ЯНУАРСКО предстартово броене - 28

• 24 058
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Копнежче на мен якето ми става, тъй че няма да съм ти особенно полезна, е изглеждам ужасно, ама здраве да. На лекций съм почти всеки ден и нямам избор  Grinning Даже нося едни ботуши дето ги имам от 2-3 години и ги ползвах само като си ходим някъде я по село, я на разходка в Балкана, сега съм всеки ден с тях, ама са железни, нито се пързалят, топлят чудесно  Grinning

Обичанка радвам се за малките слънчица   bouquet

# 586
  • София
Обичанка,радвам се ,че писа-стана ми тъжно като прочетох,че и ти имаш проблеми с твоя мъж,моля се малките душички да наддават бързо и по-бързо да се гушкате вкъщи...Има ли кой да ти помага после вкъщи?

Копнеж,и аз много съм го закъсала с връхните и се чудя какво да правя вече,а аз не мога да не излизам,защото и малкото има нужда от разходка,та и на единственото яке,което закопчавах му се развали ципа миналата седмица,сега си намерих един пухен елек,който нося,но и той е за малко,а после...незнам!При мен с мъжа е обратно-аз съм 50 кила,а той 120-та пак няма как да ми помогне Crazy

# 587
Добра вечер и от мен!
На всички мами ,които са се запътили към родилното леко и безпроблемно раждане!Да гушкате здрави и хубави бебчета!
Мис Деменоар-живота на човек е изпълнен с добри и лоши моменти.Явно този е един от тях.Затова не трябва да се предаваш ,а да излезнеш от ситуацията с достоинство.Мисля,че ще успееш да намериш вярното решение.Мисли за бебчето и скорошната среща с него и всичко друго ще ти се стори маловажно!
Мама Обичанка,искренно се радвам за твоите бебчета.Имай още малко търпение,скоро ще ги гушкаш щастлива!

# 588
Уики, зрялата плацента неможе да храни много добре бебето и в един момент то започва да страда....не искам да те плаша, но трябва да ходиш на тонове често и да не те изпрати доктора, ти си ходи Peace

На Mothercare, нещата са хубави, но безбожно скъпи, за новородено са си неоправдани разходи.....оня ден харесах една жилетка - 90 лв. #Crazy

Ох, утре е детсткото, Коледно парти във фирмата на мъжът ми и хич нямам настроение, то едвам движа вече, нямам настроение да се занимавам 2 часа със себе си Confused но заради детето Sunglasses

# 589
Литъл Мис , сега мъжа ми е най малкият ми проблем. Странно,но за отрицателно време се научих да Живея без да ми е проблем той.Живота е толкова кратък, че не си струва да се ядосваме за глупости и да си губим времето в съмнения. То  аз не съм сигурна 100 % , че ми слагат рога- но както казваше една моя колежка - важно е че вечер се прибира вкъщи, ляга заедно с мен в леглото, за празници сме заедно и  заплатата му е в моя джоб  Joy
Изпълнена съм с положителни мисли и се чувствам много добре.
Когато изпишат бебетата най- много разчитам на мъжа ми да ми помага и на майка ми. Очаква се и свекървата да се включи, но криви й излязоха сметките с отпуската - тя заявява доста време предварително кога иска отпуска и преди да родя си беше пуснала молбата за януари, но пък се надявам да изпишат дечицата някога януари.  Praynig
Прочетох, че има вече доста момичета с разкритие и контракции- стискам палци на всички за леко раждане и пухкави бебенца  love001

# 590
Katinche,  Joy  Joy за клипа!
Копнеж, аз откъм яке съм добре, не само ми става още ами някакси ме източва и ме прави да изглеждам по-слаба и аз страшно се кефя Laughing Изпъква само корема ама много сладко иначе стои прибрано и съм учудващо стройна с него. С обувки - също имам късмет, ходя с миналогодишните, които са общо взето тип туристически /аз поначало си ходя по-спортно облечена/, адски удобни и ги намъквам без какъвто и да било проблем въпреки подутите си крака. Обаче с останалите дрехи колко съм зле  ooooh! По неволя движа навсякъде с един гащеризон, който вече ненавиждам, аз за него и преди съм ви се оплаквала, че ми пуска боя и майка ми му приши отдолу една подплата и съм съвсем като мечка като го облека... Whistling Наистина го мразя тоя гащеризон!!! Twisted Evil А за вкъщи ходя с един халат... Той поне е мекичък и удобен Peace

# 591
  • София
Копнеж , и аз нямам връхна дреха, която се закопчава. Днес като излизахме и моят мъж каза, че изглеждам много смешно на фона на останалите хора, които са закопчани и със шапки и шалове.

# 592
Копнеж,  аз имам две връхни дрехи - едно шушляково яке, което успявам все още да закопчея и едно късо палтенце, с което ходих на работа по - рано. Него също успявам да закопчея, но малко ме притеснява и аз ходя разкопчана като Кати Simple Smile

# 593
Не знам, момичета... на мен ми е голям проблем облеклото Rolling Eyes
Всичко връхно, което имам е все някакво... вталено, включително спортните ми якета. И съответно мога да ги нося само разкопчани, но пък умирам от студ.... А не ми се иска да си купувам нещо за 1 месец... Просто не виждам смисъл. Освен да се презапася с пуловери, друго не ми хрумва.
Както и да е, дребни кахъри  Laughing То няма и за кога да излизам вече. Ама не мога пък и да седя на едно място затворена... абе, тъпа работа - май малко ме хваща нервата напоследък. Но то явно е така преди големия финал.
Аз за разлика от повечето момичета тук, нямам нито контракции, нито болежки, нищо. Явно няма да се ражда скоро...

# 594
Момичета, искам да ви питам някоя от вас пила ли е или пие лекарството Дузофарм? Днес ходих при лекаря, при който ще раждам, гледа ме на ехографа и каза, че бебето било малко по - дребно за 35-та седмица, в която съм. Изоставало с около 200 грама. Изписа ми това лекарство и витамини Центрум Матерна. Доколкото разбрах, Дузофарма бил за разширяване на кръвоносните съдове и може би, за да се засили кръвотока към бебето. Но сега влязох в интернет и прочетох, цитирам:" Не са провеждани специални клинични проучвания относно ефективността и безопасността на нафтидрофурил върху плода и кърмачето, поради което не се
препоръчва приложението му при бременност и по време на кърмене." И сега се чудя какво да правя - дали да се доверя на професионализма му, все пак той знае какво ми предписва и сигурно не съм единствената, която го е пила или да не го вземам? Моля някой ако знае нещо да ми пише Praynig

# 595
Копнеж, вземи си един дебел шал и слагай на тумбака, а можеш да вземеш на заем от мама или свеки някое голямо яке, става и на мъжа ти!

# 596
Копнеж, аз съм с едно яке на майка ми, което никога не съм харесвала и даже я критикувах като си го купи, но сега опрях до него Embarassed Дълго е, има и качулка, върши идеална работа, суетата съм я зарязала за момента  Wink Дънките, които пък нося постоянно ми се смъкват на корема, нещо не са измислени като хората. Въобще като изляза постоянно се подръпвам отнякъде  Mr. Green То не е и за излизане, едва си взех детето от яслата, много беше заледено. Утре няма да рискувам.
dimka, страхотни снимки и покупки  Peace

# 597
  • София
obi4anka, наистина тези промени в мисленето изведнъж са много странни... както адски си се дразнил на нещо преди месеци или дни, така изведнъж вече не е толкова важно... Благодаря за информацията за педиатъра  Hug Радвам се за мъниците - и аз четох в темата на декемврийките за този шум и там казаха, че е нормално и е притеснително само ако дълго време не изчезне; затова просто се следи. Сам по себе си не е проблем.

Копнеж, недей да говориш за нервата, защото мен така ме е подбрала. И за признаци на раждане да не чувам нищо! Simple Smile Grinning Аз като ги имам всичките (3 см. разкритие, болезнени контракции и падналата тапа) какво?  Wink И аз седя и си чакам... ако не знаех по-добре щеше да ми е май... щях да си чакам термина търпеливо... а сега само си мисля днес ли ще е или утре и в другиден се оказва, че пак не съм познала... Simple Smile Поне зимното яке ми става.. много по-високо го закопчавам, отколкото би трябвало, но важното е, че успявам все пак... едно хубаво нещо... Но пък зимните ми обувки са на висока платформа и сега не смея да ги обуя и само с маратонките се разхождам наляво-надясно, та сега с тоя сняг пак не си е работа...

# 598
  • Madrid
Аз си ходя разкопчана,много неудобно. ConfusedИмам и един шушляков елек,спортен,който обличам върху едно разкопчано дънчено яке ,него го закопчавам.Ботушите ми са на лека платформа и са удобни.Лятото си взех два чифта дънки и няколко блузи по намаленията,чудесно си ги съчетавам.
Обичанка, Hug за малките бебоци!

Ох,вече така ми е писнало от това коремище,място не си намирам. CrazyСутрин като се събудя изпитвам изключително неприятна болка в тазобедрените стави,на които съм лежала.Трябва да се раздвижа и ми минава,но... Tiredизобщо не мога да се наспя.

# 599
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утроо!

Днес съм много ранобудна!
Довърших коледните сладки, пих кафе, изчетох ви.......

Сега пак ми се спи  Flutter

Сервирам кафенце за усмихнат и пълен с хубави новини ден!

Обичанка - радвам се за добрите новини!

Катинче, с мъж ми цвилихме два часа на това клипче!  hahaha  hahaha  hahaha Жалко, че не си купихме по-здрава кошарка  Laughing Mr. Green

Копнежче, и аз съм супер зле с дрехите, особено с връхните. Другата седмица съм на Коледно парти на фирмата ни в Кемпински!  Crazy Е, идея нямам какво да облека!  Rolling Eyes Embarassed Ще се наложи да се примирят с бъчвичката-колежка  Whistling

Дънките, които пък нося постоянно ми се смъкват на корема, нещо не са измислени като хората.
И на мен това ми е голям проблем. Имам един панталон от Ларедут - идеално ушит и много удобен, ама вече ми е леко тесен. А от тук си купих един панталон, който е доста глупаво ушит!  Rolling Eyes
Не ми се дават обаче пари за дебели дрехи повече. Искам да се връщам във форма!  Crossing Arms

Да се "похваля" с първия ми, не особено успешен, опит с украсяването на коледните меденки!  ooooh!
http://tatitt.snimka.bg/other/razni-lyubimi.302975.16473099

Общи условия

Активация на акаунт