Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
След като се направят постоянни вежди, падат ли космите?
Какво означава „косъм по косъм“ при микроблейдинг на вежди?
Колко болезнена е процедурата за перманентен грим на веждите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
След като се направят постоянни вежди, падат ли космите?
-
Какво означава „косъм по косъм“ при микроблейдинг на вежди?
-
Колко болезнена е процедурата за перманентен грим на веждите?
-
Необходимо ли е да се отскубнат значителна част от веждите, за да се направи постоянен грим?
-
Мога ли да мокря веждите си, докато все още са с корички след процедурата за микроблейдинг?

ot dosta vreme iskam da si napravq permanenten grim na vejdi,no vse ne se reshavam.Iskam da vi popitam kade v pazardjik ili v plovdiv moga da si naprava?Kajete koi saloni sa dobri?Blagodarq predvaritelno..
После ти бацва тотално асиметрични вежди, криви, дебели, километрични, навътре към окото и т.н. и си излизаш жив Франкенщайн от кабинета й! Аз лично бая си поплаках в нас, след като от нея се прибрах директно вкъщи, изпитвайки неистов ужас някой да не ме види! Как съм ревала, само аз си знам! Как на другия ден отидох на работа сред хора, само аз си знам! Как всяка една секунда със свит корем и ужас се поглеждах в огледалото, само аз си знам! Иначе въпросната госпожа ме уверяваше, че нищо ми нямало на веждите, били си ок, били си еднакви - е, аз сигурно трябва да съм сляпа, за да не виждам уродливостта и безобразието на "сътвореното" от нея?! Веждите ми изглеждаша така, сякаш малко дете е хванало флумастера и здраво ме е понамазало! Тази жена сякаш за първи път в живота си хващаше машинка за перманентни вежди, но иначе ме убеждаваше как вече й било станало като навик, че дори със затворени очи можела да направи вежди - е, моите и с отворени не й се получиха! Абе, мога роман да напиша по темата, честно, но хич не ми се занимава!!! Всички във форума, които изразяват негативните си преживявания от сблъсъка си с нея са прави!!! Red22nade, напълно си права в изказване на мнението си за некадърността на тази жена! Не ходете там, момичета, недейте, ще ви направят Франкенщайн - набързо за 250 лв.!