Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 235
  • 764
  •   1
Отговори
# 390
Ако някои знае нещо за Денис каде работи или тел. plsssssssssss
И аз чакам инфо за него  Peace

# 391
Къде работи Еми,и колко време отнема цялата процедура?

# 392
Някой да си е правил веждите в Angel Face в салона им на Редута? Искам някакви отзиви, че много ме е страх за избора. Praynig

# 393
  • София
Къде работи Еми,и колко време отнема цялата процедура?

ето координати:
Емилия Иванова - мобилен: 0885 342 324         

София 1421
бул. "Арсеналски" 123

процедурата максимум час с консултацията и избора на форма Peace

# 394
Нещо и аз се разочаровах - много ми избледняха, и на места почти изчезна.. newsm78
Правих ги  април месец при Еми.. Crossing Arms

# 395
  • Добрич
Явно боите на Еми не са много трайни,доста хора се оплакваме от това!Първо мислех,че зависи от типа кожа,но след толкова коментари за изсветляване мисля така!

# 396
Добре, де .. така като гледам, май вече го постна този линк, но явно е бил изтрит.
Не ти ли е ясно, че и този линк ще има същата съдба?
По-добре собственоръчно си изтрий албума, че на мен лично снимките не ми харесаха изобщо.  Confused
Вместо да си направиш реклама, си правиш анти-реклама.

# 397
# 398
....

Последна редакция: нд, 13 фев 2011, 21:37 от eclipsa

# 399
  • Добрич
Надявам се, че съм била полезна, като ви спестявам бъдещи разходи по съдебни дела за нарушаване на човешките права.
Joy  Joy  rotfImbo

# 400
  • София
моите са правени (за втори път) през декември 2009, после Април 2010 бях на ретуш, все още са доста добре Peace
но и първия път ми държаха около година и половина, а следващата половин година с малко молив отгоре, но ги докарах до две.

# 401
  • София
Aurora, исках да те питам за ретуша. Аз го направих много скоро (един месец след първата процедура) и се чудих дали, ако го направя по-късно като теб, веждите ми няма да издържат по-дълго?

# 402
  • София
Aurora, исках да те питам за ретуша. Аз го направих много скоро (един месец след първата процедура) и се чудих дали, ако го направя по-късно като теб, веждите ми няма да издържат по-дълго?

ами не мога да преценя още. първият път го правих ретуша 1 месец след процедурата, изсветляли си баха доста накрая, дори леко червенееха (предния път ми бяха по-кафяви и това кафяво придоби шантав червеникъв отенък).
а засега положението е добре, но аз не се ядосвам и да вземат да избледнеят пак ще ходя да си ги правя. толкова съм доволна от перманентния грим, че изобщо не страдам - когато изсветлеят - тогава. директно се явявам при Еми, най-важното е, че всеки път ми стават по-хубави Simple Smile

# 403
Хайде дамите от Пловдив /ако има такива/ да споделят при кого са се правили, останали ли са доволни?

Моите ги правих в Дима Стил юли месец 2008г.,сега юли ще станат 3 години вече и не са ми мръднали веждите,единствено поизбледняха,но леко.Явно боите са им добри.Но като за форма бих казала,че не съм особено доволна-едната мивежда я направиха по-извита  малко по-високо.Всички около мен ми казват,че нямало почти никаква разлика,може и да си въобразявам.

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 16:10 от Angiell

# 404
  • София
Здравейте!
Направих си веждите при Еми март месец миналата година.За по-малко от година, вече ги няма Laughing Радвам се за което, тъй като не бяха еднакви.Едната беше по-вдигната от другата и доста ме дразнеше.След корекцията ходих пак.Каза, да едната наистина е малко по-вдигната, но била по-хубава Hug  Както и да е, опита се да ги уеднакви, но не се получи и вече ми беше неудобно.Много е мила и внимателна, но при мен така се получи.
Ето и малко снимки:

http://marse.snimka.bg/other/perman.482393

Парола 12345

Първата е месец след ретуша, следващите са сега и накрая след ретуша.
Този път искам да ги правя при Денис.Някой да си е правил при него?А ако има и снимки ще съм много благодарна Grinning

Общи условия

Активация на акаунт