Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 2

• 24 946
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ох не мога да се изкажа,треса се от смях пет пъти събудих кучето,оно изпадна в стрес,реши че съм полудяла. hahaha hahaha hahaha hahaha
ти хубаво кучето си стресирала, ма моя Кръстоносец кат прочете зад гърбо ми Зизкината оферта за воаяж, направо  smile3515 smile3516 и рече че ще дири връзка на капитан Андреево, да не хукна и аз по сокаците hahaha hahaha
Малеее...Галкееее...ти си го закъсала.... ooooh! ooooh! ooooh!
Сметам че е време за преврат...свали го от власт...и да те зимаме и тебе... smile3540 smile3540 smile3540

и аз тъй викам-ше обявявам стачка, ма не гладна Wink и айде, фащам пътя за Стамбула Joy Joy

# 181
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Галкее,....СПОКО....имам план.... Mr. Green
Он твоя да не е по серт от моя.... Naughty
Че ти помогнем за преврата.. Laughing

# 182
Ми забрайх си мислата newsm78 Thinking newsm78 Crossing Armsтамам се измъкнах от спалнята Sleeping Sleeping Sleeping с лаптопа под мишница да мога да ви чета на светло и спокойно място,а в тъмното в коридора се спънах в котката,не си взех фенерче да си светим.Мачката се разврещя,уплаших се и  се търкулих по стълбата щот стисках здраво компа да го не повредим,докоцуках до дневната пък там кучето и Михаил дремят.
Посбутах ги и дорде ви изчетем получих тремор от смях .
А сетих се:Филма още ли се снима?Да ускорят малко темпото,че се песионираме докат го изгледаме-по една серия на седмица!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Мъка-а-а-а,мъка-а-а-а и пак мъка-а-а-а smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3514 smile3514

# 183
Ми забрайх си мислата newsm78 Thinking newsm78 Crossing Armsтамам се измъкнах от спалнята Sleeping Sleeping Sleeping с лаптопа под мишница да мога да ви чета на светло и спокойно място,а в тъмното в коридора се спънах в котката,не си взех фенерче да си светим.Мачката се разврещя,уплаших се и  се търкулих по стълбата щот стисках здраво компа да го не повредим,докоцуках до дневната пък там кучето и Михаил дремят.
А сетих се:Филма още ли се снима?Да ускорят малко темпото,че се песионираме докат го изгледаме-по една серия на седмица!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Мъка-а-а-а,мъка-а-а-а и пак мъка-а-а-а smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3514 smile3514
Мдаааа....още се снима....нали за тва отлагаме Стамбуля.... Mr. Green
Аааа....да питам дека го дена Юмит... newsm78 newsm78 newsm78....ако ти не требе да ми го дадеш на мене.... newsm78 newsm78

# 184
Аз пък се чудя, след като го дават по турския FOX, дали няма да го дадът накой ден и по някой от нашите FOX канали  newsm78

# 185
Мдаааа....още се снима....нали за тва отлагаме Стамбуля.... Mr. Green
Аааа....да питам дека го дена Юмит... newsm78 newsm78 newsm78....ако ти не требе да ми го дадеш на мене.... newsm78 newsm78
На 5.12 го пратих при Николета(преди да падна от смърча(и от тогава ни съм го търсила,пък той са не прибира,там му е арно и Ники ми го не връща-прай пачки явно.Поискай си го от нея.

# 186
Ааааа....Титииии...голема безотговорност към каста... Mr. Green
Що си го не прибра....са кой че ни оправя финансите... ooooh!
Добре че си държим Мурат.....та имам некви шансове да се доберем до ШЕФЧЕТО... Blush Heart Eyes

# 187
  • Варна
Добре че си държим Мурат.....та имам некви шансове да се доберем до ШЕФЧЕТО... Blush Heart Eyes

споко бе- пак излишни ядове си образуваш- ми нали вече си имаме бирник- нападаме го и пак ше се справим с финансите   bouquet

# 188
Утре пускам гълъба до Ники да ти го прати пък сега бегам да лягам,защото ми останаха 4 часа сън преди да тръгна да разхождам песа.

# 189

споко бе- пак излишни ядове си образуваш- ми нали вече си имаме бирник- нападаме го и пак ше се справим с финансите   bouquet
  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha....Бризкеее...аре ако искач ТИ спретни новата тема....ТИ по добре се справяш....па я че трамбовам между двете... Hug Hug Praynig Praynig Praynig Praynig

# 190
  • Варна
Утре пускам гълъба до Ники да ти го прати пък сега бегам да лягам,защото ми останаха 4 часа сън преди да тръгна да разхождам песа.

Е нали пет пъти го буди- нема ли да спи 1 час повече, че и ти да си починеш малко повече newsm78

# 191
  • Варна
Айде лекинка от мен, че нищо нема да напраим накрая от висене у ЛЮБИИИМОТО местенце- тук де! #Crazy

# 192
Добро утро!

Къде ли са любимите ми фенки? Спят ли още?

Тогава ще бдя над съня им

# 193
МОнинг Есмерситки Hug
Вениии  bouquet  bouquet
Дайте да оставаме в тая тема , няма нужда според мен от друга, тука можем да си клюкарстваме за всичките му филми, без риск да ни пляснат зад врата Mr. Green
Повечето време, темата я подпира Зизка яхнала метлата...да не я натоврваме толко'...има си цял отбор у тях на отглеждане, а и Гаргамел и създава грижи Joy Joy Joy

# 194
Добро утро!

Къде ли са любимите ми фенки? Спят ли още?

Тогава ще бдя над съня им

Не-е-е-е-е-е тука сме,но се борим със служебните задачи от ранни зори!
Добро утро на всички!Хубав и усмихнат ден и от мен! bowuu bowuu bowuu

Общи условия

Активация на акаунт