ЯНУАРСКО предстартово броене - 28

• 24 058
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте мамчета,има ли момичета от Варна,който ще раждат в окръжна болница?

# 631
  • София
Барби, сега във вторник съм на ЖК, и ще си поговорим за тоз Магнерот  Peace
Имам Гермастан, и май почвам да мажа, виждам, че казвате два пъти на ден ....
Стриите ми се появиха главно по дупето и бедрата, но аз качих ужасно много килограми за кратко време, и според една колежка на майка ми, било нормално да се появят, щото съм била много бяла Tired, ама като спра да кърмя ще си взема Елансил редуктора на стрии, за сега той ми е фаворит според цена- качество.
Отивам да яхам прахосмукачката, че цял ден само се гледкаме с нея Crazy
Иии, момичета, страхотни покупки !!! Просто всичко си избирате със страхотно чувство за красота и ползваемост  Hug

# 632
  • София
Ох, не мога да си намеря място от вълнение, цялата треперя и рева и съм много щастлива Simple Smile Две приятелки родиха днес, т.е. преди малко, едната близнаци момченца със секцио "за секунди" - едното е 2800 а другото 2850  Shocked в началото на деветия месец  Crazy и другата с момченце - 3200 Simple Smile Да са им живи и здрави рожбичките  smile3525 И пожелавам на себе си и на всички нас да мине раждането ни безпроблемно, бързо и лесно и да гушкаме живи и здрави бебоци  Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 19:53 от Barbie^girl

# 633
Момичета, я кажете болките в кръстта може ли да са индикация за скорошно раждане newsm78
Деси аз ще раждам в Майчин дом- Варна Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 634
Tanchelina,пожелавам ти леко раждане.

# 635
  • Madrid
Тани,къде да открия цените?И доставка до Испания има ли примерно?

Димка,изкуство твориш ти! WinkБраво!

Сиер,Минана,рядко,но и аз съм се питала същото и то по-точно не за себе си ами за съпруга ми. Simple Smile

# 636
Момичета, нямаше ли планово секцио за вчера. Нещо ми се върти в главата.
Знам със сигурност за 21-ви и 23-ти но все си мисля, че имаше и на 18-ти???

# 637
Zoia_Alex беше за вчера

# 638
  • София
Ето малко смях по никое време Simple Smile Признавам, взех го от априлките (родени 2008), които също са ми дружки  Peace

19 -те тайни желания на всеки мъж

1.8 март да се премести на 29 февруари.Един път в 4 години може да се понася.
2.Пластичната операция за увеличаване на бюста да се заплаща от НЗОК
3.За зачеване на дете да трябва съвместното участие на един мъж и четири жени.
4.За да предпазим партньорката от забременяване, да е достатъчно да кръстосаме пръсти зад гърба и.
5.Всички жени да се казват с едно име-за улесняване в общуването
6.Всички жени да са алергични към злато, скъпоценни камъни и кожени палта.
7.В женските носове да има специални филтри, подтискащи миризмата на бира, пот и лук
8.Банският-бикини да се смята за идеалният костюм за бизнес-дамата.И не само за бизнес-дамата
9.За да се откопчее сутиена, да е достатъчно леко да го подухнеш
10.Цикъла на жената да е веднъж в годината-когато се открива риболовният сезон
11.Космите от носа и от гърба лесно да се присаждат на главата
12.Дължината на брадаясването и продължителността на ерекцията да се регулират по свое желание-като нивото на звука на телевизора.
13.Магистралите да нямат ограничение за скороста и задължително да се правят в овална форма.
14.И мъжете да изпитват множествени оргазми
15.Да са измислени чорапи, който винаги да са чифт.ако се оставят на различни места, автоматично да се събират един с друг
16.Седалката в тоалетната да се вдига автоматично
17.Във всяко заведение да има походни легла за тези който не искат да си ходят
18.Боклука сам да се изхвърля. Да е достатъчно да го ритнеш
19.Мъжа, завел детето сутрин на градина и видял как децата си играят на влакче да се изпраща задължително в масажен тайландски салон за останалата част от деня-за възстановяване на неговата психика.

hahaha

# 639
Тани,къде да открия цените?И доставка до Испания има ли примерно?

Ами и аз не ги открих.Като дадеш добави в кошница , после кликваш на кошница и ти дава форма за поръчка.Там попълваш само името си,телефона и емейла.Може да зададеш някакъв въпрос.Аз така направих ,като попитах за цената.Явно те ще се свържат с нас.Но сигурно през уикенда не работят и ще чакам отговор в понеделник.

# 640
ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ НА ЗУЗИ!
Деси, аз ще раждам в Окръжна болница - Варна.

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 01:17 от didka055

# 641
ех нещо мн пусто в темата ми се вижда, да не е затишие пред буря  Laughing
или просто всички уплътняват уикенда, че то и празници идват, днес ми се стъжни от народ по магазините - тия хора като невидели  Mr. Green
аз днес бях на банкет, ейй друго си е социалния живот, ама много се уморих, то не си е работа, такова главоболие ме хвана все едно шише водка съм изпила  ooooh! и тия цигари ми разказаха играта, та реших вече само на домашно, ако може с диванче за полягване наблизо  Laughing
а лафа на вечерта беше от детенцето на една колежка (на 5год) - изпъна се милото назад на стола и ми вика - "И аз съм преял....като теб"  Joy
Барби желанията са уникални  hahaha
и аз днес си взех кремче на Лансинох, но не се престраших за голяма опаковка, въпреки че беше мн по-изгодно.сега първо ще пробвам как е, пък тогава  Thinking
за цените в Mothercare в БГ просто нямам думи, имам чувството, че куриер да ми носи всяко нещо поотделно от Англия, пак няма да излизат толкова скъпи, те се уливат просто, все едно от луната ги карат... Whistling
хайде аз продължавам с будуването и с похапването  Laughing

# 642
Ха, добро утро! Легнах си към 12ч ,заспах си,като първия човек ... и ето ме бодра и свежа като краставичка събуждам се в 1.30ч.
Не мога и да си помисля за сън ... е на какво прилича това!  ooooh!
teo86 ааа... цвета на кожата няма нищо общо с еластичноста и наследственоста, да не се е объркала нещо жената Thinking
Barbie^girl Ех,че хубава булка ... още една гордост за януарските мами   bouquet
Това за мъжете ... абсолютно вярно,много се смях Simple Smile)))
ilindi4ka Благодаря ти,много се радвам,че се харесват  Blush

# 643
Добро утро, момичета! Вече коледното настроение би трябвало да е с нас  santa2  txtloves  cold kaffeetrmker_2  Nature Snowman

Бях подготвила цяло словоизлияние за вас, но се чудя дали да го публикувам- не ми е удобно да ви занимавам повече с моите лични проблеми...но ужасно много ви благодаря за моралната подкрепа, за милите думи и за виртуалните прегръдки...наистина се почувствах по-добре! Hug   bouquet Благодаря ви,че ви има!    lovekiss
След малко ще пиша пак...

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 09:29 от Mis-Demeanor

# 644
 Добро утро и от мен! Поспах колкото можах и ето ме на линия  Grinning
Mis-Demeanor Тъмо се чудех как са се равили нещата,оправихте ли се?
 Не се притеснявай да споделиш мисля,че всеки тук ще се радва,ако може да помогне дори само с морална подкрепа  Hug

Общи условия

Активация на акаунт