ЯНУАРСКО предстартово броене - 28

• 24 070
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
а на Ири по принцип кога и е термна-че никъде на 1-ва страничка не я срещнах  newsm78

# 226
Само ме е яд че почти цял свят ражда с мъжете си и вижда кво им излиза отдолу, само наште не могат бреййй  smile3557

Laughing Joy ей това ми хареса!!!

Стискам палци на Зоя-Алекс и на Ири!

За раждането - според мен всеки както го чувства - аз от първия ден когато разбрах, че съм бременна реших да е секцио, нямам здравословна причина - просто вътрешно усещане...разколебавах се на моменти - все пак си е операция и е по-трудно възстановяването, но за мен това е най-безопасния начин за бебето и това ме води в избора ми(все пак се радвам, че имам възможност за избор)

Лека вечер от мен!  

# 227
  • София
Radi_, на 08.01 ми е терминът, има ме на първа страничка Simple Smile

# 228
Simple Smile голяма съм шматка...а уж гледах  Embarassed Успех ти желая и благородно ти завиждам че толкова скоро ще се гушкате с твоето бебче Simple Smile

# 229
Ири, стискам палци, всичко ще е безпроблемно, д-р Дяволов е много добър, отличен избор!  Peace

# 230
  • София
Ами той може да е много добър, но за съжаление най-вероятно няма той да ме изражда. Т.е. ще ме изражда само ако случайно му попадна в дежурството. Иначе е претрупан с пациентки, даже онзи ден бил отказал да дойде за една, с която имал уговорка и просто не иска да ме подвежда и да разчитам на него. Дори каза, че се замислял да се отказва от тази кариера, било нечовешко просто, бил постоянно там и т.н... Жалко, но това е положението  Rolling Eyes

# 231
Ехааааааа  Party

Мама Цоци пак позна, че в тази темичка ще се почне с бебевалежа  Grinning
Зоя Алекс, стискам много палци за петък всичко да мине леко и спокойно  Hug
Ири, не бързаме да те пращаме в родилното, но много ще се зарадвам на един бебешки смс от теб  Heart Eyes

Литъл Мисс е много права - почна се! Става ми още по-празнично като си помисля, че част от нас ще се гушкат с бебчетата си, посрещайки Коледа и Нова година. Просто... страхотно е! Желая на всички ни много късмет, много здраве и всичко да мине по мед и масло!

Относно присъствието на таткото по време на раждане, аз цяла тема съм пуснала по въпроса в "Майки(бъдещи и настоящи)". На който му се чете, да я види. Иначе моето лично мнение е, че такова решение е много лично и индивидуално.  
Аз не се притеснявам от мъжа до мен. Не ме е срам от него, както и него не го е срам от мен. Това чувство между нас го няма. Не знам, мисля си, че когато една двойка стигне до фазата да иска да има дете, съзнателно да се подготвя за такава промяна, то отношенията са стигнали едно друго ниво. Ниво, в което дали единият ще види другия мърляв, болен, сополив, космясал не е от значение. Разбира се, не става дума да приемаме човека до себе си за даденост. Да спрем да се поддържаме, да занижим хигиената си и т.н. Не говоря за това. Става дума да чувстваме свободата да бъдем себе си и да не се притесняваме когато не сме в най-перфектната си форма (било физическа, психическа или емоционална).
Както и да е, простете за лирическото отклонение...  Blush

# 232
Здравейте мили мами   bouquet
днес сте изключително активни и почти ви прочетох изцяло без да прескачам Simple Smile
та реших и аз да бъда малко полезналНякой беше попитал за багажа за болницата и по точно за Майчин Дом ( Мисля че беше Виолетблу но не съм сигуран ще ме извините)
Аз отидох без багаж и започна голямото носене и все нещо забравях та мъжа ми постоянно ходеше нагора надолу. За бебето искат само памперси и мокри кърпи. През цялото време бебетата са при майките взимат ги само за тоалет и ги връщат. Оставят им първите дни шишета с мляко и водичка да си ги храните както искате.
На мен единственото нещо което ми поискаха като принадлежност беше електронен термометър за да си мерим Т два пъти на ден. Искаха и 3 превръзки за операция -25*10 е размера( това защото със секцио). Това което на мен ми беше най нужно :
1 Помпа , подлънки и сутиен
2 Превръзки от тези дебелите за родилки
3 Гащи обикновенни,каквито си носех през бременноста( тези еднократните, които мъжа ми купи размер ел,защото нямали по голям ми бяха много малки -дори единия крак не можах да си пъхна)
4 Нощници по тънички, защото е много много топло, чехли, чорапи
5 Кърпа за лице, хавлия, сапун, т хартия и др лични принадлежности каквито сметнете за нужни
6 И разбира се мобилен телефон със зарядно и четиво( аз лично нищо не можах да прочета от това което ми донесоха.
Бях във Вип стая(не беше кой знае какво)- 35 лв с две легла.
има хладилник и телевизор , както и баня и тоалетна за стаята.
Дано съм била полезна
Ако имате въпроси питайте  Simple Smile

