ЯНУАРСКО предстартово броене - 28

• 24 058
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря ти  Wink
Да,а бебенцето е моята племенничка Йоана след мъничко ще кача и няколко нейни снимки от кръщенето,вече на 1,9г  Heart Eyes Hug

# 571
  • София
Dimka, супер са нещата  Heart Eyes - от Англия ли ги поръчва или от тукашният клон?

# 572
Честито бебче на Зузи и от нас! Hug Да е живо и здраво. Дядо Коледа подрани при тях! Grinning

Момичета, стискайте ми палци, че утре съм на изпит и съм с 3см разкритие и контракции(предимно вечер). Crazy Дано да устискам кълките и не родя на ученическата скамейка! Sick Много здраве на всички вас и на коремчетата! Hug До скоро! Heart Eyes

# 573
HOLY, стискаме палци,само спокойно и всичко ще е наред!

dimka,и аз много искам да си сложа моя снимка,но мислях,че никой не го прави,освен това незнам как.ако някой може да ми каже ще съм благодарна!

# 574
  • София
dimka - много са хубави покупките!
Тези чаршафчета от къде ги взе?

HOLY - ще стискаме палци и за изпита да го вземеш успешно и за бебчо да те изчака примерно!  Wink

# 575
Katinche, посмях се от сърце  Laughing
dimka , страхотни покупки. И аз този път съм взела шише и залагалка на MAM (миналия път бяхме с Авент). Харесва ми, че шишето се отваря и отдолу и ще се мие по-лесно.

# 576
  • Madrid
И аз съм с моя снимка.Виж тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

Холи,късмет! Hug

Роничка,поста ти за това как се чувстваш все едно аз съм го писала. Crazy

# 577
Courage Благодаря Wink Всичко ми е от тук.
HOLY УСПЕХ!!!
mama89 и аз не знаех,момичетата тук ми обясниха. Виждам,че ilindi4ka ти е отговорила ,аз си качих снимката тук http://www.prikachi.com/index.php  става за секунди.
wicky Предполагам имаш в предвид тези с човечетата,те са от Mothercare. Материите им са ... нямам думи,затова ги предпочитам като марка.
Ани Точно за това и аз ги избрах  Grinning
Качих снимчици на нашата коледна украса http://picasaweb.google.com/dimkaganeva/jnAabJ#
... и на мойто слънчице Йоана на леля бонбона http://picasaweb.google.com/dimkaganeva/OPRzIJ#

# 578
  • Madrid
Димка,наистина е много нежна Йоана,да е жива и здрава!А прическата на сестра ти ме впечатли,цвета на косата и също! Simple Smile

Тани,наистина e много хубаво е костюмчето,утре ще прескоча до Mothercare  Simple SmileНяма да забравя първите обувки на Самуил ги купих от там,страхотни... Heart Eyes

# 579
При нас снега е на приливи и отливи.На единия ден трупа-на другия се топи,на следващия пак трупа  #Cussing out
За хълцането на бебето-усещам го все едно аз хълцам.По същия начин ми се надига корема  Mr. Green Даже ако хълца повече от 5 мин започва да се нерви и се разритва  hahaha Направо ми става мъчно.
mama89 аз се надявах ти да си видяла някъде подобна рокличка,че повече си ходила по магазините от мен.Ако мерна някъде ще ти кажа.
ronichka аз това комплектче съм го видяла,но не ми харесва тази дантела.Не става за обличане 2-ри път.Докато друго става.Иначе благодаря!
dimka благодаря   bouquet Ще вляза в Mothercare в мола и ще проверя.Само там не съм гледала.НО много скъпи бе...дано не е повече от 30-40 лв  Praynig
Courage аз писах на Анита,но до тя влиза рядко  и кой знае кога ще ми отговори-може вече да  е късно  Sad
А за лекарите-ми ще сме информирани ми...те някои лекари като са некадърни,се налага ние да се ровим и питаме една друга за инфо. ooooh!

Аз днес пак имах менструални болки,без втвърдяване на корема.Оф....не мога да разбера контракции ли са това-какво  newsm78 И само се стряскам.
От време на време усещам тръпки по корема.Такива като се схваща крак или ръка нали се сещате?!На някой случвало ли му се е?
А да препоръчате мазило против белези от рани(от евентуалното секцио)

wicky 3-4 степен зрялост на плацентата не означаваше ли ,че вече си готова да раждаш?!

# 580

За хълцането на бебето-усещам го все едно аз хълцам.По същия начин ми се надига корема  Mr. Green Даже ако хълца повече от 5 мин започва да се нерви и се разритва  hahaha Направо ми става мъчно.

Е че то като хълца и аз почвам да се дразня пък не знам на шушулката какво й е  Laughing Точно все едно аз хълцам, ама само корема ми, пък нищо не стига до гърлото, но до сега от седмица и повече няма вече да не хълца  Winkю

Аз днес си взех изследванията, добре са ми, хемоглобина ми е 112, но беше 109 така че съм доволна.

