Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 100
  • 764
  •   1
Отговори
# 150
Интересна тема Simple Smile
Интересува ме след като минат 2 години остават ли някакви следи или някакви поражения върху кожата/ косъма?

Някой, ако може да ми каже тези вежди с перманентен ли са или просто са сресани и с обикновен молив? Харесват ми и като форма и като дебелина.  Simple Smile

# 151
Това са естествени вежди подсилени с грим.Ако вашите се нуждаят само от уплътняване,може да се сложи перм.грим между косъмчетата и ще се получи същия ефект,като няма да се размазва при пипане,както става с обикновен молив.Ако се налага корекция като цяло на формата и се излиза извън косъмчетата,няма как да изглеждат точно така,просто ще има участъци само с пигмент без косъмчета.Това обаче ще го забележи само тренирано око.

# 152
Забравих да добавя,че поражения върху косъмчетата няма,за кожата също не би трябвало да има защото се боде в повърхностния слой,който се обновява без последици.Все пак има хора с много чуствителни кожи и дори леко одраскване може да остане като белег.Такива са рядко.След две години пигмента просто избледнява и точно на вежди,които са правени в близост до натуралната форма няма никакъв проблем до пълното му изчезване.По-светлите по-рано избледняват.Ако изцяло е рисувана нова форма, понеже пигмента изчезва леко  неравномерно,тогава е по-видимо.Дано е била полезна информацията.

# 153
Мерси много за инфото  bouquet

# 154
Молив Grinning,пак заповядай newsm10

# 155
  • София
Здравейте. Ето обещаната снимка след като паднаха коричките. Сега изглеждат малко по-тънки и все още размишлявам дали на ретуша да ги уплътним или дс ги оставим така. Много си ги харесвам и изглеждат много по-естествено отколкото преди като ги подчертавах с молив. Да не говорим, че и тогава никога не можех да ги издокарам еднакви дори и след 30 минутна борба  Laughing И до момента никой не е забелязал, че имам перманентен грим. Двама души обаче ми казаха, че изглеждам някак си разхубавена и свежа без да могат да се досетят какво ми е различно. Просто наистина правилно подбраната форма на веждите може страхотно да промени излъчването на лицето.
Снимката не е много представителна защото е направена сутринта още в леглото. Личи си и колко са разрошени редките косъмчета на моите собствени вежди, но вече не си и правя труда да ги сресвам защото и така изглеждат чудесно. Точно заради тези макар и редички косъмчета сега само на увеличителното огледало се забелязва, че това не са напълно естествени вежди. Страхотно съм доволна  Heart Eyes

Да попитам вече ветеранките Simple Smile
След ретуша до колко потъмнява цвета на веждите? Защото аз в момента си ги харесвам ужасно много и цвета мисля, че е идеален.

# 156
addri много хубави вежди си имаш  Hug Hug супер са .. Simple Smile

Аз сега съм на ретуш в събота и после ще показвам крайния резултат  Simple Smile Simple Smile Heart Eyes

# 157
страхотни са и изглеждат супер естествено  Grinning

# 158
  • София
Здравейте момичета Grinning
От днес и аз съм с нови вежди.Направих ги при Еми, тя е просто невероятен човек и професионалист!:)))
Малко ми е странно, защото са много тъмни.
Сега да питам ветераните по темата  Laughing
Ако се налижи да си ги попълвам тук там с молив, мога ли да го правя още преди да са паднали коричките?
Малко глупаво, ама да си питам  Embarassed
Благодаря предврително Grinning

# 159
Е не е ли идеята на перманентния, да не ти се налага да ги оправяш с молив? Simple Smile

# 160
  • София
това е идеята разбира се Laughing  , но ако има нещо за корекция ще се направи на ретуша.Въпроса е че сега са на един ден и ме притеснява да слагам молив върху тях.Сутринта като се събудих, бях много подута около очите и главата ме болеше страшно #Crazy
Това нормален симптом ли е? Rolling Eyes
Имам и още един въпрос Embarassed Мога ли да си използвам вече стандартната козметика за почистване на лице (гел за измиване, тоалетно мляко...)?

# 161
  • София
Това нормален симптом ли е? Rolling Eyes
Имам и още един въпрос Embarassed Мога ли да си използвам вече стандартната козметика за почистване на лице (гел за измиване, тоалетно мляко...)?

хм, не е нормален симптом. продължава ли главоболието? аз никога не съм била подпухнала повече от 1-2 часа след процедурата...

мисля, че можеш да използваш козметика, но аз си ги пазя 7 дни и не слагам нищо, освен кремче и измиване с вода на веждите (на останалата част може). това не значи, че не може, аз просто гледам да не тормозя с нищо тази зона, докато отмине. и молив не съм слагала през дните, докато се обелят коричките Peace

JeniB, ако и след(!) ретуша веждите се оправят с молив значи не са направени добре.

# 162
  • София
Пих един аулин за главоболието и за това че има противовъзпалителен ефект.Сега е доста по-добре, но пак си имам оток върху самите очи.Предполагам, че е така, защото и без това съм си много чуствителна Laughing
Ще кача снимки скоро:)
Aurora, благодаря за инфото

# 163
  • София
Главоболието и подпухването не са нормални. Аз бях подпухнала около час след процедурата.
Иначе още на следващия ден започнах да си ползвам обичайните измиващи средства - сутрин измиващ гел, вечер тоалетно мляко. Не съм избягвала да почиствам веждите, даже напротив - старателно си ги почиствах защото нали съм руса и ми бяха много тъмни и им слагах по малко коректор и пудра докато се обелят. Обелиха се доста бързо и отдолу пигмента е супер. Няма никаква нужда от подсилване и дооправяне с молив, няма дупки, неравномерно оцветяване или каквото и да било. Мога съвсем спокойно да мина и без ретуш...
Та отново да попитам в тази връзка - след ретуша има ли съществено потъмняване на пигмента в сравнение с цвета му след първата процедура преди да бъде ретуширан?

# 164
  • София
ето ги и моите нови вежди

http://marse.snimka.bg/other/vejdi.482393.17787131

Общи условия

Активация на акаунт