Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 526
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря, kaspur ! Peace

# 631
  • София
Сестра ми също беше бременна, когато ги прави.Никакъв проблем нямаше,а и не виждам какъв може да има...може би болката...но при мен почти я нямаше,да не кажа изобщо,а и сестра ми каза, че не я е боляло. Не се притеснявай! Peace

# 632
Чудесно,спирам с колебанията и притесненията по този въпрос!  Party
А да попитам дали някой има отзиви за салон Сиси Стил?Търсих мнения,но видях само 1,в което момичето пишеше,че е чела добри отзиви тук,но тя се отказала,защото не и отговаряли на въпросите в сайтовете за групаво пазаруване където са предлагали ваучер.Търсих тези мнения,но аз не видях нито едно Rolling Eyes

# 633
  • Sofia
Пак аз ще се включа и за Сиси Стил - не ти го препоръчвам, миналата година си правих там момичето което ги прави беше много мило и искаше да ги направи добре, стараеше се но въпреки че имаше стар контур по който да се води ги изкриви и ми ги качи над стария контур. Не посмях да отида за ретуш и преди месец ходих при Еми да ми ги оправи което беше трудна задача но тя се справи  Peace

# 634
Пак аз ще се включа и за Сиси Стил - не ти го препоръчвам, миналата година си правих там момичето което ги прави беше много мило и искаше да ги направи добре, стараеше се но въпреки че имаше стар контур по който да се води ги изкриви и ми ги качи над стария контур. Не посмях да отида за ретуш и преди месец ходих при Еми да ми ги оправи което беше трудна задача но тя се справи  Peace

Лошооо  ooooh! Паричките ме устройват иначе ми е скъпичко и за това исках,но.......ще взема да пропусна освен  Cry

# 635
  • Sofia
По добре отиди когато имаш възможност но на сигурно място защото все пак ти е на лицето и могат да ти направят голяма беля!

# 636
По добре отиди когато имаш възможност но на сигурно място защото все пак ти е на лицето и могат да ти направят голяма беля!

Ох,права си,kaspur.Дано все пак се появи и някой доволен до ден,два,че край....Това с излизането от контура си е доста важно и не за пренебрегване!Мерси много  bouquet

# 637
  • София
Според мен по-добре събирай парички известно време и отиди някъде, където поне ти е сигурно, отколкото да те окепезят за малко пари...Това е лицето ти, не си прави експерименти....Sad  Наистина няма какво да направиш и поправиш...ако ги направят грешно...по-добре разпитай добре и разучи, ако трябва събирай повече време парички, но да знаеш ,че си в ръцете на професионалист. 

# 638
Ами иначе към тази мадама съм се насочила http://www.biserkapetrova.com/.Има и страница във фейсбук.Много ми харесват снимките на вежди,които е правила. Flutter

# 639
преди 2 мес. си направих перманентни вежди защото моите в края ги нямаше никакви.мога само да ви посаветвам къде да не ходите.мъжът се казва Пепи работил е 5г. в Магама,препоръчахаха ми го защото е правил веждита на Цветелина Янева (много нежна жена) формата ми я направи супер но цвета е отврат като мангалска син. зелено  татуировка,просто човека без да ме пита  е сменил цвета на пигмента при ретуша,защото първия път цвета ми беше кафяв като косата.Ако някой знае след колко време може да се промени цвета да ми пише.че тоя не мога да го открия  да ми обясни какви ги сътвори.

# 640
преди 2 мес. си направих перманентни вежди защото моите в края ги нямаше никакви.мога само да ви посаветвам къде да не ходите.мъжът се казва Пепи работил е 5г. в Магама,препоръчахаха ми го защото е правил веждита на Цветелина Янева (много нежна жена) формата ми я направи супер но цвета е отврат като мангалска син. зелено  татуировка,просто човека без да ме пита  е сменил цвета на пигмента при ретуша,защото първия път цвета ми беше кафяв като косата.Ако някой знае след колко време може да се промени цвета да ми пише.че тоя не мога да го открия  да ми обясни какви ги сътвори.
Лоша работа ooooh! Това с промяната на цвета......не съм чувала за такава процедура.Знам,че перманентния грим се маха,но в/у този да ти се направи още един(ако това имаш в предвид) не съм чувала. Thinking Защо не се обадиш на.......примерно тази Еми,където я споменават много тука и да я попиташ какво може да направите.Успех!

