Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 2

• 24 903
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
абе,АЛЕКС(мога ли да те наричам така) newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 smile3501 smile3501 smile3501ти си съкровище бе къде беше до сега

ей ще си изръфам ботушите от кеф newsm20 като гледах клипчето

много работа ни чака да знаШ Naughty

# 376
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
абе,АЛЕКС(мога ли да те наричам така) newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 smile3501 smile3501 smile3501ти си съкровище бе къде беше до сега

Мале, мале са че паднат преводи и субс.... smile3508....иначе яз че превеждам...е чак тогава че се видите у приключение.... newsm08

# 377
Сега Алинка вероятно работи за общото благо, обаче аз нали търпилото ми хич не мо`е да чека, да земим да поставим въпросителната, дет ме мъчи пък тя после ше ми отговаря: Та въпросителната беше каква е мафиотската връзка у "Врабче"-то- кво искаха от нашто момче там ония и що аджеба у сестрата и дофтора се оказаха компрометиращите снимки? И една молба за превод- дословен newsm43 диалога с онова момче в кафето, там дето по мойте си преводи де- той доказва, че е търпелив като баща си atwork Ох, Али, не ме  fight

в коя серия бе Бризче мятай линка

# 378

Мале, мале са че паднат преводи и субс.... smile3508....иначе яз че превеждам...е чак тогава че се видите у приключение.... newsm08

еее нЕма такъв филм rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 379
  • Варна
Бризче, няма за какво да ти се сърдя  Hug и аз бих се радвала навсякъде да е преведено.
Зизу, нямаш проблем и на Йенибащана ще му служа субтитри, даже ако добре си спомням има превод на сцената където търсиха котето и веднага ще се заема  Simple Smile

# 380

Али,ко искаш да ти пратя мойто куче  animal037  animal037  animal037 да ръфа ботушите вместо теб,че в къщи останахме само по джапанки-пък ти да не се мориш. Hug Hug HugДа допринеса и аз с нещо за общото   благо Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 381
Бризкеее, Молим най-настоятелно да ми метнеш на ЛИЧНИ тези две емотикони...много бърже... newsm17 newsm17  love001  love001

# 382
  • Варна
Сега Алинка вероятно работи за общото благо, обаче аз нали търпилото ми хич не мо`е да чека, да земим да поставим въпросителната, дет ме мъчи пък тя после ше ми отговаря: Та въпросителната беше каква е мафиотската връзка у "Врабче"-то- кво искаха от нашто момче там ония и що аджеба у сестрата и дофтора се оказаха компрометиращите снимки? И една молба за превод- дословен newsm43 диалога с онова момче в кафето, там дето по мойте си преводи де- той доказва, че е търпелив като баща си atwork Ох, Али, не ме  fight

в коя серия бе Бризче мятай линка

уаууу требе у тубата да ходя- хич не я обичам newsm09 айде като го намеря тогава ще ти го пратя, че сега ми е интересно тука smile3521

# 383
Бризче, няма за какво да ти се сърдя  Hug и аз бих се радвала навсякъде да е преведено.
Зизу, нямаш проблем и на Йенибащана ще му служа субтитри, даже ако добре си спомням има превод на сцената където търсиха котето и веднага ще се заема  Simple Smile

Бризкееейййй че събудим поколението от смях Joy Joy Joy Joy Joy
МОля ти се кАжи тез пиликандзери дето подскачат (първите 2) какви са и какво искаш да ни кажеш с тях Joy Joy Joy

# 384

Али,ко искаш да ти пратя мойто куче  animal037  animal037  animal037 да ръфа ботушите вместо теб,че в къщи останахме само по джапанки-пък ти да не се мориш. Hug Hug HugДа допринеса и аз с нещо за общото   благо Mr. Green Mr. Green Mr. Green
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
smile3532 smile3532
моляяяяяяяяяяя Че ме уморите бе хора не мо`ем да напишем резюмето

# 385

еее нЕма такъв филм rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Що бе Алинка ...не те ли кефи как превеждам....??? tooth tooth tooth

# 386
  • Варна

Бризкееейййй че събудим поколението от смях Joy Joy Joy Joy Joy
МОля ти се кАжи тез пиликандзери дето подскачат (първите 2) какви са и какво искаш да ни кажеш с тях Joy Joy Joy

ми радвам се  newsm62

# 387
 Eeeee....неможем да ги качим....много съм КУХА.... newsm45 newsm45 newsm45

# 388

Разбира се, че може. По въпроса къде бях до сега - горе на балкона като гост и се чудех да пиша ли, или да не пиша  newsm78 но накрая се престраших  Blush
а от тази сладка работа не се притеснявам, каквото кажете това ще правя  Hug

# 389
4та серия
Шантажират Доу,заради снимките на Фунда направени в дергяха,когато си преряза вените.Бабата отива във офиса на Доу и го заплашва да стои далеч от внучката и.правят годежа,малко преди да слязат при гостите Первинпита Доу,защо плаща такава цена(визира годежа ),след като сърцето му принадлежи на друга.На другия ден Первин звъни на Тарък,срещат се в един хотел,където тя го наръгва с нож.врабчето излиза на вечеря с аверчето и когато я оставя и подарява кутийка с пръстен.Момчето замина и се появи Доу там имат един огИн диалог(ще го преведа).Мине пада и си удря главата.

THE END-SON

Общи условия

Активация на акаунт