Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 2

• 24 955
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
А моя мъж ми вика....са кат тръгваш...че ти дадем седна туба бързооборотна грес....да се не мъчиш.... hahaha hahaha hahaha...ИДИОТ....
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Аааа не .......това утрепа рибата Joy Joy Joy  Аз съм му фен на мъжо ти newsm20
Ейййй...ма голема си кокошка....кво се смееш...мене грес че ми подаряват....ти си умре от смех   Mr. Green Mr. Green.....ами ако ме обидят там.... ooooh! ooooh! ooooh!...ма че го преживеем...както се казва...."ич не ми дреме ....кво ми става зад гърба.." hahaha hahaha hahaha hahaha

# 166
А моя мъж ми вика....са кат тръгваш...че ти дадем седна туба бързооборотна грес....да се не мъчиш.... hahaha hahaha hahaha...ИДИОТ....
Ейййй...ма голема си кокошка....кво се смееш...мене грес че ми подаряват....ти си умре от смех   Mr. Green Mr. Green.....ами ако ме обидят там.... ooooh! ooooh! ooooh!...ма че го преживеем...както се казва...."ич не ми дреме ....кво ми става зад гърба.." hahaha hahaha hahaha hahaha
rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo Стига ма джанъъм,таман гътнах покоението у леглото и сега че го събудяяяя..не моем да спрем да се хилим Joy Joy Joy Joy

# 167
Другия ми Фъпрос беше-какво има между Сару у Елиф,та тя не му се зарадва много като го видЕ на врата с Толга?

# 168
  • Варна
AAAAA  ама какви джуджета какви съдилища какви абли тука пак разтягате- няма такива работи -дофтур Сару съвсем легално ше го регистрираме у село Саруханлъ. И спокс имам адУкат от ЕС - никой нема се усъмни в легитимността на регистрацията! smile3513

# 169
Другия ми Фъпрос беше-какво има между Сару у Елиф,та тя не му се зарадва много като го видЕ на врата с Толга?
Глей са...аз си задавах същия въпрос....оказа се че май се познават отдавна....ма незнам ква е точната причина ама може да е зарад оная кофа Хайдар...глей че кат го виде си глътна граматиката... #Crazy #Crazy #Crazy....аз само си расъждавам... Thinking

# 170
  • София
ох Зизкееее, тва с греста ми отне думата от клавиатурата, щех да се задавим от смех,  Joy Joyтамън фърлям едно око на Мелодията че го дават по нощите #Crazy #Crazy
направо цайс станах-между двете теми препускам, и двата филма следя-Наполеон пасти да яде #Crazy #Crazy

Зизке, ма тва много убаво че ще сте без мъжовете, напрово ви завидех Mr. Green Mr. Green

# 171
  • Варна

правилно  smile3521 представи си, че зад гърба ти се окаже- Той- и то нарочно зад гърба ти, за да не видят другите две кокошки newsm10 newsm47

# 172
Чили, Аз ако я играех ролята на Елиф и кръвна вражда да ни дели във филма , пак щях да му се зарадвам като го видя, че даже вероятно  
щеха да ме санкрционират за неправомерно поведение, защоото в  сцената моята радост щеше да "преобладава "  newsm78

# 173
ох Зизкееее, тва с греста ми отне думата от клавиатурата, щех да се задавим от смех,  Joy Joyтамън фърлям едно око на Мелодията че го дават по нощите #Crazy #Crazy
направо цайс станах-между двете теми препускам, и двата филма следя-Наполеон пасти да яде #Crazy #Crazy

Зизке, ма тва много убаво че ще сте без мъжовете, напрово ви завидех Mr. Green Mr. Green
Е па кажи не е ли оферта...вместо да ги влачим и тех....накрая ...дагаварилис... newsm08 newsm08 newsm08 newsm08 newsm08 newsm08 newsm08...па и трите сме фенки на Сару...оплетохме си кошничката.... Blush Heart Eyes

# 174

правилно  smile3521 представи си, че зад гърба ти се окаже- Той- и то нарочно зад гърба ти, за да не видят другите две кокошки newsm10 newsm47
Нека...нека.... smile3521 smile3521 newsm08 newsm08 smile3508 smile3508

# 175
Ох не мога да се изкажа,треса се от смях пет пъти събудих кучето,оно изпадна в стрес,реши че съм полудяла. hahaha hahaha hahaha hahaha

# 176
Ох не мога да се изкажа,треса се от смях пет пъти събудих кучето,оно изпадна в стрес,реши че съм полудяла. hahaha hahaha hahaha hahaha
  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 177
  • София
ти хубаво кучето си стресирала, ма моя Кръстоносец кат прочете зад гърбо ми Зизкината оферта за воаяж, направо  smile3515 smile3516 и рече че ще дири връзка на капитан Андреево, да не хукна и аз по сокаците hahaha hahaha

# 178
  • Варна

Ай ся вече се изкажи- виж сички мълчим да спреш да се смейш ! bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu

# 179
ти хубаво кучето си стресирала, ма моя Кръстоносец кат прочете зад гърбо ми Зизкината оферта за воаяж, направо  smile3515 smile3516 и рече че ще дири връзка на капитан Андреево, да не хукна и аз по сокаците hahaha hahaha
Малеее...Галкееее...ти си го закъсала.... ooooh! ooooh! ooooh!
Сметам че е време за преврат...свали го от власт...и да те зимаме и тебе... smile3540 smile3540 smile3540

Общи условия

Активация на акаунт