Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 419
  • 764
  •   1
Отговори
# 15
Мерси Яна  Embarassed Embarassed Да и аз мисля да са малко по-дебели в началото  Simple Smile  но да ще ги измислим с Еми
  Party Party

Само трябва да си взела малко почивка и да дойда до Сф   Simple Smile
Незнам как ще се оправям като лабиринт ми е  Crazy

# 16
  • София
 Спокойно, ще те упътим! Laughing Стига да се решиш.А защо ще си взимаш почивка няколко дни? Ако се притесняваш от това как ще изглеждаш на другия ден, е неоснователно Simple Smile Не е фрапиращо изобщо, още повече, че си с тъмна коса и няма да бият на очи толкова.А и да не се възприемеш, с малко фон дьо тен всичко се оправя Wink Аз само първият ден след процедурата си сложих малко и ги туширах, за да не са толкова тъмни, а следващите дни не съм слагала изобщо и никой не заподозря в офиса Peace

# 17
  • София
Cve, и аз бях с доста тънки вежди преди, оказа се, че сега ми е по-хубаво...а в началото се дърпах и ми се струваше доста не на място да съм с по-плътни вежди. просто не бях свикнала. сега всички ми казват, че ми е по-хубаво. също правиш и доста рязка чупка, сигурна съм, че Еми ще ти предложи по-добра форма и ще бъдеш доволна.

на мен най-досадно от цялата процедура и чакане ми е мазането с крем, така ми лъсват веждите, докато паднат коричките, особено първия и втория ден, когато са някак много плътни, тъмни и наситени. но минава и заминава, само търпение и никакво пипане на коричките Wink

# 18
Записвам се да следя темата!

# 19
  • София
ibobb, изчисти си кутията, за да мога да ти върна отговор Wink
Ето не точно обещаните снимки на сестрините вежди Confused . Това е вечерта след първаата процедура, но тя ги е туширала с фон дьо тен,защото и се виждаха по-тъмни и затова неможе да добиете реална представа как изглеждат, но поне горе долу формата да видите Simple Smile Иначе ще я снимам след повторението след месец, за да се види крайния резултат Peace Ето линка: http://iana1980.snimka.bg/other/permanenten-grim.451050.16445413.big  Паролата е : 1234. На нея Еми и сложи светъл цвят(естествено) и ги направи по-плътнички отпреди.

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 14:03 от iana1980

# 20
Здравейте.Аз явно падам от марс Rolling Eyes....идея си нямах че перманентния грим се запазва с толкова дълго.
Четох част от старата тема, но снимките не можах да видя(блокирах без да искам снимка.бг)
Запалихте ме!Това, което видях ми хареса.Искам и аз сега и на вежди и на устни Crossing Arms
Някоя от вас правила ли си е на устните?Цената дали е като на веждите?

# 21
  • София
и на мен ми е много интересно някоя мама която си е правила на устните да покаже снимка.

# 22
Aurora  да за чупката съм съгласна,чесно казано всеки ден различно  Confused Grinning A твоите нови вежди ми  харесват повече наистина  Simple Smile Simple Smile

Яна  трябват ми няколко дни ,че път ме чака до Сф и няма как да тръгна иначе  Grinning А на сестра ти много ми харесва как се е получилооо суперр  baby_neutral
Твърдо съм решила само ми трябва един ден   Hug А и вие многоо ми помогнахте в избора ми  Hug Hug

# 23
  • София
Честита Коледа на всички и щастлива Нова година ви пожелавам! Hug
Нещо темата замря Sad Няма ли някоя мацка да покаже новите си веждички? Flutter

# 24
Момичета,а знаете ли до колко време издаржат перманентните вежди,аз си ги направих преди 1г и половина и така като гледам май още доста време ще си ги нося,а тъй като изобщо не съм доволна от формата им ги чакам с нетърпение да избледнеят максимално, двете ми вежди са с коренно различна форма и колкото повече ги гледам,повече яд ме хваща,  Sick

# 25
  • София
Ами то май е индивидуално при всеки...По закона на Мърфи - ти не си ги харесваш, а те пък не щат да избледняват. Mr. Green Защо не отидеш някъде да корегираш формата, като не ти харесва? Това също е решение.Щом като казваш,че не са избледнели след толкова време и че още си имат цвят...Ясно е ,че ще се наложи да почакаш още доста,за да избледнеят напълно Simple Smile Отиди и поправи формата и си решаваш проблема Peace

# 26
  • София
Здравейте, четох старата тема малко по диагонал, но виждам, че е много наситена с информация. Интересува ме перманентната очна линия - дали някой от вас си е правил или има познати, които са я направили? Търсих из форума, но не попаднах на тема само за това. Защото на рекламните снимки на салоните ... не че им нямам вяра, но така както сте показали веждите си е много по-полезно и човек придобива много по-реална представа. Иска ми се да видя как ги правят наистина. Аз самата искам не очна линия, която да се вижда, а незабележимо удебеляване в основата на миглите.

# 27
Здравейте момичетааа  Simple Smile Simple Smile май е в затишие темичката .... пиша ви за да ви кажа ,че чакам отговор от Еми да ми даде час и отивАМ Hug Hug Hug Hug
 Peace

# 28
  • София
Супер!Чакам с нетърпение да покажеш новите си веждички! Hug Сестра ми е на ретуш другата седмица, за окончателния резултат. И аз с нея, за компания Mr. Green

# 29
А след ретуша промениха ли ви се веждите? Аз трябва да си запазя час в най-скоро време, но  този метод `косъм по косъм` нещо не ме удовлетворява Confused изглеждат ми като избледнели и трябва да им слагам молив отгоре, може би и затова се прави ретуш че да се позапълнят и поуплътнят newsm78 Първия път, като си ги правих си беше една линия /нямаше ретуш/, но тъй като аз си запазих част от моите си вежди си изглеждаше пак добре.

Общи условия

Активация на акаунт