Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 218
  • 764
  •   1
Отговори
# 375
Разбира се, че човек не бива да се скръндзи относно сумата за перманентни вежди - едно, че го прави за себе си и това е нещо, което ще ти стои на лицето и второ - вежди се правят веднъж и затова трябва да са перфектни и при правилният специалист!
Да, една приятелка също беше впечатлена от Еми, че веднага е отклинала на мейла й и за нея това е Човека като професионализъм, отношение и т.н.
Аз затова исках да чуя мнения и относно други специалисти като Денис, Дима Стил, Магама и прочие, защото е хубаво да се чуе и за други - кой, какво, що. Дори една приятелка казваше, че може би при нетолкова известен специалист е по-добре, защото повече ще се старае, за да остане клиента доволен  Wink Пример за това дори е една друга позната, която си е правила веждите при някаква жена Дани, която работи на частна практика, цена 170 лв. тотал и наистина веждите й са много хубави, имат естествен вид и са естетически изпипани. А моята позната определено е момиче със стил, визия и възможности и може да си позволи да отиде при кой ли не, но ето че тя за себе си е избрала тази жена и нещата са й се получили доста добре.
И така.  newsm44

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 18:08 от Egypt

# 376
  • София
Egypt, ти къде си правила веждите първия път?

# 377
Привет, Aurora!

Правих си веждите тази седмица при Еми. Притеснявах се, че коричките ми до вчера не падаха (вече 5 ден), а пък днес вече оттук-оттам започва да се открива това, което е отдолу и сега новото ми притеснение е, че отдолу положението хич не изглежда добре... В смисъл почти няма вежди отдолу, много бледи и абсолютно неочертани/неравни, а изчетох целия форум (стар и нов) и виждам, че всички момичета във форума споделят как веждите им са най-хубави след самото пребелване... Докато при мен изобщо не е така и трябва поне 40 мин. да си ги рисувам, очертавам и уеднаквявам с молив, за да им придаам някакъв вид... Пък нали смисъла на перманентните вежди е изобщо да не се занимава с моливи човек и да губи време...

Много съм объркана и притеснена. Отдолу не се показва нищо обещаващо и оформено. Просто нещо бледо, неравно и безформено.
Бих била благодарна, ако някой ме поуспокои с компетентно мнение, че на ретуша вече наистина ще имам хубави, очертани, оформени и наситени вежди.

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 23:21 от Egypt

# 378
  • София
Здравейте, красиви мами!
Може ли някой да ме консултира дали поставянето на този перманентен грим и самият пигмент може да навредят на кърменето?
Благодаря!  bouquet

# 379
  • София
Egypt, странна работа звучи това, което описваш.
при мен и двата пъти още с олющването тук-там на корчките се виждаше приличен резултат. естествено, доста по-бледо, отколкото с коричките, и Слава Богу, че иначе не би било добре. а след ретуша става съвсем завършено и без молив си е екстра. разбира се, че това е идеята, иначе е мъка.

чудя се дали е до тип кожа, просто кожа, която не задържа боите, естествено това само го предполагам и не съм обсъждала с Еми такива варианти. непременно обаче й звънни по телефона и сподели с нея страховете си, сигурна съм, че ще измислите нещо. а защо формата не се е получила добре, просто недоумявам, тъй като нали преди това се рисува с молив и ти трябва да я одобриш, а тя да я спази.
изчакай всичко да падне, а ако се престрашиш, пусни и снимки да видим.

Krissie Krust, боите са изцяло на растителна основа, все пак една консултация преди това е задължителна, според мен. Peace

# 380
Скъпа Aurora,

Благодаря за съветите.

Наистина съм притеснена и място не си намирам, защото на този етап веждите ми изглеждат прилично само ако сама си ги оформям с молив, което пак ми отнема доста време, но само по този начин мога да се демонстрирам пред хора. Само с молив имат форма и изобщо, което не си е работа. Аз искам да ставам и лягам и да нямам никакви грижи, но уви на този етап този ефект не се получава при мен. Мисля, че коричките (по-скоро бих ги нарекла люспи) вече почти паднаха и разлика отпреди не виждам, а аз очаквах едва ли не драстична разлика и облекчение...

