Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
След като се направят постоянни вежди, падат ли космите?
Какво означава „косъм по косъм“ при микроблейдинг на вежди?
Колко болезнена е процедурата за перманентен грим на веждите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
След като се направят постоянни вежди, падат ли космите?
-
Какво означава „косъм по косъм“ при микроблейдинг на вежди?
-
Колко болезнена е процедурата за перманентен грим на веждите?
-
Необходимо ли е да се отскубнат значителна част от веждите, за да се направи постоянен грим?
-
Мога ли да мокря веждите си, докато все още са с корички след процедурата за микроблейдинг?

Пиша ви за първи път тук във този страхотен форум и предварително се извинявам,ако нещо не е наред.Преди 3 дни и аз самата си направих перманентен грим на веждите с метода ''косъмче по косъмче'' при Емилия Иванова,все още не мога да се възприема,защото са доста тъмни и дебели,но искрено се надявам,че в следващите дни всичко ще се нормализира и ще мога да кажа с усмивка на лице,че се харесвам,а и от всичко прочетено поне знам,че съм се доверила не на кого да е...,все още нямам образувани много корички и ако има такива,то те са само в края,надявам се,че това е нормално
.Аз искам да сподела с вас моя опит с перманентния грим.Преди 3 години си направих вежди при Пепи,който тогава работеше в Магама (сега не знам каде се подвизава)просто страхотни отзиви получих за него и работата му.Тогава бях с тъмна коса и ми направи тъмни вежди с уговорката,че ще станат бледи с времето........
ДА АМА НЕЕЕЕ.Мойте вежди не са мръднали.......все са си толко тъмни,сега съм на работа и като се прибера ще ви кача някоя снимчица.Плюс веждички си имам и очна линия с която толко много съм свикнала,че не мога да си се представя без нея.Всичко добре до тук,аз искам да си направа по светла косата,а не искам да ползвам моливи за да сменя цвета на веждите.Знаете ли дали мога да сложа по светъл туш и дали ще бъде сполучливо
Но имам и резерви...
Не за друго, но искам да си изсветля косата, а веждите са ми към черни направо. Явно си е до кожа, а и до пигмент..Може би тъмните се задържат по-дълго време и не избледняват така бързо..Даже познати ме питаха да не би пак да съм си слагала перманент, че ми били изглеждали "пресни"