Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 600
  • 764
  •   1
Отговори
# 435
Julia_21, прегледай темата назад, ще намериш информация, от доста време насам не си спомням да е писал и пускал снимки някой, който да не е по метода "косъм по косъм" Peace

sevcho, хубави са ти веждите. честно казано не знам какво повече очакваш Wink

red22nade , не смятам да се занимавам повече с теб. самият факт, че си се регистрирала само, за да напишеш това-онова ми е достатъчен.

Драга ми Aurora, ама ГРАМ не ме развълнува това, че не смяташ да се занимаваш с мен. Дори по добре ще направиш, защото ми дотегна да повтаряш едно и също.
А ти за какво си регистрирана? Гледам писала си тва онва. Що да не ударим по хоро..то форумите май са за тва кат се замисля  Laughing

# 436
     Здравейте момичета скоро ми мина часа при Денис изчаках да ми паднат коричките, за да ви пиша за резултата, който според мен и околните ми е страхотен. Аз просто нямах вежди едва няколко косъмчета, чудя се как съм чакала досега и не мога да им се нарадвам още.
Денис е страхотен професионалист помолих го да му взема точните координати за момичетата, които имат желание да се направят точно при него. Той се намира в зона Б5 в сградата на бившата софийска вода тел. му е 0888 91 73 58. Дано съм ви била полезна Simple Smile

Честито Simple Smile най-важното е, че си доволна. Качи снимки ако имашвъзможност. А колкото до координатите..май салона до Соф-ка вода се казваше "ES", на ул. Партений Нишавски (някога ходех там на фризьр и мисля, че така се казва салона Rolling Eyes дано не бъркам)

# 437
Препоръчайте ми добър професионалист в Пловдив

# 438
Здравейте, мацки! Аз също най-накрая се навих за перманентен грим на веждите и имам запазен час за след седмица при Денис. Искам да ви попитам вие сами ли сте си оформяли веждите преди татуирането или сте оставили това на татуиста?

# 439
аз като ходих / преди 3 г./ татуиста ми предложи 2-3 варианта, не съм се рисувала сама,  ако искаш  ти си нарисувай желаната форма и дебелина

# 440
ivontistyle, проблемът е, че аз никога не мога да си нарисувам двете вежди абсолютно еднакво(обикновено едната става идеална, а другата по-различна), а пък като накарах татуиста да ми ги нарисува пробно не ми хареса как ги направи(бяха по-равни и дебели, отколкото ги искам)... Blush

# 441
Какви са цените сега при този Дениз за устни и
вежди?

# 442
  Здравейте ,и мен ме интересува Денис наистина ли е толкова добър не прави ли грешки ,а за Еми тя все още ли е добра ,доколкото прочетох....?

# 443
Денис в момента взима 200лв за вежди и 190лв за контур на устни. На мен ми се стори много точен, а и досега не съм чула някой да е недоволен от него. В нета има цели форуми за това колко добра била Еми, но аз ходих миналата година при нея на консултация и направо ме отказа. Въобще не ми нарисува веждите добре, взе ми пари за консултацията(при положение, че в нета тя сама казва, че е безплатна), а и вече от много места чух лоши коментари за нея, как не оформя веждите добре и че боите, които използва избледняват за 7-8 месеца. Да не говорим, че съм виждала снимки на доста момичета с направени от нея вежди и ми се струва, че всичките са абсолютно еднакви... като по калъп. Но това си е мое мнение, не искам да правя добра или лоша реклама на никого.

# 444
    Благодаря ти, Мира . Мен ме интересуваше по- скоро премахване на перманентен грим на устни ,защото от много прехвалени та на нищо не приличам ,а такива хубави устни си имах, що ли ми трябваше да ги пипам, още не мога да си го простя.  Това може ли тя да го свърши или пак ще съжалявам и въобще има ли някой кадърен?????

# 445
Sani, ами ако изчакаш още една седмица ще мога да ти покажа моите нови вежди при Денис и ще прецениш дали е добър. Аз все още мога да говоря само по общи впечатления. Доколкото знам е напълно възможно да се маха перманентния грим чрез лазер или с един гел, който се инжектира в кожата по същия начин като татуирането и той деактивира някак си пигмента. Така че няма страшно, всичко е поправимо! Simple Smile

# 446
   Много си мила Мира, но с лазер ми позеленя и два месеца чакам да ми изсветлее, а другото с гела не го знам ......Ако имаш нерви разкажи ми  моля те или ми дай съвет къде бих могла да отида...

# 447
Имате ли наблюдения за този салон http://www.napolovina.com/offer.php?id=177&comment=Y#c
въпреки че ретуша се заплаща допълнително 50 лв.  и при сравнение с цената при Денис , разликата излиза 20 лв.

# 448
Sani, ами ако изчакаш още една седмица ще мога да ти покажа моите нови вежди при Денис и ще прецениш дали е добър...

И аз ще чакам за снимки, въпреки, че не се съмнявам в работата на Денис.

Между другото има още една оферта от сайтовете за колективно пазаруване за вежди:
http://www.lapni.bg/offer/348/%D0%9F%D0%B5%D1%80%D1%84%D0%B5%D0% … 0-99-%D0%BB%D0%B2

# 449
  • Бургас
Здравейте  къде в Бургас могат да ми направят перфектни вежди който да изглеждат много естественно.

Peace

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 21:43 от gicka

Общи условия

Активация на акаунт