ЯНУАРСКО предстартово броене - 28

• 24 058
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
dimka, и аз съм много предразположена към стрии и от 4ти месец (дотогава изобщо не бях напълняла, даже малко отслабнах) се мажа всеки ден с едно масажно кремче на Palmer's. Бих казала, че добре ми се отразява, но когато се разболя мъжът ми (аз влизах в 8мия месец) и просто изобщо не се сещах да се мажа, това около 5 дни и веднага ми излязоха стрии по корема, ужасни са... Нямам нови от тогава, но тези растат заедно с корема ми, а аз продължавам да се мажа, че да не се размножат. По принцип кожата ми е много бяла и вярвам, че като станат бели почти няма да личат; това се случи с пубертетските ми, които и аз имам в изобилие - по краката най-много, малко по дупето и по гърдите... и аз до скоро само по корема нямах. Ама какво да се прави, ще трябва да си ги търпим.

# 616
  • гр. София
И аз съм с моя снимка.Виж тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

Холи,късмет! Hug

Роничка,поста ти за това как се чувстваш все едно аз съм го писала. Crazy

Е това ми дойде като успокоително  Hug

# 617
Здравейте момичета Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Моник благодаря на теб и на всички януарки 2009 за подкрепата, много сте мили Hug
Копнеж и аз също съм с малко дрехи, поне сега мъжа ми се радва, че има мноооого място за неговите неща в гардероба, защото преди освен моя, бях завзела и неговия Embarassed, аз съм малко маниачка на теми дрехи и обожавам да пазаря козметика, просто нямам удържане. Миналата година си взех едно палтенце, което е леко разкроена пелеринка и го взех главно заради ръкавите, много харесвам от тези тип камбанки, но сега върши чудесна работа, сащо така се сменям един клин и едни дънки за бременни, а отгоре виж ми е по-лесно, купих си боди, отгоре слагам туники и така, ботишките и тях си взех миналата година, с помощ ги обувам, а пък сега и с тези болки в кръстта, няма начин да ги обуя сама Crazy
Татит страхотни меденки, браво, много ми харесват Peace
Димка, картините са невероятни, много ми харесаха, покупките също Peace
Рали количката е много хубава, колко тежи
Относно стриите имам си от бременността с Дани, тогава бях наддала 30 кг Crazyсега съм по-добре, даже онзи ден като пуснах снимките от кръщането на майка ми да ги разгледа, тя каза, че изглеждам много добре, че въобще не съм наддала, което от нейните уста е нещо повече от комлимент, защото много ни тормози със сестра ми относно това как изглеждаме и трупането на кг, такава си е тя критична, та стрии не виждам да имам нови Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 618
Тане', аз до сега съм гледала само дрехи за момченца,защото нали до скоро си мислехме,че ще е момче и не съм обръщала много внимания на момичешките дрехи. а и вече сме накупили всичко.е ако се окажв момиче ще има и още покупки,но по-нататък

Дрешката е на фирма Съни Кидс http://sunnykids.bg (анитка ми отговори),но в Бургас май няма диструбутор на тази фирма.Ще го поръчам онлайн от магазина че полудях по  Crazyнего

# 619
Рали количката е много хубава, колко тежи

Сравнително лека е за такъв тип колички-11 кг.Прочетох много положителни отзиви за нея и реших,че това ще е моята количка:)А като цена няма да коментирам.Марката също Peace

# 620
  • София
Ей, ама срама нямате ли Simple Smile Не мога да ви изчета  Mr. Green

http://vbox7.com/play:499092a9 - до преди малко много се смяхме с мъжа ми на това и реших да ви го споделя  Joy Цяла сутрни сме на такава бебешка вълна   Heart Eyes

Относно дрехите, с предишната си бременност носих на мама едно ново якенце, женицата си го беше купила и аз и го преватизирах, обаче сега изобщо не мога да го закопчая  ooooh! Имам и два чифта "бременни" дънки и тях си нося, ама и откъм обувки съм зле, че всички са ми с токчета почти  Sick Вчера като ходих на тонове в Тина Киркова бях си обула едни без ток, ама и с тях щях да се пребия като куче ... Как може, това е АГ болница, всеки ден е тъпкано с бременни и родилки и бебета изписват, а те дори не са си направили труда да изчистят стълбите от снега, ако не друго ... беше направо пързалка  #Cussing out

Тане, този комплект и на мен ми взе акъла  Peace добре, че анитка ти е писала от къде е Simple Smile Ако ти пристигне по - раничко, да пишеш как е задължително Simple Smile  Praynig

Тео, няма ли да го спираш тоя магнерот... и той в голяма доза  newsm78 термина ти е три дни след моя  newsm78 да не вземеш да преносиш Simple Smile

Копнеж, това клипче направо ме разби. С мъжа ми се хилихме като лудите  hahaha

За гърдите и аз започнах да мажа с Гармастан. Много съм доволна. Имаше и Лансинох в аптеката, ама ще видя може би другия път ще го пробвам  Thinking

За стриите, откакто мажа с Мустела, направо се родих  Peace

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 14:43 от Barbie^girl

# 621
Здравейте!

Само при нас ли няма сняг?Като ви чета навсякъде или вали или е натрупало даже,чак и от поледицата се оплаквате вече.Тук не е капнала снежинка(като изключим два пъти дето валя сняг с дъжд)
Иначе ние сме добре,слагаме си вече коледната украса в къщи.
За дрехите-аз си нося едни дънки с много ниска талия и кожухчето ми се закопчава,макар и трудно,имам си и 2-3 блузки и бодита.