# 233
SDK31, t77ivanova, ще погледна дати внимателно и после ще ви отговоря.

Grapefruit, успешна операция на майка ти и лесно и бързо възстановяване!

Evka
, с тебе сме купили еднакви кошарки - и по марка и по цветове! Много весел цвят, нали?!  Party  Аз първоначално се бях настроила да купувам дървена кошарка, но мъжа ми ме убеди, че при нашето положение ще е по-добре от този тип кошарки. Сгъваема е, което е практично за пренасяне.

Espa и всички други януарки-2009, благодарим за подкрепата и пожеланията!  Hug

Zoia_Alex и Ири, пожелавам ви леко и успешно раждане! Ще чакаме добри новини от вас!   bouquet

# 234
Момичета, някой знае ли нещо за LIONITA, не е била активна във форума от 10 Ноември?!

# 235
Почти безобидна, и аз на няколко пъти питах, но никой нищо не знаеше  Rolling Eyes
Търсих я и в близнашката тема, но не я открих и там...
Дано всичко да е наред с нея и бебчетата  Praynig

# 236
Ето бе момичета и аз това казах, не знам защо темата за присъствието на мъжа на раждането стана нападателна към всички мислещи обратното от вас . Неможеш да кажеш те са млади семейства не са си свикнали .. ами и с майка ми и приятелки съм го обсъждала и те не го приемат за себе си,това значи ли,че майка ми е неопитна ... не това е лично усещане! Мен също не ме е срам от мъжа ми, но не това е гледката на която искам да стане свидетел, ако за вас е ОК ...то тогава ОК и от мен!
Много се радвам,че за някои двойки това е прекрасно изживяване ... но не за всички е така, дай сега, като в др държави се прави повече да го направя и аз.
Не ме разбирайте погрешно, не се заяждам, но както уважавам избора на тези от вас и не коментирам това критерии за близост ли е, моля да не слагате и на нас някакви определения. Това е въпрос на лично усещане!!!

# 237
# 238
Dimka  , споко човече, въпрос на виждане и разбира се, че всеки сам си преценява! Много може да се говори по въпроса, но няма да разтягаме повече темата! Въпроса за близостта е наистина много личен  Simple Smile
Между другото и моя мъж е от припадащите  и с пистолет на главата не можеш го вкара на раждане, а и аз не изгарям от
желание  Stop

# 239
Цял ден ви чета, но неможах да пиша, че бях с един компютър без кирилица. Нещо май няма да дочакам 2010. Преди около 2 часа си имах истински контракции  Shocked Мъжа ми даже взе да разтребва къщата, че вкъщи вече нищо не може да се намери, а и багажа не съм си стягала. Затова се заех да се приготвям. Имах си едни джапанки тип чехли, но неможах да ги намеря и сега се чудя дали ще ме вземат с обикновени джапанки, които не са чехли  newsm78 На всичкото отгоре съм решила, че всичко е от първа необходимост #Crazy А и не съм приготвила нещата, които да ми донесат после, с две думи съм си неподготвена. Засега нещата поутихнаха, но няма да отлагам повече приготовленията Rolling Eyes
Епилирам си се сама, а за триъгълника досега си ходех на козметик, тъкмо днес се чудех за кога да си запиша час. Дали за 23, или за 29, но ... не се знае дали ще успея да си ползвам часа. С ноктите също се справям. Мъжо не би могъл, познавам си го, трябва да умирам, за да го навия. Заедно сме от 5-6 години, но се познаваме от около 17-18, не ни е срам един от друг, но си знам с какво ще се справи, пък и си харесвам козметичката  Peace
Мисля да раждам вагинално с упойка. Незнам обаче дали ще има време за нея, че май при второ раждане с такава разлика, не винаги има време Mr. Green
О, бебета ще има още тази седмица  Heart Eyes Страхотно, чакаме прекрасните новини  Hug
obi4anka, как са бебчетата?

Общи условия

Активация на акаунт