Уж вчера ви казвах че няма повече да гледам раждания, ама днес не издържах на изкушението и пак влязох, то беше едно моме на 17  Laughing И като й показаха бебето и тя "малее много па грозно  Laughing " Тц тц, смях голям беше. Докторите я разпитват дали е женена и тя "оо като разбра че съм бременна той си ме взе", пък я питат дествена ли се е оженила   Laughing Абе посмяхме се, ама и тя се смееше след раждането така че всички бяха доволни  Laughing

# 581
  • Madrid

А да препоръчате мазило против белези от рани(от евентуалното секцио)

Контратубекс.

# 582
Здравейте момичета   bouquet
Честито на мама Зузи и на прекрасното слънчице Георги! Пожелавам Ви много здраве и усмивки smile3522
Мисс Д и аз съм в твоето положение, но си казах че не мога повече да се ядосвам, викам и дебна. Сега хич и не го мисля моя мъж и не повдигам въпроса. Живея си живота и си мисля за моите малки слънчица- сега те са най- важното нещо в живота ми. А как ще продължаваме напред- незная , но аз сега съм по спокойна отвсякога и каквото и да се случи живота продължава и най- важното е , че има за какво да живеем. Мъже има под път и над път . Горе главата и сега не ги мисли тези неща, за да не си докараш проблеми с бебчето. Hug Hug Hug
Ири аз ходих да попитам педиатърката за документите. След като излезе акта за раждане се отива във филиал на ЗК и там ти дават формуляр за първоначален избор на педиатър. Трябва да отидеш с акта или копие от него - само така се давала тази бланка.
Бебчовците са добре - папкат и наддават бавно, но славно. Единствено ме обезпокои някакъв шум на сърцето, за който казаха че било нормално и тях засега не ги притеснявал.  Weary

# 583
  • София
wicky 3-4 степен зрялост на плацентата не означаваше ли ,че вече си готова да раждаш?!

Shocked Ми и аз имам такива подозрения и затова питам, а тепърва ми предстои да вляза в 9-тия месец...
А лекаря ми като видя преди 2 седмици 3-та степен и нищо не ми обясни, само като си тръгвах взе да ме убеждава, че и да родя по-рано няма страшно, но по-добре да остискам до 9-тия месец. Питах го защо? И че не се каня да раждам още - той се избъзика, че така ли, не съм ли се канела да раждам Simple Smile И не ми отгооври... Само повтори да съм изчакала до 9-тия и имах такива подозрения да. Но надявам се не е задължително да се случи по-рано? Защото иначе казаха, че добре се храни бебето...
Иначе имам съвсем леки менструални болки вече поне от седмица, но са леки и не ме притесняват. Предполагам, че са подготвителни контракции това.

obi4anka - така се радвам, че бебоците са добре! Скорошно прибираме в къщи им пожелавам!   bouquet

П.П. Забравих -  dimka - мерси за чаршафите! Мисля да си купя едни такива и аз;) И браво за украсата! много е красиво във вас!

# 584
Здравейте! Simple Smile

HOLY, стискам ти палци за утре! Не ти ли е време вече да излизаш в отпуск? Или там ви беше много кратко майчинството?  Thinking
Уики, кога ти е следващия преглед? Надявам се да е преди празниците, за да попиташ направо доктора си какво и кога да очакваш. Защото наистина 3-4 степен на зрялост си е преди раждане, поне доколкото аз знам.  newsm78
ОбичанкаHug Радвам се, че малките съкровища не спират да напредват в развитието си. Браво на децата! Недей да мислиш за лоши работи, дечицата са най-хубавото нещо на света.  Heart Eyes За шума на сърцето, доколкото съм чела е нещо много често при новородени и/или недоносени дечица и се израства. В повечето случаи не е повод за притеснение.
димка, , страхотни покупки! Аз досега не съм влизала в Моthercare, само съм се заглеждала по витрината, но съвсем скоро мисля да поправя тази грешка Wink Ако не те затруднява да ми кажеш колко струват обиколниците и чаршафите? Че си търся хубави, а никъде не мога да намеря това, което искам.

Ние днес си купихме креватче, вана, повивалник, малко дрешки, одеало и чорапки  Crazy
Ама ще снимам като сглобим креватчето и подредим всичко Wink Има и още неща да се купуват, но като за един ден стига.

Момичета, да ви питам - вие как се обличате? Аз открих, че ми е изключително трудно да излизам по простата причина, че нямам никаква връхна дреха, която да мога да закопчая. Навличам се като зелка (с боди, блуза с дълъг ръкав, пуловер и дебела жилетка), но пак не е като да съм с яке отгоре или палтенце. Та ако някоя от вас е измислила вариант, да казва. На мъжа ми не става да му взимам връхните дрехи, защото той е една вейчица и също не мога да му закопчавам якетата  Joy

Оставям ви засега, много хубава вечер ви желая ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт