Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 613
  • 764
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Моля ви пуснете малко снимки на творенията на Денис  Hug  bouquet

Била съм при Еми, сега искам да пробвам и при него, но не съм виждала неговата работа.

Благодаря предварително   bouquet

# 451
И аз съм била при Еми,
но сега нещо се чудя за друг,
не че не съм доволна от нея - напротив,
а напоследък все ги гледам офертите от сайтовете за колективно пазаруване за тази услуга и не мога да се навия, понеже не намирам отзиви за салоните и работата им.
Ето още една такава оферта за перманентен грим на вежди:
http://grabo.bg/sofia/permanenten-grim-na-vejdi-za-59lv-0z764sz

някой ако има отзиви от този салон да пиши

# 452
  • Бургас
Момичета може ли снимки или линкове с клипове на техника косъм по косъм

Peace Peace Peace

# 453
Моля ви пуснете малко снимки на творенията на Денис  Hug  bouquet

Била съм при Еми, сега искам да пробвам и при него, но не съм виждала неговата работа.

Благодаря предварително   bouquet

Аз бях при Денис преди 2 месеца и съм мноооого доволна. Много добре и разномерно са ми запълнени с туш този път, че нямат нужда дори да ги подсилвам с молив. Формата аз си я избрах и нарисувах, той следваше чертежа ми  Laughing и така.. Няма нужда да ходя за ретуш. Мацката в салона, при която записах час, каза че рядко се случва някой да прави ретуш на вежди...
За съжаление в момента нямам снимки които да кача, но ще гледам идната седмица да кача.

# 454

За съжаление в момента нямам снимки които да кача, но ще гледам идната седмица да кача.

Ще чакам и аз снимки.

# 455
  • Враца
момичета, имате ли отзиви за този салон и за човека, който прави перманентния грим

http://hitceni.bg/offers/TOP-OFERTA-Permanenten-grim-IZBERI-vezh … vmesto-200lv.html

# 456
Аз съм си вземала ваучер за такава оферта само , че от друг сайт и за друг салон,
http://grabo.bg/sofia/permanenten-grim-na-vejdi-za-59lv-0z764sz

Нямам отзиви за този салон TS, но реших да рискувам и да стискам палци да ми направят добре веждите.

# 457
Моля ви, кажете ми къде да си направя перманентен грим на устни, контур с цялостно попълване. Благодара ви. Тук се говори само за вежди, а искам да си правя устните.

# 458
Моля ви, кажете ми къде да си направя перманентен грим на устни, контур с цялостно попълване. Благодара ви. Тук се говори само за вежди, а искам да си правя устните.
Навсякъде , където предлагат перманентен грим на вежди , предлагат и на устни и на очни линии и на бенки.

# 459
  • София
Мацки, пак да помоля някой да покаже снимки от работата на Денис  Hug
Благодаря ви!   bouquet

# 460
Тази седмица си направих веждите за втори път. Преди 3г писах в предишната тема и пуснах снимки дори. Тогава ходих при Еми в Джул Скин. В началото си ги харесвах много, но избледняха бързо, освен това едната почти си отиде за сметка на другата. От една година, до миналата седмица червенееха леко и бях започнала да ги подчертавам с молив. Записах си час в Сиси Стил, като не бях чувала салона преди това. Взех си ваучер на стойност 85лв от сайтовете за групово пазаруване. За момента не мога да кажа резултатът, но останах много доволна от козметичката и работата й. Направи ми ги точно както исках и то симетрични. Преди не бяха много еднакви (разбираемо е, че е трудно), но този път се получи. Ще пиша пак.  Peace

# 461
Здравейте,
искам да попитам , колко време се стои с коричките и дали е видимо?  Embarassed

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 10:26 от fire lady

# 462
Zdraeite....Simple Smile ot dosta vreme iskam da si napravq permanenten grim na vejdi,no vse ne se reshavam.Iskam da vi popitam kade v pazardjik ili v plovdiv moga da si naprava?Kajete koi saloni sa dobri?Blagodarq predvaritelno..Simple Smile

# 463
  • Враца
Здравейте,
искам да попитам , колко време се стои с коричките и дали е видимо?  Embarassed
между 4 дни и седмица.
вижда се, но само първия ден е много набиващо се на очи, защото веждите са и подути, след това изглеждат доста тъмни, но не се забелязва, че са точно корички.
абе, можеш да се показваш пред хора Laughing

# 464
Привет на всички!
Мили момичета, не поднасяйте веждите си за правене при прехвалената Еми!!! Съветвам Ви най-искрено, понеже лично аз имах горчив опит, подлагайки се на нейните хвалени и величани "умения".
Проучвах темата за перманентни вежди с години, тъй като не смеех да се доверя на някой си ей така на сляпо, без да съм сигурна, че е способен. Все пак веждите са рамката на лицето и ако недай си Боже ви ги изтипосат несполучливи, тогава какво?! Та с две думи, четох ли четох форуми, мнения, съвети и реших, че ще се ходи при Еми в Джуъл Скин, тъй като отзивите за нея по форумите бяха отлични. Да, ама не! Първо - тя буквално гледа да те претупа, праска си някакъв нейн си шаблон и бърза да те метне на кушетката, за да сте приключили с всичко за има-няма 1 час, а ако видиш ли започнеш да задаваш въпроси, да изказваш недоволство, че това-онова не ти допада, че го искаш другояче и т.н., то тя видимо се изнервя, понеже жената няма излишно време за губене. Иска да те претупа, понеже след теб идва друг клиент и няма време за капризи  Thinking После ти бацва тотално асиметрични вежди, криви, дебели, километрични, навътре към окото и т.н. и си излизаш жив Франкенщайн от кабинета й! Аз лично бая си поплаках в нас, след като от нея се прибрах директно вкъщи, изпитвайки неистов ужас някой да не ме види! Как съм ревала, само аз си знам! Как на другия ден отидох на работа сред хора, само аз си знам! Как всяка една секунда със свит корем и ужас се поглеждах в огледалото, само аз си знам! Иначе въпросната госпожа ме уверяваше, че нищо ми нямало на веждите, били си ок, били си еднакви - е, аз сигурно трябва да съм сляпа, за да не виждам уродливостта и безобразието на "сътвореното" от нея?! Веждите ми изглеждаша така, сякаш малко дете е хванало флумастера и здраво ме е понамазало! Тази жена сякаш за първи път в живота си хващаше машинка за перманентни вежди, но иначе ме убеждаваше как вече й било станало като навик, че дори със затворени очи можела да направи вежди - е, моите и с отворени не й се получиха! Абе, мога роман да напиша по темата, честно, но хич не ми се занимава!!! Всички във форума, които изразяват негативните си преживявания от сблъсъка си с нея са прави!!! Red22nade, напълно си права в изказване на мнението си за некадърността на тази жена! Не ходете там, момичета, недейте, ще ви направят Франкенщайн - набързо за 250 лв.!  #2gunfire

Последна редакция: вт, 18 окт 2011, 17:30 от REBECCA

Общи условия

Активация на акаунт