Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 2

• 24 889
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
абе,АЛЕКС(мога ли да те наричам така) newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 smile3501 smile3501 smile3501ти си съкровище бе къде беше до сега

ей ще си изръфам ботушите от кеф newsm20 като гледах клипчето

много работа ни чака да знаШ Naughty

Разбира се, че може. По въпроса къде бях до сега - горе на балкона като гост и се чудех да пиша ли, или да не пиша  newsm78 но накрая се престраших  Blush
а от тази сладка работа не се притеснявам, каквото кажете това ще правя  Hug
малееееееееееей ама що си се чудила, бе- че ние всички ги посрещаме с добре дошли- не хапем, не бием, само малко крещим

# 391
  • Варна
4та серия
Шантажират Доу,заради снимките на Фунда направени в дергяха,когато си преряза вените.Бабата отива във офиса на Доу и го заплашва да стои далеч от внучката и.правят годежа,малко преди да слязат при гостите Первинпита Доу,защо плаща такава цена(визира годежа ),след като сърцето му принадлежи на друга.На другия ден Первин звъни на Тарък,срещат се в един хотел,където тя го наръгва с нож.врабчето излиза на вечеря с аверчето и когато я оставя и подарява кутийка с пръстен.Момчето замина и се появи Доу там имат един огИн диалог(ще го преведа).Мине пада и си удря главата.

THE END-SON

Бравос, Перличке

# 392
Алииии златна ти клавиатура Hug
Алекс  добре дошла, то голям страх бе джанъм....Зизууу , Бризкеее туй че е зарад' нас да знайтИ, ний май сме най чепати от све, се някоя от нас е яхнала метлата, Тити, Вени, Али, кротки душички, мамитка и тя...пък ний Embarassed
Чшшш да не сме запрели още некой талант горе на балконя Thinking
Алоуууу горе у публиката.....обещаваме да не хапем...много Joy Joy Joy Всички сте добре дошли Hug

# 393
Али  newsm51 за преводите, Алекс  newsm51 за клипчето и затова че се появи. Стрхотни сте.   love001 А на нас ще ни е толкова добре с вас smile3508, чак си завиждам.
А, да не забравя и Зизка  newsm51 за превода  newsm47

# 394
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Бризке, молим да си пометеш кочинката...не моем да ти пратим нищо на ЛИЧНИ.. newsm75 newsm79 newsm28

# 395
Али, може ли да кажеш за какво си мислят тук на диванчето нашите герои
http://www.cixdizi.com/yeni-bastan-3bolum-kisim-4-izle.html някъде 08.18

aleksto добре дошла   bouquet

М-Може ли един човек,толкова да не се промени?!?
Д-Може ли един човек,толкова много да се промени?!?
   детските гласове:
-Дерйа?
-Какво?
-Аз,като порасна ще стана полицай,а ти каква ще станеш?
-Аз...хъм учителка не, не, лекарка лекарка,а може би прокурор

# 396
Алекс  добре дошла, то голям страх бе джанъм....Зизууу , Бризкеее туй че е зарад' нас да знайтИ, ний май сме най чепати от све, се някоя от нас е яхнала метлата, Тити, Вени, Али, кротки душички, мамитка и тя...пък ний Embarassed
Алоуууу горе у публиката.....обещаваме да не хапем...много Joy Joy Joy Всички сте добре дошли Hug
Аааа....Чили ...метлата си е моя.....коня и фърчопана също.... newsm08 newsm08
Само вродената ми скромност ми пречи да заявя....че сигурно само ЯЗ плашим хората на балконя.... newsm03 newsm03...те сигурно кат ме четът си гълтат граматиката... smile3503....Слезте...слезте...не апем... smile3521 smile3521

# 397
  • Варна
Eeeee....неможем да ги качим....много съм КУХА.... newsm45 newsm45 newsm45

Зизу

# 398

Зизу
И са кво ....викаш да земем пищака и да се гръмнем.... #2gunfire

# 399
Алекс  добре дошла, то голям страх бе джанъм....Зизууу , Бризкеее туй че е зарад' нас да знайтИ, ний май сме най чепати от све, се някоя от нас е яхнала метлата, Тити, Вени, Али, кротки душички, мамитка и тя...пък ний Embarassed
Аааа....Чили ...метлата си е моя.....коня и фърчопана също.... newsm08 newsm08
Само вродената ми скромност ми пречи да заявя....че сигурно само ЯЗ плашим хората на балконя.... newsm03 newsm03...те сигурно кат ме четът си гълтат граматиката... smile3503....Слезте...слезте...не апем... smile3521 smile3521

Всички сте страхотни  newsm51

# 400
  • Варна

Зизу
И са кво ....викаш да земем пищака и да се гръмнем.... #2gunfire

да бе newsm12 и кво че прайм без тебе  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 401
КО стана пак....вчера можеш да снимам , днеска не мога #Cussing out
Нали printscr и paste в paint, от там сейф ас джи пег (сори че на Бг , ма нещо ми избяга и латницата...де.. а тая стара кошница...и то компютър ми било #2gunfire #2gunfire)
Та къде ми е грешката се пита у задачата, снощи бях на едно малко, днеска само на вода....да не е туй ключа за палатката Thinking hahaha hahaha

# 402

Успях...!!!  newsm44   Успях...!!!  newsm68    Успях...!!!  newsm44.....Айловим саааа..... tooth tooth

# 403
Ето момичета, това е клипчето, което сътворих. Дано ви хареса

http://vbox7.com/play:0009e8de
8,06  Д-Никога няма да те изоставя
         врабчетата,врабчетата са моето сърце
           -Врабче...Врабче

# 404
Ма земете да подпрете и другата тема де....аз въпрос съм задала там за обсъждане...ма нема никой...че я отървем темата ейй Laughing

Общи условия

Активация на акаунт