Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 2

• 24 974
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Зизка, ако искаш някой друг артист , та ако някой да поръчвам докато не са се грабнали джуджетата да ми опаковат подаръците - може да споделя туй - онуй с вас....  Joy

Нещем.....само ако поръчаш Сару...мое да се обадиш ....и старото да оплакне окото...и некви нещааа.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Кви ги плещиш ма Зизу,он по-голем от тебе!Тамън в класацията си!

# 151
Зизка, какъв КАспър ,недей така .... Ти си главна действаща фигура тук ( всички ще се съгласят) ....
Аз съм влюбена студентка - това ми е оправданието за дето пресичам на червено и забравям за какво са ме пратили до магазина .... Сега и доклади пишаааа - тези дни Сару до мен да седне в маршрутката, където всички сме в близки отношения ,пред мен да стой  на опашката в магазина, на центъра да се блъсне в мене - пак няма гаранция , че ще го отразя...

пък и да го отразя надали ще се сетя кого съм отразила ....

Страшна работа....

# 152
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизка, ако искаш някой друг артист , та ако някой да поръчвам докато не са се грабнали джуджетата да ми опаковат подаръците - може да споделя туй - онуй с вас....  Joy

Нещем.....само ако поръчаш Сару...мое да се обадиш ....и старото да оплакне окото...и некви нещааа.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Чшшшш,....Титииии, само за протокола....ако съм разбрала правилно имаш предвид.....възрастта....па ние със Сару сме си набори...е...малко ми батко Blush...по голем от мен с 8м и 17дни.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 153
Зизка, какъв КАспър ,недей така .... Ти си главна действаща фигура тук ( всички ще се съгласят) ....
Аз съм влюбена студентка - това ми е оправданието за дето пресичам на червено и забравям за какво са ме пратили до магазина .... Сега и доклади пишаааа - тези дни Сару до мен да седне в маршрутката, където всички сме в близки отношения ,пред мен да стой  на опашката в магазина, на центъра да се блъсне в мене - пак няма гаранция , че ще го отразя...

пък и да го отразя надали ще се сетя кого съм отразила ....

Страшна работа....
СЛАДУР... newsm08 newsm08 newsm08 newsm08 newsm08....учи Тонкааа,...че скоро авУкат че ни требе кат ни погне аблата... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 154
Зизка, то като ни погне аблата и на мен ще ми трябва адвокат  Joy Joy Joy
Тука всички сме в кюпа - ще има да си подаваме цигари и мандарини през решеткитее ако усети тя за какво иде реч при нас....

# 155

Чшшшш,....Титииии, само за протокола....ако съм разбрала правилно имаш предвид.....възрастта....па ние със Сару сме си набори...е...малко ми батко Blush...по голем от мен с 8м и 17дни.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Тамам,тамам,а на килограми докарваш ли го?

# 156
Зизка, то като ни погне аблата и на мен ще ми трябва адвокат  Joy Joy Joy
Чшшшш,....на тебе ти не требе....нали че ставаш авУкат....ние на тебе разчитаме...да ни браниш от съдебната система...дружно стискаме палци.....ако требе че се командироваме да учиме с тебе.... Hug Hug Hug
Ти само там спокойно си пиши докладите....и не се коси за тея работи... Mr. Green

# 157

Тамам,тамам,а на килограми докарваш ли го?
Аха...па и съм блондинка....че отвеем аблата за норматив.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 158
Зизка, то като ни погне аблата и на мен ще ми трябва адвокат  Joy Joy Joy
Тука всички сме в кюпа - ще има да си подаваме цигари и мандарини през решеткитее ако усети тя за какво иде реч при нас....
Щом е толкоз сериозна работата,да се огледаме о време за някой от генералните адвокати на ЕС ,щот квот кажат те ,съда туй приема обикновено.

# 159
  • София
да се включим и аз компетентно Wink
ма тез мацките от Енибаштана като с конкурс избирани за Ела с мен в гората да уплашиме мечката #Crazy #Crazy
е как една поне да не фащаше по така окото newsm78 newsm78
даже Врабка, нищо че не ми е по сърце направо е Мис Свят, не можаха ли некоя руса убавица да му спретнат Thinking
тва сигурно е отмъщение на Аблата че не е сценарист и режисьор #Cussing out
 а Сару си е Сару-малиии кат се спретна у черно-огИн направо newsm08 newsm08
Зизке, ко стана, ше се ходи ли у Стамбула по празниците  Flutter
ако ше ходиш, да се въоръжиш маскимално и ако докопаш визитка на сару да не я губиш кат Бризка #Crazy #Crazy
Алиииии, жива и здрава да си за преводите-ако имаш път кам Софето, да свиркаш, да си спретнем една срещичка Hug  bouquet

# 160
зизу щом отговаряш на стандарта ДЕЙСТВАЙ ние ще те подкрепим - едно рамо имаш от мен а предполагам че и другите ще се включат. Бризче страшно ме развесели с тези стихчета / винаги ги чета с удоволствие/ newsm51 newsm51 newsm51

# 161
  • София
аааааааа, за стандарта, сички се надпреварваме Wink
плюскаме на корем, то не са палачинки, баклави и мекици hahaha
а за русото, нема проблем, ще се руснем на конвейр hahaha hahaha
ше отвеем Аблата като тайфуна Игор Филипините Joy Joy Joy Joy

# 162
аааааааа, за стандарта, сички се надпреварваме Wink
плюскаме на корем, то не са палачинки, баклави и мекици hahaha
а за русото, нема проблем, ще се руснем на конвейр hahaha hahaha
ше отвеем Аблата като тайфуна Игор Филипините Joy Joy Joy Joy
Галкеее,...яз не се пререждам.....тва държим да се знае....че си чекам реда....търпеливо....не бързам за никъде.... Blush Heart Eyes
Относно моя воаяж към Стамбула....отложи се за 08.03.10г..... newsm08 newsm08
Че ходиме три кокошки...ама...самиии... smile3508 smile3508...даже говорихме с туроператора и са след нова година че прайме резерве... newsm44 newsm44
Така решиме.... smile3533 smile3533 да одиме без мъжете...
А моя мъж ми вика....са кат тръгваш...че ти дадем седна туба бързооборотна грес....да се не мъчиш.... hahaha hahaha hahaha...ИДИОТ....

# 163
А моя мъж ми вика....са кат тръгваш...че ти дадем седна туба бързооборотна грес....да се не мъчиш.... hahaha hahaha hahaha...ИДИОТ....
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Аааа не .......това утрепа рибата Joy Joy Joy  Аз съм му фен на мъжо ти newsm20

# 164
Чилиии, както виждаш сички чакаме..Али да преведе диалога около мачката.... Mr. Green
ииии...кви беха другите ти питанки....ако можем да те светнем.... newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт