ЯНУАРСКО предстартово броене - 28

• 23 399
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
И при нас днес валя като из ведро, гърмя и трещя. Ужасно време, не е коледно, а късна есен.
Днес нали не се работи, та и аз все на компютъра стоя. Обаче нямахме нищо за ядене, а едва днес разбрах, че не трябва да работя и нямаше как да не сготвя, че и две манджи направих. Сега и сладкиш искам да направя, но не знам дали да не устискам до утре.
Памперси и аз се чудя какви да взема. С Ицко ползвах само Памперс. Сега от както пътуваме често до Турция да пазарим и гледам, че има и турски вариант, се чудя дали да не мина на някоя друга марка. То, така все ще се съмнявам дали съм купила оригинал или от турския вариант. Чудя се между Пуфис, Хъджис и Либеро. Въпреки че и Хъджис май съм виждала в Турция. На козметика също още не съм се спряла  newsm78
Katy, поздравления! Много добре изглеждат и къщичката, и сладките.

# 661
  • София
Копнежче, Hug половинката го води, че мен ме е страх в тази поледица, че хлъзна ли се, каквато съм кръгла не се знае кога ще се спра.  Joy

Кати, браво на вас! Страхотни сладки и къщичка!  Hug

# 662
Копнежче разбира се, че имам и аз такива "познати", приятели и роднини. И аз ги слушах същите работи- как накрая се качвало най- много и да не съм се радвала, как съм щяла да стана еди си колко кг. и щял да ми тежи корема и тем подобни неща  Hug Сега ми разказват за раждания и колко било тежко след това, как сме нямало да спим изобщо и все такива неща- вместо да ти повдигат духа, те имам чувството, че се опитват да направят точно обратното  ooooh! Вече и аз не искам да се виждам с никой.
Mis Demenoar много съжалявам, че точно в момента ти се налага да преживееш всичко това, но искрено се надявам да успеете да поговорите двамата с мъжа ти и да си изясните всичко  Hug
Katy страхотни са и сладките и къщичката- голяма майсторка си браво   bouquet
Тук валя дъжд цяла нощ и после до обяд, премина в сняг на големи парцали и тъкмо се зарадвахме, че ще понатрупа и то спря. Стоим си вкъщи и гледаме филмчета- и гости си имахме по обяд и много добре ми подействаха в този ден. Иначе вчера хубаво пообиколихме и успях да падна - прескочих без да искам едно стъпало и се сурнах по колена. Мъжо си изкара акъла, но поне на корема нищо не успях да му напрвя и се разминах само с натъртвания  ooooh!
peteto 1981 дано си постои още малко бебчето ти в коремчето  Hug
И аз с нетърпение надничам в темичката за новини - какво ли става със Zoia Alex, може би ще ни пише сама като ги изпишат от болницата  Thinking

# 663
Katy, чудесно изглеждат сладките Simple Smile Абе тука само готвачки сте се събрали  chef
На мен пък ми е коледно с тоя сняг навън, макар че не съм си го поръчвала да е чак толкова студено Wink Ходихме с мъжа ми до Хиполенд и купихме най-накрая прословутия матрак кокос и пяна на Бертони. Сега пък съм пуснала в пералнята пердетата от спалнята, че отдавна не са прани и е срамота, все пак в тая стая живот и здраве и бебка ще спи...
Пускам ви малко снимки да гледате от нашта коледна украса и на моя немалък корем Wink
http://eola.snimka.bg/other/koledni.455214.16495165
Като гледам скучна вечер ми се очертава та вероятно пак ще ви драсна някой ред по-късничко Peace

