Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 156
  • 764
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Сестра ми има слънчева алергия и определено е тежка форма, защото лятото на разходка да излезе дори за половин час, става на ситни пъпчици.Тя си прави вежди и няма никакъв проблем, а и не виждам каква връзка би имало..Не се притеснявай от това! Simple Smile  А относно салоните, за които питаш..не мога да изкажа мнение, нищо не ми говорят.. Rolling Eyes

# 496
взела съм си ваучер от сайт за колективно пазаруване в TS салон. Някой знае ли как седят там нещата??? Аз имам дефект на едната вежда, за това най-сетне съм се решил ада ги коригирам, но много ме е страх да не седи като очертано с маркер...     smile3506
А знаете ли дали е проблем да ида с оскубано вежди ?
А като ми ги направят след колко време ще мога да излизам спокойно без да се притеснявам , че е подуто, червено или тъмно.. ??

# 497
Личната ми лекарка ми каза да забравя за татуировки,вежди и тем подобни,но още дерматолог не е станала..та ми се искаше да чуя по-непристрастно мнение от личен опит:).За салоните TS и аз гледах,но отзиви не съм чула.Като си ги направиш сподели.А проблем за оскубаните вежди не виждам,все пак всички ходим заради това.

# 498
Момичета,аз съм писала по-назад в темата,но както и да е.Въпросът е ,че вече и моя перманентен грим падна почти напълно и сега много,ама много искам да си сгъстя веждите и се замисли дали пък да не ги обръсна?Вие как смятате,при положение,че веднъж го бях направила и после доста ми се посгъстиха,ама това беше отдавна........... офффф,незнам !Какво мислите?

# 499
# 500
Аз вече ходих с ваучер от предишната им оферта на салон TS,
мацката е готина, консултираме се и съветва за форма и цвят,
рисува и пробва с молив , съобразява се с цвета на кожата , косата , очите,
формата на лицето, неодобрявам това, че не видях каква боя забърква в стаичката ,
докато аз я чакам отпред, нито дали поставя нова игла или както се казва там накрайника с който тушира, ако изобщо го сменя, а трябва пред теб да се разпечата  и смени,
както Еми беше направила, когато първия път ходих при нея /преди3г/,
и сега въпреки ретуша ще трябва пак да ида при Христина от TS,
нямам плътност на цвета , стоят ми като очертани , а вътрешната част е по - бледа,
иначе формата много си я харесвам, имам снимки и от Еми и от сега и все забравям да ги кача като се прибера вкъщи.
mama_i_bebe  тя ще ти ги оскубе веждите, но не смятам да е проблем и да ги оскубиш, ако те притеснява нещо, иначе зачервяването и оттокът на другия ден ги няма, по-тъмния цвят ще е за около седмица до падането на коричките, аз спокойно си ходех на работа  Peace

# 501
Ох, благодаря ти за информацията ivontistyle  надявам се да стане хубаво, защото не си е шега работа, все пак става въпрос за лицето. Аз ще им кажа, че искам да видя дали иглата е нова.
много се притеснявам.
а ретуша задължителен ли е ? И ако не го направя зле ли ще изглежда ?

# 502
Може пък да ги дезинфикцира нещо иглите, незнам,
но ретуша не е задължителен,
но според мен е желателен, ако има нещо да се коригира,
при мен едната вежда ми кървеше повече от нормалното и ми беше изхвърлила повече от пигмента и след като паднаха коричките  беше по- светла от другата , то си е до кожа,
и сега след ретуша  на места ми бледнеят, така ,че ще потретя.

# 503
  • Враца
Може ли някой,който си е правил перманентен грим на веждите в салоните ''Сиси'' и ''Deja Vu'' да сподели мнение.Мисля да си взема ваучер от тези сайтове за намаления и не ми вдъхват много доверие,от друга страна и те си имат далавера от тези намаления,но не съм чула много отзиви за тях.От няколко години се чудя дали да си направя вежди и като слушам хора като REBECCA се отказвам Laughing .Също преди 4-5 месеца получих алергия,явно от солариумите.. и ми казаха,че уж не е проблем за перманентен грим,но..Хайде,ако и някой друг има проблеми с алергия на кожата (слънчева и определено не е тежка форма) или знае нещо от нагледен пример да сподели.

аз за дежа ву писах подробно на предните страници, впечатленията ми са отпреди 20-ина дни. Peace
и аз сиси стил имаше хубави отзиви тук, но аз като търсех ваучер те ми направиха лошо впечатление, защото има писах някакви въпроси на сайта с ваучерите, а те не благоволиха да ми отговорат Crossing Arms

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 21:17 от Трън в Очите

# 504
Ходих до салон ''Мадрид'',много ми се занимава жената,но и за нейната работа нямам впечатления,ако някой е бил да сподели:)

# 505
аз  мисля във вторник да ида и ще снимам Simple Smile но до тогавааааа....ако може вие качвайте снимки, много ще ми е от полза, благодаря Simple Smile

# 506
моята най-добра приятелка и сестра й се правиха при Еми преди година, и двете много недоволни от нея и няма да повторят.
несиметрични вежди, не си харесват формата, по 2-3 ретуша правиха и пак не става като трябва.
освен това мн бързо избледняващи бои.
приятелката ми се прави за 4 или 5 път вежди, и това са най-бързо избледнелите от всички.

аз пък да подкрепя с 2 ръце мацката от СТУДИО ДЕЖА ВУ
купих си ваучер за 80 лв, и реших първо да отида на консултация, та да придобия представа, защото нищо не знаех за перманентния грим там. викам си, ако не се държи любезно и не ми обърне достатъчно внимание, ще ги прежаля парите и ще ходя на др. място.
на консултацията, за която впрочем не ми взе пари, се държа страхотно, обърна ми около 30 минути внимание, направи ми страхотни рисунки, като тя предложи формата и беше мн по-хубава от тази, която аз исках.
след това на деня на който ме прави пак беше чудесна и мила, рисувахме и трихме докато стана идеално, нямаше мръщене или нервничене, а напротив...
мн съм доволна, и ако прочете това й благодаря от сърце!

петя.

Ако можеш качи някакви снимки.(От Deja Vu)

# 507
  • Враца
аз съм против снимките ми да са така в нета, може тия дни да пусна на лични на който иска да ги види Peace

# 508
Ето ги и мойте,преснички и подути  Laughing

# 509
Ето ги и мойте,преснички и подути  Laughing

много добре Simple Smile smile3501

Общи условия

Активация на акаунт