# 622
ето я и нашата кошарка вече е сглобена.остана само да видим как ще я преобравим за момиченце

# 623
  • Mediterraneo
ми то с този балдахин си е достатъчно момичешка, според мен  Peace

# 624
  • София
мама89, няма защо да я преобразявате според мен, много си е хубава даже Simple Smile  Нашата е подобна - Аделина Лукс на Дизанйн Бейби, само че е в резида, но е в Троян, а за София ще купим розовка. Преди да се родя, майка ми и баща ми мислели, че ще съм момче и всичко е било накупено в синьо, пък какво от това Simple Smile И до ден днешен ми е един от любимите цветове, а и пази от уроки  Hug

# 625
Мамче много си е хубава кошарката, не се притеснявай от цвета, синьо за момиченце става, виж обратното розово за момче е по-кофти, но това е все пак мебел, какво толкова, а пък и балдахина я прави по-момичешка Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 626
tanchelina, и аз така мисля.по-добре син цвят за момиче отколкото розово за момче.

# 627
Катинче, с мъж ми цвилихме два часа на това клипче!  hahaha  hahaha  hahaha Жалко, че не си купихме по-здрава кошарка  Laughing Mr. Green

smile3532

Ваняиван, мажа с Лансинох сутрин и вечер след баня. С дрехите съм в същото положение, като теб. И това се канех да спомена на момичетата, че доста време след това ще стоят, като бременни, то зависи и кой колко бързо се възстановява, де, но като цяло бременните дрехи ще си ги носим и пролетта Crazy

Уики, много е хубаво, че тоновете са добри, но при зряла плацента вероятността да се влошат е гляма, затова се изисква да се следят по-често, за да може при най-малкия признак , че страда да го извадят....съжелявам, че съм толкова директна, сега ми се иска и с една моя приятелка да бях така директна преди време Confused

dimka, и аз съм предразположена към стрии....предната бременност така накупих Мустела и в 5-ти месец, като започна едно цепене на кожата едни сърбежи, ужас Crazy веднага започнах да мажа с мас и маслото на Икаров,  сега нямам ни една. Тази бременност мажа само с Икаров, сутрин и вечер, но мъжът ми го втрива с лек масаж и преди да се облека стоя 15 мин., така ми излекува и тези, които към 7-ми месец започнаха да се поевяват.
Относно болката при къремене, тя се дължи на неправилното поставяне на бебето. Самото мазане е почти без значение, но ако кожата ти е много суха е добре в осми месец да започнеш да се мажеш, за да стане по-елстична кожата. Peace

# 628
  • София
Katinche - аз съвсем сериозно приех съвета ти! Със сигурност имаш право!  Те и двамата ми предишни лекари искаха да ме видят сега идната седмица, но просто ще отида направо при лекарката, която ще изражда бебка - което е в сряда и съм определно притеснена, че трябва да изчакам... но в понеделник целия ден съм по други лекари, че трябва да мине през Jp-То- ми за направление за нерволог (че имам проблеми и с гръбнака и трябва пак консултация за да знаем ако се наложи секцио какви упойки ще могат да ми сложат, за да не стане и там грешка), на зъболекар съм, че се получи сериозен гаф с венеца, който също не търпи отлагане (даже доста го оставих) и остава вторник да отида на тонове, което е един ден преди прегледа само. А няма как - чакам от 2 седмици за този преглед, но нямаше по-ранни часове... Иначе ако зависи от мен - веднага изхвърчам да ме видят!
Но идея нямам събото-неделно къде мога да отида (а досега бях вързана с работа в къщи днес). Бебка хълца, рита и така ме успокоява, но наистина това едва ли значи, че всичко й е наред...

# 629
Zuzu_82 , Barbie^girl Явно си е до кажа,аз се мацах с промишлени количества мустела, ден не съм пропуснала и ето, че в края на 8-ми месец кожата поддаде  CryТолкова ме е яд ви казвам,че място немога да си намеря, само на лицето дето нямам и то щото там няма как УЖАС !
minana не съм го учила,но от както се помня рисувам и от няколко години съвсем самоука с масло.От както бременея не съм пипвала,заради вредата на разтворителите,но веднага след това се захващам пак. Радвам се,че ви харесват  Hug
Rally_and_Betty Количката ееее ... страхотна !
Zuzu_82 Аз горно чаршафче няма да слагам,защото одеалцето от едната страна е прешито така http://picasaweb.google.com/dimkaganeva/NxbeeI#5416934674745369026
minana , Сиер със сестра ми сме си говорили на тая тема и тя изпитва същите страхове,съвсем нормално е Simple Smile
monick Благодаря!
_Iri_ Моята кожа на всичкото отгоре е и тъмна,лятото,като хвана и тен ставам,като зебра ужасно е. На краката си личи много  Sad Да и на мен ми растат с корема,но това е положението каузата е толкова хубава,че всичко ще преглътнем  Hug
tanchelina Много благодаря!
Тани` Ех,значи не е било това,за което ти казвах ... ех,радвам се,че го намери Simple Smile
Barbie^girl Преди мъничко и аз си купих Гермастан и почвам да клепа Simple Smile)) За Лансинох дори не съм пита,по-добро ли е?
just_an_ODDalisque и при нас няма Sad(
mama89 Легълцето е страхотно,не ти трябва да преобразяваш нищо, проблемно би било розово за момче.
Katinche Аз веднага се запасих с мас и с нея поне не ме сърби корема. Сега плескам първо мустела,после мас и спя с платнено парче през ноща да не ми се цапат дрехите.Ще взема и маслото на Икаров,дано се позаличат. Ей, няма спасение тая мойта кожа  Confused

Общи условия

Активация на акаунт