# 664
Tatitt Хаха,нали направо прекалих със съня.  Joy   Да, ама сега си наваксах до предми малко спах,веднага като закусих така бързо се унесох.. Сватбата ни беше на 16.08.09, да сме се засичали другаде на дали, аз мн не посещавам др форуми  Wink
За Mothercare сме на едно мнение.А в тая розовката серия съм влюбена,но не става за момченце. Confused  My Toys от теб го чувам,но определено ще го проуча.
villy Благодаря ти  Simple Smile Аа, до преди седмица и аз си спях до късно, но няколко дни ми се наложи да стана рано и развалих магията хаха. Радвай се ,че си поспиваш сега ... после ще му мислим, като дойдат бебешоците живот и здраве  Joy
aniTakova Да, също се вярва, че който днес пръв ти влезе в къщата,така ще ти върви през цялата година .. В нас влезе хубав човек ... баща ми, малко кърък си пада, но с голяяяямо сърце  Grinning
SDK31 Еее, само при нас ли не валиии  Wink)) На мен появи ли ми се стрия, не се маха, дори не се заличава, нито пубертетски, нито от по-късен етап Cry
peteto1981 Дано бебо не бърза много, да ти е по-спокойно и на теб.
Копнеж Въобще не обръщай внимание на такива простотии за бременноста, една с една няма. Умирам,като ми кажат / ооо, ще видиш последните месеци кво те чака / ... вярно, понатежава ми и съм, една мецанка станала, но нищо кой знае какво за сега.Сменяй темата и тва е.
mama89 Много си сладка  Simple Smile Много точно го каза за тези "доброжелатели" около нас  Outta Joint
wicky http://picasaweb.google.com/home ...заповядай  Wink
_valkiria_  Hug
Katy признавам ви ... вълшебници сте !!!
eola Толкова е празнично и уютно у вас  Simple Smile Момичета всички ли сте толкова слабички ,като ви гледам само на коремчета ... аз се търкалям вече, толкова грандиозна промяна от преди година например  Sick

# 665
  • София
eola , много добре изглеждаш.
Всички сте едни красиви и аз се комплексирам. Вярно, че качих само 5кг., но преди тях за една година качих 10кг.
Много ми е мъчно за тези при които няма сняг, а вали дъжд. Като гледам снега ми става едно такова празнично, коледно.

# 666
Привет и от мен  Simple Smile
Копнеж, навсякъде ги има тези специалисти, дето всичко знаят и всичко им е ясно, но да видиш колко ще станат като се роди бебето и тогава колко неща ще чуеш  Crazy
Кати, страхотни сладки. Имам чувството, че съм единствената дето нищо не прави по въпроса  newsm78 Но тази година никой с нищо не може да ме накара. Може би догодина ще пробвам като Яна е малко по-голяма, ще й бъде интересно  Simple Smile
eola, снимките ти отново показват майсторство  Peace
Памперси, за сега съм взела на Хъджис, за после може би Пъфис. Незнам защо, но никога не съм купувала Памперс, нямам някаква причина, може би сега ще пробвам и тях.
Барби и мама89, страхотно изглеждате  Peace
А на кой беше секциото за утре? Да му стискаме палци  Praynig

# 667
Katy Не се комплексирай,аз ще те успокоя,като ти кажа,че от сватбата ми съм почти двойно ... но аз съм свикнала да свалям,цял живот това правя  Peace

# 668
Брррр, здравейте!  Hug

Ние най-накрая се прибрахме. Понапазарувахме, от утре започвам с бебешките перални и общо взето ще бъда подготвена. Останаха разни дреболии като козметика за мен и бебка, както и помпата за кърма. Установих колко опасно е да се пазарува с карта Wink Като не ми минават парите през ръцете, а размахвам само парче пластмаса купувам какво ли не и направо нямам спирка.  Mr. Green
Аз имах малко неуредици в НОИ и ми отказаха някои болнични, та ако сега вземат, че си поискат изплатените ми вече пари... ще им предложа я ританки, я бодита за компенсация  Laughing

