® E-bay - тема 43

• 35 987
  • 720
  •   1
Отговори
# 465
Има възможност и двата адреса да се променят,мисля да сменя само пощенския.
Дали има лондончани тук,които могат да ми разшифроват този адрес,тези две липси ми излизат и не мога да сменя адреса     *
      Postcode - The postcode field is invalid.
    *
      County - The County field is missing.

136 Hill View Drive, SE28 0LL, London. Za Ivelina M.
Keranova i v skobi vasheto ime.

# 466
  • Home is where the heart is...
Дали има лондончани тук,които могат да ми разшифроват този адрес,тези две липси ми излизат и не мога да сменя адреса     *
    *

Аз не съм от лондончаните, ама може и да ти помогна.  Mr. Green

Относно postcode - пробвай да го запишеш без празни места, т.е. SE280LL.
Относно County - избери Лондон (поне от адреса излиза, че града е Лондон, та си мисля че и County-то може да го избереш Лондон)...  Thinking

# 467
  • Варна
    *

SE28 0LL - това е Postcode  Peace
а County е London

# 468
Много благодаря на отзовалите се  bouquet
ако има нещо пак съм тук Simple Smile

# 469
Влизам да похваля Габко!

Доставиха ми до вкъщи пакетите, изпратени на техния адрес от Ибей. Пратките бяха изпратени в две поредни седмици и ги получих съответно на следващата седмица! Браво!
Бързо, удобно и за малко пари!  smile3501

# 470
Влизам да похваля Габко!

Доставиха ми до вкъщи пакетите, изпратени на техния адрес от Ибей. Пратките бяха изпратени в две поредни седмици и ги получих съответно на следващата седмица! Браво!
Бързо, удобно и за малко пари!  smile3501
И аз искам да ги похваля. Две пакетчета ми се губеха, писах им, те ги бяха открили и ми ги изпратиха за тяхна сметка, защото два дни по-рано аз си получих пакетите от Ибей. Жалко само, че спират работа за неопределено време.

# 471
Емпресата също ще има раздаване : утре от 11 до 17 !!! Кеееф, подаръци, захарно петле  Mr. Green

# 472
  • В сърцето на ММ
Някой да е ползвал goofbay тези дни?Днес ми се наложи тъй като нямах възможност да играя ,а той въобще не се отваря. ooooh!

# 473
Някой да е ползвал goofbay тези дни?Днес ми се наложи тъй като нямах възможност да играя ,а той въобще не се отваря. ooooh!

И при мене не се отваря днес,исках да го ползвам да видя най-добра оферта на един търговец.Какво ли става с него... newsm78

# 474
Здравейте... отново  Sad
Писах преди време за едни непристигнали пеленки. За съжаление, все още ги няма. Мисля, че достатъчно изчаках (една потребителка тук писа, че от Китай е получила нещото за 30 дена, та за това изчаквах).
Гледам в описанието за доставката, че изпращат с Air Mail. Дали не трябва аз от някъде да ходя да си го търся или това, всъщност, си е обикновената поща (извинете за тъпия въпрос Embarassed ).
Пък междувременно отивам да чета как се пуска диспут Tired ... Така не ми се стигаше до такива разправии. Много ли е връткаво като процес Rolling Eyes ?
Благодаря Hug

# 475
ПОМОГНЕТЕ днес спечелих едни маратонки ,но продавача иска да му платя по банков път,ама той е 18 евро за превод в чужбина.Някой знае ли по евтин начин за превод на пари по банков път

# 476
кой(я) е Габко
who the f... is Gabko или както там се води
като гледам не сте мирнали хич ама никак даже
аз пък съм се спрял и дебна като пуснат разпродажбите тези дни, взе да ми харесва

# 477
# 478
не ме кефи, за какво пък и 8% отгоре

# 479
  • София
кой(я) е Габко
who the f... is Gabko или както там се води
като гледам не сте мирнали хич ама никак даже
аз пък съм се спрял и дебна като пуснат разпродажбите тези дни, взе да ми харесва
Да бееее.  Mr. Green Видя един нов мъж и напусна терена. Никаква интрига не можахме да видим.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт