Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво представлява "подсилването" на бебето?
Кога се взема проба от вагинален секрет по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво представлява "подсилването" на бебето?
-
Кога се взема проба от вагинален секрет по време на бременност?
-
Какво представляват пелените за еднократна употреба?
-
Кой прах за пране е подходящ за пране на бебешки дрехи?
Даже нося едни ботуши дето ги имам от 2-3 години и ги ползвах само като си ходим някъде я по село, я на разходка в Балкана, сега съм всеки ден с тях, ама са железни, нито се пързалят, топлят чудесно

По неволя движа навсякъде с един гащеризон, който вече ненавиждам, аз за него и преди съм ви се оплаквала, че ми пуска боя и майка ми му приши отдолу една подплата и съм съвсем като мечка като го облека...
Наистина го мразя тоя гащеризон!!!
Дънките, които пък нося постоянно ми се смъкват на корема, нещо не са измислени като хората. Въобще като изляза постоянно се подръпвам отнякъде
Радвам се за мъниците - и аз четох в темата на декемврийките за този шум и там казаха, че е нормално и е притеснително само ако дълго време не изчезне; затова просто се следи. Сам по себе си не е проблем.
изобщо не мога да се наспя.