ЯНУАРСКО предстартово броене - 28

• 24 058
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утро, красавици!

Навън веят огромни парцали а аз чакам гости - кумовете ми от Пловдив! Дано по пътя да не вали така!  Praynig

Mis-Demeanor Тъмо се чудех как са се равили нещата,оправихте ли се?
Peace и аз така

Димка, много си спала бе  Mr. Green. И аз съм така. Не легнах до 3 и станах в 5, после пак малко ..... бррррррр! Между другото, кога ви беше сватбата? Имам чувството че сме се виждали и в други форуми  Flutter.
Барби  hahaha
И аз предпочитам да поръчвам от Mothercare UK. Даже сега оформяме една поръчка  Crazy. Умирам си за тяхната колекция Rosebud.
А вчера ми дойде и пакетче от My Toys. Но повечето бяха за приятели. За нас само спално чувалче и одеалце!

# 646
Добро утро!
Mis-Demeanor, благодаря ти за коледното настроение, поднесено с кафенцето  Hug
Barbie^girl, хубаво се посмях "рано сутрин" с мъжките желания. То и ние ще се радваме, ако някои от тях се сбъднат, но ... Още веднъж да отбележа, че си много сладка.
Тани, аз също от любопитство надникнах в този сайт. Според мен обаче е направен само за партньори, които пазаруват от тях на едро. Виж, че повече от продуктите, които се предлагат се предлагат в пакет по няколко бройки. И все пак дано греша и да успееш да поръчаш костюмчето или поне да те ориентират къде можеш да го закупиш.
Димка и аз съм възхитена от картините ти. И казваш, че не си професионалист  Shocked
Аз се притеснявам, че доста си поспивам, излюпих се в десет часа, а си легнах в 11:30. Ставах 3 пъти през нощта, но след това бързо си заспивах. Като знам после какво неспане ще е  ooooh!

# 647
Добър ден от мен!
Днес е Игнажден. Освен Игнат, празнуват и Огнян, Огняна, Пламен и Пламена. Честито на именниците!
Според поверието, жените не работят за да мине леко раждането.
Приятна почивка на всички!

# 648
Добър ден и от мен  Hug
Леле какъв сняг е навалял....пак трябва да се моля на любовта да ми изчисти колата за да мога да изляза Simple Smile

wicky - за одеялото това от Mothercare няма да го ползвам с горен чаршаф. То от едната страна е като с чаршаф а от другата е полар. Горният чаршаф го взех, като купя олекотено да го слагам. За сега не съм купила такова, че май с него е по опасно в началото.

dimka - за стриите, чух следното обяснение от моята козметичка. Тя има две бременности едната на 20 години другата на 35 год. С тази на 20 цялата се нацепила, а с тази на 35 няма нито една. Питала преподавател когато била на курс във Франция и той обяснил, че кожата вече е зряла и затова с втората няма и стрия. Аз също имам стрии от пубертета и беше ме мног страх, за сега /да не чуе дявол нямам/ но съм се запасила с Мустела. Моята племенница на 15 години израстна много бързо и й се появиха стрии, маза се детето няколко месеца с Мустела и те изчезнаха.

Mis-Demeanor надявам се да си добре  Hug Hug Hug

Честито на именниците!!!!

# 649
  • София
Добро утро и от мен момичета.И аз съм от не спящите,ама какво да се прави.Моето секцио за утре се отлага,защото нещата са се успокоили и докторите искат да почакаме още малко,все пак термина ми е м/у 12 и 15 януари.Така,че се надявам да родя ако не другата година,поне края на тази  Crazy .Май нямаме още новини за бебока от петък,дано всичко е минало добре и чакам новини.Желая ви хубав снежен ден,изпълнен само с положителни емоции  Hug

# 650
Здравейте, момичета Simple Smile

Навън си е за бели мечки (поне като гледам през прозореца  Mr. Green ) Ред-че изведе ли Пипо днес? Wink
Чакам с нетърпение вести от Зоя_Aлекс за нейното секцио. Дано всичко да е минало леко и безпроблемно Simple Smile
За стриите: аз си имам пубертетски по цялото дупе. Появиха ми се много рано: на около 12-13 години. 10 години по-късно бяха изтънели и избледнели, но си се виждаха. Не се мажа с нищо специално. Купувам си по-мазни лосиони за тяло, както и маслото Хипп за бременни. Но често казано, не съм от редовните в мазането.  Blush Имам малко нови стрии и те са пак по дупето. Но там не ми прави впечатление - вече съм ги приела. Да чукам на дърво, по корема и гърдите нямам. Но да не ме чуе дявола, де.  Laughing

Което ми напомня, да ви питам дали около вас има подобни персони, които ще намерят винаги как да ви "успокоят". Давам примери:
- в първите месеци ме питаха "Е, повръщаш ли често?", пък аз тази екстра въобще я нямах. И като казвах "Ами, всъщност не, карам лека бременност засега". И чувах винаги "Е, спокойно, няма да те подмине!"  Shocked
- трупам килограми според кантара, но някак не ми личат толкова. И в седми месец ме среща една позната и казва "Ау, добре изглеждаш, в кой месец си?" Аз отговарям, а тя "Е, да знаеш, че в последните два месеца ще си натрупаш килограмите, едвам ще се движиш."
- или пък друг случай: друга приятелка ме пита "Боли ли те вече всичко?", аз "Ами, да чукам на дърво, не. Добре се чувствам." и тя "А, има време, ще те заболи!"