Уики, ех тези свекита... Моята днес дойде да види легълцето и каза да сложа задължително глава чесън под матрака.  Crazy Против уроки. Аз възкликнах "Ааааа, то ще замирише!", а тя съвсем сериозно "Няма! Ти няма да го белиш, може даже да го увиеш в нещо."
Само се усмихнах мило, то какво да кажа... По принцип свекито е умна, интелигентна, възпитана жена. Ама понякога като ме застреля с разни такива суеверия и поверия...
Аз искам да похваля майка ми. Милата, започнала е да чете книги за бебета - за да е подготвена, ми обяснява. Чете и се информира - за кърмене, късно захранване, раждане и т.н. Сама казва, че това, което чете е адски различно от онова, което е било когато аз или брат ми сме били бебета. Та сега прилежно "учи" уроци.  Laughing
Памперси не съм избрала още.  Общо взето, ако съдя по всичко, което съм чела, всяко бебешко дупе си има свои предпочитания. На едни им понася една марка, на други не. Мисля да не се презапасявам с количества предварително, че ако бебка се изрине от някоя марка да не съм се затрупала с ненужни памперси.
Еее, Ред-че, радвам се, че малко си се кротнала. Стой си на топличко, пък нека половинката да дзиндзирика навън Wink
Веселушко, добре, че е бил малкият дявол! Но, моля те, внимавай, че сега времето е особено коварно... С този сняг и поледици... Трябва да се пазим. Аз през бременността съм падала точно два пъти (досега), но леко. Единия път бе особено комично, защото паднах от стола.  Laughing Седях си в офиса, на компа и цъках разни неща. Обаче не знам и аз защо, бях седнала много на края на седалката. И както си се връткам и си цъкам на компа усещам как грациозно се изсулвам и баааам на пода.  Mr. Green Не се ударих, дупето натъртих, ама ми е хем смешно, хем ми е криво. Не за друго, а защото се чувствам в подобни моменти безсилна и някак... непълноценна - че не мога да си направя сметка за собствените габарити. Но пък дупето ми е добре подплатено, така че... нема страшно  Laughing
Еола, страхотна украса!!! Особено много ми хареса снежкото, който сте сложили на върха на елхата. Адски сладко седи! Simple Smile
Ти хубаво ме подсети да си снимам тези дни корема. Че аз го снимам всеки месец, но от 8мия нямам още снимка. Та ще си поправя този пропуск. Simple Smile
димка, аз съм качила към 15-16кг (спрях да се меря като ударих +15кг). Така, като се гледам... качила съм на корем и поравно на дупе и бедра. То аз по принцип там си качвам винаги, когато се поотпусна.  Blush Ама здраве да е! Това да са ни проблемите  Hug

Толкова от мен засега, до после! Simple Smile

# 669
Аз все пак забърках и сладкиша, после защо качвам толкова  Blush Много ми се яде, постоянно  Sad Така се надявах тази бременност да не кача много, но няма да е. До тук и аз съм + 15кг., но за моят скромен ръст това е много.
Копнеж, това с чесъна ми хареса  Mr. Green И аз на такива изказвания само се усмихвам и кимам.
Еола, много хубава коледна украса. И ти си много хубава.
Ето и част от нашата украса http://family.webshots.com/photo/2896098420075953121nFPSPY Започва от тази снимка и има още няколко. По-скоро снимах сина ми, но съм хванала на някои снимки и украсата. Не знам обаче защо качеството на снимките е толкова лошо. Нашият батко, когато и да го докопа апарата го разстройва нещо. Един цифров вече развали, този май ще е вторият.
Бива и аз да си снимам шкембето, че вече съм в 9-ти месец.

# 670
Здравейте, момичета.На мен ми промениха датата на секциото и го насрочиха направо за Стефановден- 27 декември .Казаха ми да отивам в болницата в неделя и ще ме режат.Така ще ми спестят една безсънна нощ в болнична обстановка.Приятелки ме бъзикат да му сменяме името на Стефка, но това име не ми харесва.Акушерката, която ми слуша тоновете ме попита дали чакаме момче, казах й, че е момиче или поне така ни казаха на ФМ.Но мъжът ми каза, че два пъти е сънувал, че имаме момче, та ще видим.Дано да не берем срам при изписването в розово и рокличка.На всички вас желая весело посрещане на коледните и естествено на новогодишните празници и леко раждане.В началото на темата виждам, че имаме ново попълнение. Hug от мен и благодаря за милите думи и пожелания на всички.

