той с тоз поглед и така като крещи сигурно по пет човека може да свали, как да се не стресне човек  newsm78 Чак ти се чудя, Бризче, как си му устояла  newsm12 Ти медал заслужаваш
И у бЕл костУм...желязна е ма джанъъъъм newsm20 newsm20 Божеее кат' си го преставя само Идосан в бяло и....пак съм без нощница ooooh!

# 669
А-А-А-А-А-А-А гавраджийкики ниедни-и-и-и! #2gunfire #2gunfire #2gunfire"Ми стават грешки-"казал коня и слязъл от Гойко Митич  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

smile3532 smile3532 smile3532
Е грешка вчера ...беше у вас..днеска пак грешка....у Бризка....Зизууу  да не се опитваш да го Арижеш ма джанъм.... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Аааааааааа не, вчера съм се  смяла с глас по  тоа повод днеска вече ревем от смях Joy Joy Joy Joy
(Зизу вчера не беше у цикъл, дано и днес не си gydi)
Само не моем да стоплим....Гаргамел що чини у Бризка....еееее тва вече незнам кво е... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha..он Гаргамел ...публична личност.... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 670
  • Варна

еееееееееееееееееееееееееееееее един човек да ме разбере как съм се чувствала тогава

# 671
Бризкеее....връщай си ми Гаргамел.... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 672
идва да те дири ама после си отиде по живо по здраво- ама дружките виж ся кво спретнаха newsm78 newsm78 newsm78

Момичета, айде изтрийте си постовете със снимкята, че Зизу освен два пистолета има и снайпер - МОЛЯ ВИ !!!! newsm17 newsm17 newsm17
Зизууу да трия лииии? Вчера избързах, днеска питам Naughty
Ма не моа да спра да се хиля, кат' се сетя за снощи и днеска пак същото..... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 673

сия лииии? Вчера избързах, днеска питам Naughty
Ма не моа да спра да се хиля, кат' се сетя за снощи и днеска пак същото..... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Се ми е тая....аз ревем от смех....лелелле...Гарги и Бризка го истипоса... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 674
  • Варна

И у бЕл костУм...желязна е ма джанъъъъм newsm20 newsm20 Божеее кат' си го преставя само Идосан в бяло и....пак съм без нощница ooooh!

абе тя твойта нощница поне сама пада, пък на мене не ми дадоха и шала да махна, е кажи не е ли човек да се ядосва smile3511 е на  smile3513 затуй му са Идосах и аз smile3512
ай ся изтрий оназ работа със Зизкиния Гаргамел, че да го не правим публична личност newsm17

Общи условия

Активация на акаунт