# 641
  • София
Напълно възможно е! Peace Аз другата седмица съм на точно такава процедура при Еми...Смених си цвета на косата и веждите вече не ми подхождат със цвета, който са и отивам да ми прави новички, с нов цвят отгоре. Mr. Green Виждала съм на друго момиче в салона и как изглежда и си е супер. Peace След процедурата и падането на коричките, ще ви покажа снимки...

# 642
Напълно възможно е! Peace Аз другата седмица съм на точно такава процедура при Еми...Смених си цвета на косата и веждите вече не ми подхождат със цвета, който са и отивам да ми прави новички, с нов цвят отгоре. Mr. Green Виждала съм на друго момиче в салона и как изглежда и си е супер. Peace След процедурата и падането на коричките, ще ви покажа снимки...

Ееее,ми чудесно тогава.Дано и девойката се обади да и оправят поблема,а на теб успех и чакаме снимки Hug

# 643
  • София
Благодаря ти! Ще пусна снимки, след като падна коричките Hug На 23-ти записах час, значи към края на месеца ще ме видите... Flutter

# 644
Здравейте момичета прочетох най-накрая и аз всичките  50 страници тъй като реших , че е дошъл и моя момент да си направя перманентен грим на веждите  Simple Smile Simple Smile
В продължение на година почти всеки ден ги рисувам и на моменти направо ме хващат нервите ..  Rolling Eyes Отнема ми 20 мин най-много но не мога да продалължавам да рисувам вечно  Laughing и постоянно да съм в ужас някои да не ме пипне  Rolling Eyes .
Косата ми е светла , кожата ми е бяла и съответно веждите са ми доста бледи и не се личат.... и се налага да ги рисувам иначе не мога да се възприема ...

Чух много добри думи за Еми  и мисля и аз да отида при нея  Simple Smile Моя приятелка сиги  прави в Дима Стил и също е много доволна,но мисля , че аз съм взела правилното решение все пак тук има доста доволни момичета с хубав резултат  Simple Smile

Ще ви покажа снимки до няколко дни като разследвам как става снимки на веждите ми в момента ... как ги рисувам и как ми харесват на мен  Simple Smile Надявам се да се свържа в най-скоро време с Еми и да се консултирам с нея

http://img340.imageshack.us/i/picture032t.jpg/
http://img15.imageshack.us/i/picture036ih.jpg/
http://img37.imageshack.us/i/53516589.jpg/
Zdravei! Prochetoh dosta ot temata, ta se sprqh na tvoq sluchai ..predi godini bqh v sushtoto sastoqnie...bqha mi super iztuneli i svetli vejdi i postoqnno se risuvah! Lqtoto estestveno grimut se stichashe, zimata po nqkakuv nachin sushto, a kato zavalai da ne govorq! Ta edin den sreshtnah edna poznata, koqto sushto gi chertaeshe, no sushtevremenno gi brusneshe ta se vijdashe strashnoto kolichestvo na vejdi ...Bqh se reshila da si napravq permanentni vejdi, no v posledstvie reshih da probvam po estestven nachin....Obrusnah gi za 1 mesec okolo 2-3 puti , i imashe rezultat...sega v momenta sum dovolna che ne si napr permanenten grim a sum si s estestvenite vejdi! Estestveno sega tazi procedura e dosta nashumqla i malcinstvoto si go pravi! Az lichno predpochitam estestvenoto, ako togava ne stava ve4e bih se zamislila za nqkoq procedurka! No vse pak uspeh! Znam che zvuchi dosta gruba procedurkata mi no ima efect, shte s eopitam da kacha snimka na segashnite mi vejdi, nadqvam se da uspeq tay kato sum nova vuv foruma! Uspeh!

Общи условия

Активация на акаунт