Е, кажете ми, това нормално ли е сега?! Разбирам, че при повечето бременни подобни болежки и неразположения са нормални, но трябва ли да ме "успокояват" по този начин, вместо да ми кажат "Еее, браво, супер, че караш лека бременност!".
Та честно казано, спрях напоследък да се срещам с хора, защото колкото повече ми наближава термина, толкова повече се намират хора, които да ми разказват разни страхотии за техни лели, братовчедки и учинайки...
Аз общо взето подминавам всякакви подмятания и истории с кимане и "ъхъ-да", ама ми писва в един момент...

Петето1981, хубаво е, че още малко бебко ще е на топличко Simple Smile

Ние днес мислим да понапазаруваме още малко, че останаха още неща в списъка... Хубав и топъл ден на всички!

# 651
Копнеж, споко всеки има такива познати,които ще ти развалят настроението със разни изказвания. но ти се радвай,че имаш лека бременност и не обръщай внимание на такива хора. (тя бременноста ти вече почти е минала но нищо)
мен пък ме дразнят такива,които  започват да разказват колко трудно и мъчително са родили те или някакви техни роднини. сякаш се опитват да ме уплашат нарочно. или се надяват понеже те са родили трудно,та да не взема аз да мина по-лесно. както и да е майната има на такива.

много се радвам,че успях и аз да си сложа снимка

# 652
  • Madrid
Ех,че хубави мами си имаме  Simple Smile,Барби,Мама89! Simple Smile

Аз вече споделих от какво се дразня,от постоянните коментари,онтосно корема ми. Twisted Evil
Но мъжа ми казва,че е така,понеже в гръб не личи,че съм бременна,но като се обърна и хоп...топка  Mr. Green

Патето,още малко щe сте две в едно с  твоето бебенце. Simple Smile

# 653
Днес ми е едно никакво Tired
Хем не ми се стои вкъщи, хем не мога да ходя и направо не знам какво да правя. Иска ми се да видя и аз малко хора...стоя си само пред компа и телевизора. Ако някой има идеи, ще се радвам да ги сподели  Crazy

# 654
  • София
Ох и на мен понякога ми идват в повечко коментарите на "близките". Свекито не пропускаше да ми каже, като ми е добре, как последните месеци щяло да ми е много тежко и трудно. Като се оплача от някоя болежка пък ми казва -
"Хайде сега - всички бременни са така, какво се оплакваш" (и то като й кажа, че кръста ми е много зле, повече от необходимото, защото и преди си ме болеше - просто сега е бая...)Simple Smile Та не мога да й угодя  Laughing
Иначе честно казано, ако не ме болеше кръста, с който по принцип си имам проблеми, то корема не бих казала, че чак пък толкова ми тежи, колкото всички ми разправяха...
Леле а за разказите за ражданията - аз съм се обкръжила все с приятелки и познати, които са раждали за по няколко часа и много леко и техните разкази ги слушам с удоволствие. Общо взето избягвах да слушам или чета за т.н. "проблемни раждания", докато въпросната лекарка при която бях не ми ги разказа всички версии за отрицателно време и все още се опитвам да ги забравя...

Петето1981 - това са хубави новини! Весели и спокойни празници ти пожелавам!

dimka - ми аз нали съм си отнесена много напоследък и невидях картините! Пусни пак  линк! Hug

SDK31 - аз съм взела и спално чувалче и мисля с едно тъничко одеалце евентуално да мятам, ако изобщо има нужда, защото е топло в стаята и да не го претоплим бебчо. Та за сега ще взема само долни чаршафчета!

И Честит Имен Ден на Всички Именници! Да са живи и здрави!

П.П. Признавам си че сега като някоя мама не пише известно време и вече чакам бебешки новини Simple Smile

# 655
  • София
Zuzu_82 - покани си весели приятели! На мен ми действа много разтоварващо и разсейващо като си побъбрим Wink

# 656
Привет и от мен! Ще лудна в това лошо време, тук днес валя като из ведро и не можем да мръднем от вкъщи пък мен не ме свърта на едно място.  Crazy Ще лудна, ако е все така гадно времето, поне вместо дъжд, да завали сняг, че да изведа малкия да се порадва.
Гледам обсъждате стриите. Аз с първата ми бременност се мазах само с крем Дева и нямам нито една стрия, сега съм се мазала няма и 10 пъти пак с Дева и пак нямам, а коремът ми е направо огромен. Явно не е до мазане, а тип кожа, а може и да има нещо общо с възрастта, защото съм чувала, че стрии обикновено се появяват при жени под 25 години, вероятно кожата още не е придобила необходимата еластичност..., знам ли, може и да не е вярно.

# 657
Попаднах на нещо полезно. За тези които нямат опит.
 За видовете памперси, как да разберем кога да сменим размера и др.

http://papa-bebe.com/kak_da_izberem_pampersi.html

Вие спряхте ли се вече на конкретна марка?

Peace

# 658
valkiria аз вероятно пак ще ползвам Памперс, поне първите 4 до 6 месеца, после ще мина на някакви евтини, но когато вече не се налага да се сменят на 3 часа.  Peace

# 659
  • София
Уж студено и си стоим у дома, а никой не пише Simple Smile . Аз все проверявам дали нямаме някое бебе Simple Smile .
Днес си сглобих коледната къщичка и доукрасихме сладките: http://katerinavk.snimka.bg/family/za-mayika.434125.16491972 , http://katerinavk.snimka.bg/family/za-mayika.434125.16491973 , http://katerinavk.snimka.bg/family/za-mayika.434125.16426268 .

Общи условия

Активация на акаунт