Да, чувала съм за кожи, които просто не могат от първия път да задържат боите. Преди години така на моя приятелка кожата едва-едва пое боята и затова после се наложи на няколко пъти да наслагват и дослагват, така че може би съществува и такъв прецедент, но не съм очаквала че и аз ще попадна в тази графа Wink

Иначе относно формата - да, рисувахме и уточнихме, че ще направим вежди тип лястовиче крило, т.е. с чупка и формата беше ок. Но много ме притеснява, че после след намесата на машинката едната вежда беше станала твърде дебела в основата на извивката си и това пак си е така, дори след падането на коричките. Аз още тогава обърнах внимание, че е твърде дебела, но ми беше обяснено, че след коричките няма да е така - да, но не... Да не говорим, че там, където започва самата вежда началото на веждите ми е съвсем различно - на дясната е вкаран повече пигмент, който дори се е поразлял и сега когато трябва сама да им придавам някаква форма с молив, трябва доста да пудря мястото, за да може що-годе да се поскрие разлятия излишък, за да мога след това да се опитам да я уеднаквя с другата... Имайки предвид настоящия резултат при мен, направо недоумявам как може при другите момичета от форума веждите да са се получили толкова добре, че дори да отлагат ретуша или да не изпитват нужда от такъв...

Надявам се на ретуша да съществува опция за изтъняване на извивката в основата и за уеднаквяване формата на веждите (особено в самото им начало, откъдето започват) + по-наситен и плътен цвят. Това дали е възможно? Нали ретуша е именно за корекция, но не зная дали при моя резултат това би било възможно, защото аз искам изтъняване в извивката, която вече е дебела, дори след коричките + уеднаквяване + разлятия пигмент в началото на веждата да се заличи, за да може да се уеднаквят - това дали е осъществимо при ретуша?

П.С. Снимка на този етап без сериозно оформление от молив няма как да пусна. То просто няма оформени вежди, няма цвят, нищо....

# 381
  • Варна
Леле, изчетох темите, никой ли не си е правил вежди във Варна?!
Ще се ходи при Еми в София, няма как  Simple Smile
От снимките, които видях, страхотни вежди, момичета!

# 382
  • Добрич
Надявам се на ретуша да съществува опция за изтъняване на извивката в основата и за уеднаквяване формата на веждите (особено в самото им начало, откъдето започват) + по-наситен и плътен цвят. Това дали е възможно? Нали ретуша е именно за корекция, но не зная дали при моя резултат това би било възможно, защото аз искам изтъняване в извивката, която вече е дебела, дори след коричките + уеднаквяване + разлятия пигмент в началото на веждата да се заличи, за да може да се уеднаквят - това дали е осъществимо при ретуша?
Когато си правих моите при Еми,я бях питала ако стане грешка как може да се коригира,и тя ми беше казала че има нещо,с което неутрализира пигмента и се възвръща естествения цвят.Ако искаш я попитай.Дано да се получи по-добър резултат след ретуша.

# 383
Zdraveite momi4eta...predi 1 godina i polovina si pravih permanenten grim na vejdi v edno salon4e v Drujba pri Denis...predi mesec re6ih da gi povtarqm 4e bqha stanali dosta svetli,no tozi pat re6ih da ida v Magama za6toto mi kazaha 4e v tova salon4e v Drujba boite ne bili hubavi i zatova sa mi izsvetlqli tolkova barzo....ta kakto i da e otivam v Magama i pove4e nqma i da povtorq  tam i ne prepora4vam na nikoi da hodi tam za takova ne6to tam,za slagane na kosa moje i da sa dobri no za permanent nqmam dumi prosto imah perfektna forma a me sasipaha sega sam s dve razli4ni vejdi i tolkova me e qd..4e naistina nqmam dumi!!!
Kajete nqkoi ot salonite v koito raboti Denis!!!

# 384
  • София
Магама са мизерни в перманентния грим, наистина внимавайте много. за тях чувам само кофти отзиви Peace

Денис преди година беше в Дерма Про, не знам дали още е там обаче.

Egypt, не знам какво да кажа, дано всичко се оправи при ретуша Hug

# 385
Търся информация за студио или специалист на перманентен грим в Стара Загора

# 386
  • Пловдив
Хайде дамите от Пловдив /ако има такива/ да споделят при кого са се правили, останали ли са доволни?

# 387
Сладуранки,

Някакви отзиви за Денис, Магама, Дима стил и др. относно перманентни вежди?...
Хайде, споделяйте, моля!   lovekiss
Аз ходя при Пепи-преди работеше в Магама,много съм доволна,за мене са Пепи и Денис.

# 388
  • София
А Денис с какви бои работи, че се твърди, че неговите вежди са с по-дълготрайни?
Питам, защото моите (правени при Еми) издържаха под една година, макар да съм със суха кожа (тя ми сподели, че по принцип мазните и дебели кожи по-бързо изхвърлят пигмента).
И ако можете да ми дадете актуални координати на Денис, ще съм много благодарна   bouquet

# 389
Ако някои знае нещо за Денис каде работи или тел. plsssssssssss

Общи условия

Активация на акаунт