Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 083
  • 764
  •   1
Отговори
# 165
  • София
sevcho, честито, много са хубави! и отток не виждам (поне на веждите), браво! много хубава форма са!

# 166
Страхотни са,може ли снимки преди процедурата?   bouquet

# 167
# 168
  • София
и аз така,даже ми се виждат криви и цвета им е ужасен.Аз специално за уста бих се подложила и за очна линия,ама това не ми харесва въобще.

# 169
  • София
1101, доста зле изглеждат тези устни. надявам се, че е защото са съвсем прясно снимани по време или непосредствено след процедура?

# 170
то4но по време на работа са правени, осветляват с два тона след като паднат кори4ките

# 171
  • София
Tristania,
намерих снимка в естествен вид, но е от лятото.На море молива за вежди е извън играта Joy
Втората е по-стара и там формата е доста по-различна и гадна Laughing
Парола 12345

http://marse.snimka.bg/other/estest.482770.17806912

Тези са с молив, с последната ми форма.Малко прекалих със скубането Laughing

http://marse.snimka.bg/other/moliv.482777.17807192

Нямам търпение да паднат коричките и да видим какво се е получило.
Забелязах, че едната ми вежда сега е малко по-вдигната от другата, но се надявам при ретуша да може да се коригира.

# 172
  • София
Вижте тази от ляво, малко по-дебеличка и по-висока Rolling Eyes

http://marse.snimka.bg/other/kore.482784

Как смятате, дали ще може да се оправи, или като паднат коричките ще са по-светли и няма да личи? Simple Smile
Тази от дясно е точно това което искам Laughing

# 173
  • София

Как смятате, дали ще може да се оправи, или като паднат коричките ще са по-светли и няма да личи? Simple Smile
Тази от дясно е точно това което искам Laughing

при ретуша ще е ок, забелязвам и аз, след като ми каза, преди това не бях видяла.
и аз си харесвам моята дясна повече, но знам, че след ретуша ще е перфектно, затова си е моя вина, че вече 3 месеца не отивам Simple Smile
след това Еми ще я оправи, нормално е от първия път да не стане супер перфектно, вторият път е затова, за оправяне на неточностите.

# 174
  • София
И аз пак да си питам - след ретуша потъмнява ли цвета или не?

# 175
  • София

не съм отговорила, защото не помня. аз съм с черна коса и ми е все едно дали потъмнява, затова и не съм обърнала внимание.
не би трябвало, нали тоновете се подбират, на ретуша ще вкара още цветове, за да ти ги направи като със светлосенки и да са близки до естествените. (не го обясних добре, но приеми, че ще станат още по-хубави). ако пък се харесваш много и те е страх цвета да не се прецака, просто не ходи на ретуш Wink

# 176
  • София
Аз знам, че ще стане по-хубаво на ретуша, но все пак да знам какво да очаквам... блондински тревоги  Laughing
Мерси...

# 177
                                                                              Не се притеснявай,всеки професионалист си записва за дадения клиент какви пропорции на капките смесва и при ретуша ползва същите.Ако клиентката изрично  желае да е по-тъмно или светло тогава се прави друга пропорция Peace

# 178
и аз така,даже ми се виждат криви и цвета им е ужасен.Аз специално за уста бих се подложила и за очна линия,ама това не ми харесва въобще.
Тези снимки изобщо не мога да ги отворя, а ми се искаше да ги видя Rolling Eyes

# 179
Мацки ето го и моя резултат след ретуша  Wink като паднат коричките пак ще се снимам ... не са много хубави снимките но с тях разполагам в момента

Shot at 2010-03-14

Shot at 2010-03-14

Общи условия

Активация на акаунт