Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 520
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте!
Аз в неделя си правих контур на устните в "Сиси стил" и съм доволна,поне засега Simple SmileМацката,която ми го прави се казва Ира и според мен работи добре.
Сега съм с корички и имам едно придърпване,ама ще се търпи.Мажа се с Гентамицин 2-3 пъти дневно.

# 646
малко се успокоих.чух се с Пепи и той ми каза .че може и да е сгрешил нещо с цвета. но всичко е поправимо и в петък ще ходя да ми сложи по мек кафяв цвят.дано всичко свърши добре.ще кача снимки на всичко което се случи с веждите ми горките.

# 647
малко се успокоих.чух се с Пепи и той ми каза .че може и да е сгрешил нещо с цвета. но всичко е поправимо и в петък ще ходя да ми сложи по мек кафяв цвят.дано всичко свърши добре.ще кача снимки на всичко което се случи с веждите ми горките.

супер Peace

# 648
Ми аз нали се насочих към тази мадама(бях писала)  http://www.biserkapetrova.com/ ,ама май няма отзиви за нея Rolling Eyes Аз съм на 21-ви.Стискайте палци Praynig

# 649
  • София
Може ли някой да ми прати на лични координати на Еми и какви са актуалните цени при нея сега, че съм се навила 100% вече да си правя и аз веждите.
Благодаря  Hug

# 650
  • и тук и там :)
Здравейте!
Аз в неделя си правих контур на устните в "Сиси стил" и съм доволна,поне засега Simple SmileМацката,която ми го прави се казва Ира и според мен работи добре.
Сега съм с корички и имам едно придърпване,ама ще се търпи.Мажа се с Гентамицин 2-3 пъти дневно.

здравей, може ли да качиш снимки ако е удобно, че отдавна искам и аз да си направя контур на устни.
Колко парички ти струваше?
тенкс   bouquet

# 651
момичета имате ли отзиви за този салон?
http://grabo.bg/sofia/permanenten-grim-na-vejdi-za-59lv-0d3whg
перманентен грим на вежди в TS Salon

# 652
момичета имате ли отзиви за този салон?
http://grabo.bg/sofia/permanenten-grim-na-vejdi-za-59lv-0d3whg
перманентен грим на вежди в TS Salon

Мисля,че някъде из темите,когато търсех инфо за Сиси Стил,четох добри отзиви за тях и даже чаках пак да пуснат оферта,но ....вече късно Simple Smile

# 653
Аз хванах промоцията в "Сиси стил" Simple Smile
Велмар333,ще ти пиша на лични! Hug

# 654
оки
ще те чакам Simple Smile

# 655
  • София
Момичета, моля ви за контактите на Еми и Денис (на ЛС). Другата седмица ще си правя веждите и искам да ги проверя и двамата Simple Smile Много мерси предварително  Hug  bouquet

# 656
Може ли и на мен контактите на лични? Praynig Благодаря много предварително Hug

# 657
аз съм ходила в ТС салона и съм много доволна, нямам оплаквания

# 658
  • софия
Аз съм  била клиент на Пепи .И съм адски доволна от него.За първи път си слагах при него коса  преди 7-8 години от този вид американската Грейс ленд,по късно я сменихме с треси и така завършихме посещенията с вежди.Веждите са ми вече на 5 години и повярвайте ми ,че и до днес ме питат кой и кога ми ги е правил.Адски съм доволна от него.Преди време когато отидох за веждите и му казах ,че искам от модерните Пайнерските на певиците -направо ми се изсмя и ми каза да си ходя директно ,ако си променя мнението да се обадя пак.И беше прав направи ми вежди по моя контур до извивките и после само изви леко и удължи.Ефекта и досега си го нося на лицето и съм доволна .
Моля ако може да ми пратите отново негови координати и гледам май вече не работи заВили в Магама .

# 659
Искам да попитам дали някой има наблюдения за работата на Петър Маков?

Общи условия

Активация на акаунт