Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 249
  • 764
  •   1
Отговори
# 405
  Здравейте момичета, аз си записах час за Денис за цялостен грим. Моля споделете мнение за него, от дългото ровене в нета разбрах, че той е най добрият, но има ли този женски усет за гримиране ? Благодаря Ви

# 406
В такъв случай би ли била така добра да дадещ някакви координати за Денис? Simple Smile

# 407
Мога ли да си направя само ретуш?
Поизбеляха доста.. newsm78

# 408
Аз пък си направих перм.грим при Жани,работеше на НДК,преди две години и съм много доволна-леко започват да ми изсветляват и пак ще я посетя.А относно перм.грим на устните-зажедох моя приятелка пак там ,много добре и се получи. 

# 409
Честно казано за Денис не сам слушала много добри отзиви...Виждала съм моя приятелка,която не беше доволна.Не стига,че имаше разлика-не бяха еднакви,ами много червеникав пигмент беше и поставил...

# 410
На ул.Раковски,до Шоколад има много хубаво студио,там за перманентния грим съм чувала много добри мнения,цените са им напално нормални.

# 411
Момичета, привет!
Поизчетох доста и искам да споделя опита си с перманентния грим!

За 1 път си правих веждите при Денис, преди около 4 години, може би 5.
Аз имах не лоши вежди но доста опоскани и проскубани от самата мен... Ако можех да върна времето назад, никога нямаше да си направя перманентен грим, а щях да си пусна собствените вежди! Няма нищо по-хубаво от това!!!

Денис ми направи не лоши вежди, които стояха дълго време, но още тогава разбрах, че веждите не мога да бъдат на 100% еднакви. Самите ни лица не са и виждаме това повече, когато имаме корички и тъмни вежди и затова сме притеснени. Веждите са си принципно различни, едната винаги е по-повдигната, дори със милиметри, другата например по-дебела или по-дълга, макар и с много малко , но все пак не са еднакви.

Правила съм си веждите в Дерма Про,но не помня момичето, може да е била Еми. Знам че беше зодия Телец Simple Smile. Машинката пръскаше ужасно, направо станах цялата на петна. От там не бяха лоши веждите също.

Правила съм ги при Мария от Тату студио Мърфи Тату на Стамболийски. Нейните бяха добри и много издържат, защото ги прави с бои за татуси.

Правила съм ги на Витошка в салон Сфуматуре, където можеш да отидеш като модел и струва само 50 лева. И там бяха не лоши и дори имам перманентен грим на устните.

След време ми се наложи да търся начин от черни вежди да си направя по-светли и то кафяви, защото бях с черна, а сега съм с руса коса. Отидох при Пепи, който преди е работил в Магама. 2 пъти правихме корекция с коректор и искам да ви кажа, че ако имате проблеми с веждите Е ПОПРАВИМО, не само с коректор, но и с фотоепилация или лазер.

Днес ми направи самите вежди. Тъй като много ме болеше и се мърдах много, вече виждам че имаме неща за отработване, дори малко се стряскам,но знам че след корите ще дойде резултата, веждите ще изтънеят и ще са по-светли. Сега съм стресната, както сигурно всяка една от вас е била след процедурата. Моля ви за мнения - според вас какво би могло да се оправи, поправи, премахне или добави. Благодаря!!!

http://www.prikachi.com/images.php?images/853/3071853X.jpg

http://www.prikachi.com/images.php?images/854/3071854V.jpg

http://www.prikachi.com/images.php?images/855/3071855O.jpg

http://www.prikachi.com/images.php?images/856/3071856r.jpg

http://www.prikachi.com/images.php?images/857/3071857P.jpg

# 412
Според мен са ти много хубави  Hug Формата е подходяща за лицето ти,веждите са абсолютно еднакви като форма....Е,да неприятно е докато чакаш коричките да паднат,но след това мисля,че ще станат супер  Simple Smile

# 413
Благодаря ти! Мъжа ми вече ме нахока по скайпа, че не били хубави, че били извити,после пък дебели, не трябвало да има чупка, ала бала, викам какво ти разбира на тебе главата... Joy Joy Joy

# 414
  • Ловеч
Мацки, Еми къде работи сега ? Изгубих и дирите... ; )))

Oceanborn, хубави са ти веждите... ; )

# 415
  • Марс
Oceanborn, така и не разбрах при кого си ги прави сега? Иначе много ми харесват и ти отиват, браво. /може би ако бях аз бих пуснала още милиметър към носа/.

# 416
Мацки,а да знаете дали в Плевен има някой,който прави хубави вежди?

# 417
Здравейте и от мен. И аз ще споделя опита си с перманентния грим...Преди 2-2.5 години си правих веждите при прехвалената Еми (тогава беше в Дерма Про) и искам да кажа, че аз такива вежди, каквито тя ми изтипоса, не бих могла да си направя дори и в най-пияното си състояние. Бяха меко казано ужасни..едната вежда беше с 2 края - като змийски език, другата стигаше до средата на окото ми и тн и тн. това става след първия туш и затова не се притесних много. След ретуша трагедията ми стана по-голяма, едната вежда беше почти черна, а другата на нейния фон светло кестенява, дължината беше все така различна..абе жив ужас. Еми ми каза,че моята кожа била по-такава (незнам си каква) и затова станало така. Гледам, че и на маса народ е минавала с това оправдание..явно където мине номера. Аз обаче не смятам, че дължината на веждата, цвета и 2-та варха са ефект или дефакт предизвикан от кожата ми, която според нея била със силни колагенови връзки... Таа към ден днешен, с минус 220 лв за професионализма на Емито, продължавам да рисувам всяка сутрин вежди, щото не бих допуснала да се покажа е моя "перманентен" грим.

# 418
Моля, кажете ми къде в Пловдив правят хубав перманентен грим на вежди? Не искам след това да съжалявам за дълго  ooooh!

# 419
всъщност не се рег-рх само за да ви кажа, а за да разбера от едно от момичетата къде работи Денис в момента, за да отида при него... Спокойно дишай..не е конкуренция. А и конкуренция в моя случай с Еми би могъл да да бъде всеки който може да работи с машинка.

Общи условия

Активация на акаунт