# 671
Копнеж и мен така ме "успокояват"  #Cussing out
Веселушко и аз не мога да разбера това.Като ме попитах какво правих днес-и като кажа ,че съм лежала или спала...и те -Спи ,спи ,че после ще ти се вземе акъла.  #Cussing out
Тези които са вече мами кажете ,толкова ли са страшни бебета? Laughing Нямам ли да имам време да дишам,както ме заплашват?(Това  е риторичен въпрос) Grinning
За памперсите-избрала съм Пуфис или Памперс
За килограмите-качила съм 14,но така като се гледам май е само на корем.Обличам дънките-на бедрата си стоят така както и преди-на дупето също  newsm78 Явно е само на корем и гърди  Blush
След 2 дни сме на пазарлък и ще видите вие какви сладкиши ще врътна аз.Започвам да се вихря   chef
Гита може да  е Стефания или Стефани  Wink

Снощи ядох торта-за пръв път от как съм бременна  Crazy Малката не спря после да ме рита.Явно сладкото и е дошло в повече,че аз все на плодове и зеленчуци наблягах до сега  Party

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 14:35 от Тани`

# 672
  • Madrid
За себе си и моето дете мога да споделя,че в началото е ангажиращо и изморително,но някак положителните емоции от бебето са толкова много,че времето минава бързо.Като стане на около две години личната ми свобода значително се върна. Simple SmileЗа страшно и дума не може да става,просто майката трябва да е подготвена,че бебето плаче и това е  Simple Smile,някои по-малко,други повече.Спокойствие,увереност и всичко ще е повече от добре! Hug

# 673
Привет и от мен  Hug

Ние си седим с малкия предимно въкщи, че в това време няма къде да ходим някъде, но такъв мързел ме е хванал  Whistling и на мен постоянно ми ги приказваха тези работи преди да се роди Александър: ами хич не  е страшно. Вярно че не винаги стига съня, но като се замислиш голямото безсъние минава предимно за първите 2-3 макс месеца  и то е по- трудно докато влезеш в релси. След това нещата си се нареждат от само себе си  Peace
Като се роди бебока ще пиша как се справям с двамата, но като гледам че има майчета и с по- малки деца, на тях ще им е по- трудно.
Важното е че всичко минава и остават само хубавите моменти с бебчовците  Hug

Аз всеки ден влизам с надеждата за нови бебчета, но все няма. Нашите бебенца си чакат януари май  Laughing

За памперсите- днес взех на Памперс 3-6кг. Мисля си че под 3кг няма да се роди и ще му стават. Дано не съм сбъркала че ще трябва да ги сменявам. С първото ми дете ползвах в началото Либеро, но после като порасна минах на Памперс и честно казано съм доволна доста- тънички са и не пропускат, както и абсорбират добре. И турските и другите са хубави  Peace

Аз веч еси изпрах всичко и сега започваме с чакането. То има доста време, но търпение никакво нямам.
За дрехите- взех от зълва ми е едно яке, че тя е по- едра от мен и ми става, но си ходя с едни бременни джински в това време. Другите ми панталони са тънки. Не ми се купуват повече бременни дрехи за оставащото време  Wink

Ами това е " краткото" ми включване  Embarassed
Лека и спокойна вечер на всички  Hug

# 674
Момичета пишете какво да пия за киселини,немога вече, не се издържа ... ябълки, сода в огромни количества,нищо ... до сега така се спасявах, тая вечер е нещо страшно, нищо не помага. Казвали са ми, че бременни пият лекарства за това, но не си спомням какви. До сега не съм си позволявала такива неща,но просто  немога !!!!  Sick

Общи условия

Активация на акаунт