Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 2

• 24 769
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Али, помощ, тук на червените теренца мисля, че има още една реплика, може ли да ми кажеш какво казва

http://www.youtube.com/watch?v=RObGYE0fNRk  1,30
Д-Дай ми това!
М-Какво искаш от мен?Тръгвай си!
Д-Дай ми този пръстен,не можеш да го сложиш
М-Ти още ли ме следиш?Кой си ти,че ми се бъркаш,а? ----- Ти полудя ли?Остави ме!Какво правиш?

Ако бъркам ме поправи  smile3525
права си извинявам се казва"Ще правя каквото си искам"

# 511
оХОООО.... Алекс...при вас работата намирисва на БИГ БРАДЪР.... hahaha hahaha hahaha

Биг брадър, ама пък съм по-хитра от него, така съм си извъртяла монитора, че няма как да видят какво правя  smile3533 иначе досега да са ме изгонили smile3513

# 512
Али, помощ, тук на червените теренца мисля, че има още една реплика, може ли да ми кажеш какво казва

http://www.youtube.com/watch?v=RObGYE0fNRk  1,30
Д-Дай ми това!
М-Какво искаш от мен?Тръгвай си!
Д-Дай ми този пръстен,не можеш да го сложиш
М-Ти още ли ме следиш?Кой си ти,че ми се бъркаш,а? ----- Ти полудя ли?Остави ме!Какво правиш?

Ако бъркам ме поправи  smile3525
права си извинявам се казва"Ще правя каквото си искам"

Благодаря, Али  newsm51
Надявам се до няколко часа да пусна и откъсите от Serce Епизод 4

# 513
Малееее...Алекс....спре ми часовника....много си добра бе МИЛА.... newsm20 newsm20 newsm20 newsm20
Ти си готова за телевизията.... newsm51 newsm51 smile3525 smile3525
Hug

# 514
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 newsm52 newsm52 newsm52....Айдееее....и тукя да подпрем.... newsm52 newsm52 newsm52

# 515
Пак съм на "Врабчето" седма серия 1-ва част в туба.Малей-й-й-й-й-й голям артист Hug Hug Hug както я гледаше влюбено,влюбено и хоп като разбра за баща си,тупна я на земята,хлопна вратата и а-й-д-е-е-е-е #Crazy #Crazy #Crazyотиде им първата брачна нощ. #2gunfire #2gunfire #2gunfireТо и това можем да преглътнем,но как само и се разкрещя да побърза- #Crazy #Crazy #Crazyстрах да те хване.Изведнъж коренна промяна в поведението му.Невероятно изпълненине  bouquet  bouquet  bouquet

# 516
Пак съм на "Врабчето" седма серия 1-ва част в туба.Малей-й-й-й-й-й голям артист Hug Hug Hug както я гледаше влюбено,влюбено и хоп като разбра за баща си,тупна я на земята,хлопна вратата и а-й-д-е-е-е-е #Crazy #Crazy #Crazyотиде им първата брачна нощ. #2gunfire #2gunfire #2gunfireТо и това можем да преглътнем,но как само и се разкрещя да побърза- #Crazy #Crazy #Crazyстрах да те хване.Изведнъж коренна промяна в поведението му.Невероятно изпълненине  bouquet  bouquet  bouquet
Титииии....тва с консумацията си беше така до края...она Врабка си умре девствена.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy...а за играта му съм напълно съгласна....УНИКАЛЕН Е...!!!!  Blush Heart Eyes

# 517
  • Варна
 Hug тук съм вече  bowuu

# 518
  • Варна
Титииии....тва с консумацията си беше така до края...она Врабка си умре девствена.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy...а за играта му съм напълно съгласна....УНИКАЛЕН Е...!!!!  Blush Heart Eyes

newsm78 newsm78 newsm78 малко имам съмнения, че е консумиран  Wink пак ще гледам Peace

# 519

newsm78 newsm78 newsm78 малко имам съмнения, че е консумиран  Wink пак ще гледам Peace

Той не е консумиран и да гледаш и да не гледаш Врабка си умре девствена  ooooh! ooooh! ooooh!

# 520
Малей Зизу,ти верно си зоркия поглед------ #Crazy #Crazy #Crazy,е па я минах в нелегалност #2gunfire #2gunfire #2gunfire,потопих се дълбоководно и ти пак ме разкри Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама как само играе,да му слушаш гласа пак си е кеф Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Както мъркаше,мъркаше на майка си и тя нещо го настъпи #2gunfire #2gunfire #2gunfireтона му стана леден без да е груб и тя се осаферяса  Naughty Naughty Naughtyвзе да гледа къде стъпва и как му говори.

# 521
Хайде,чао за сега,отивам да стягам ските и да се мятам на Бузлуджа. Hug Hug Hug
До неделя евентуално Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 522
Хайде,чао за сега,отивам да стягам ските и да се мятам на Бузлуджа. Hug Hug Hug
До неделя евентуално Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Чшшшшш...Титиии...ти от мене ли се криеш....щото ако е така....мноо бърже те разкрих....само докат се появи....и те фанах... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 523
Здравейте  Hug

Има ново клипче  Simple Smile    Части от Врабче епизод 4

http://vbox7.com/play:1e9b4a18

# 524
Али, когато ти е удобно би ли превела какво казва Врабка когато е сама във WC-то на 01:10

http://www.youtube.com/watch?v=bI94U8n3XIk&feature=related

Благодаря  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт