Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 134
  • 764
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Shelbyy, Еми работи в София.  Peace Hug

# 541
София!  Shocked Това е жалко. може би някой знае за добър специалист във Варна?   bouquet

# 542
  • София
Момичета, моля ви за актуални контакти на Еми  Hug видях, че вече работи и в друг салон. Каква е актуалната й цена за вежди?
Реших да й дам още един шанс  Wink Предният път веждите ми бяха бледи и издържаха под една година. Сега мисля да се боря и за капка черна боя, с надеждата да станат по-наситени и трайни. мерси   bouquet

# 543
АЗ си правих перамнентен грим на веждите преди 5-6 години в Магама и още си стои. Вече не ми харесва и се чудя как да го махна и дали изобщо да го махам, за да не останат белези. Какво мислите? Имам чувството, че никога няма да падне. От там ми предложиха да ми го пооправят ама нещо не ми се ще наново да ми слагат такова нещо, което хептем никога няма да падне. Иначе ми казаха да не го махам с лазер, че оставали белези. Някой пробвал ли е да си маха перманентния грим и по какъв начин постигна успех без нежелани последствия? Извинявам се, ако питането ми не е съвсем по темата.  Rolling Eyes

# 544
Здравейте и аз се включвам в темата, за да ви се похваля, че днес си направих веждите при Еми  Simple Smile тя беше много мила и внимателна, посъветва ме как ще изглеждат най-добре,форма,цвят... При мен резултата е моментален, лицето ми се промени веднага  Simple Smile . И сега си ги харесвам много пък какво остава след като паднат коричките и се направи ретуша newsm44. Така че горещо ви я препоръчвам, личи си, че си разбира от работата  newsm10

# 545
здравейте момичета!
от дълго време чета по форуми и вече реших да си пробвам късмета при известният Денис!
имам една приятелка която си направи вежди и устни при него
веждите и стоят супер натурални щото не са й махнати косъмчетата а просто са оформени хубаво
и са попълвани с тъмно кафяв цвят и много хубаво стоят
обадих се на салона  еxcellent style който е зад мола и си запазих час за сряда!
веднага ще кача снимка защото знам че това най много ще помага на другите да си преценят дали да ходят при него или не.
а номера на салона където работи денис в момента ( където аз го открих де щото знам че работи на много места ) : 0882 914444

# 546
Аз съм с противоположно мнение за вниманието което ми обърна. Трихме и рисувахме много време,накрая докато ги направи истински вече бях отнела половин час от времето на следващата клиентка,но тя с нищо не показа.
А относно формата-като не ти е харесала защо я направихте точно нея?
Ако пък тотално не ви харесва има продукти с които може да се неутрализира цвета и да се заличи "дефекта",това от Еми го знам,ако се върнеш при нея може да ти ги коригира.

А виждала ли си коригирана с коректор вежда??? Защото в моя случай Еми-тУ ползва коректор, тъй като веждите бяха тотално "разцентровани" и ефекта беше WOW, но не в хубавия смисъл. Корекцията се прави с близък до телесен тон боя, но разбира се няма как да стане 1:1 и стои като петно на лицето (поне при мен беше като пигменто петно) . Тва с корекциите не е вариант..трябва да са направени професионално да му се невиди...Все пак 250 лв са 250 лв... Crossing Armsда не говорим, че това е лицето ти и всеки дефект може да ти срине самочувствието!

# 547
  • София
Здравейте отново,

Благодаря за контактите на Еми в Jewel skin. Някъде прочетох, че тя вече работи и в друг салон. Има ли разлика в цените за вежди на двете места?

И каква е цената на Денис за вежди (помня, че при него нямаше ретуш?)

Благодаря ви   bouquet

# 548
  • Добрич
Аз съм с противоположно мнение за вниманието което ми обърна. Трихме и рисувахме много време,накрая докато ги направи истински вече бях отнела половин час от времето на следващата клиентка,но тя с нищо не показа.
А относно формата-като не ти е харесала защо я направихте точно нея?
Ако пък тотално не ви харесва има продукти с които може да се неутрализира цвета и да се заличи "дефекта",това от Еми го знам,ако се върнеш при нея може да ти ги коригира.

А виждала ли си коригирана с коректор вежда??? Защото в моя случай Еми-тУ ползва коректор, тъй като веждите бяха тотално "разцентровани" и ефекта беше WOW, но не в хубавия смисъл. Корекцията се прави с близък до телесен тон боя, но разбира се няма как да стане 1:1 и стои като петно на лицето (поне при мен беше като пигменто петно) . Тва с корекциите не е вариант..трябва да са направени професионално да му се невиди...Все пак 250 лв са 250 лв... Crossing Armsда не говорим, че това е лицето ти и всеки дефект може да ти срине самочувствието!

Не,не съм. Но аз споменавам за продукт който неутрализира цвета,не за коректор. Не знам какъв е този продукт,тя ми беше говорила за него,но аз бях доволна от резултата и не се интересувах !

# 549
  • София
не, тя не желае да се "върне" при Еми, просто защото няма такава случка.
аз съм убедена, че Еми с радост е щяла да я приеме и ако е имало някакви проблеми или оплаквания, нужда от корекции и каквото и да било щеше да е направено. изобщо не се се стигало до там...

# 550
  • на пистата
здравейте момичета,реших и аз да си направя,но първо искам да попитам някой неща.
1-трябва ли да си оскубя целите вежди преди да отида
2-дали се намира програма по която да видя какви вежди биха ми отивали
ми това е за сега,надявам се да ми отговорите

# 551
  • София
здравейте момичета,реших и аз да си направя,но първо искам да попитам някой неща.

1. Не, не, не! Нищо недей да скубеш! По твоите косъмчета ще може да се ориентира козметичката за да постигне максимално естествен вид. Ще оскубе това, което излиза от контурите, но голяма част ще запази. Аз имах доста косъмчета, но бяха рехави и тънки и затова се нуждаех от перманентен грим. Като го постави върху тях (и не само, де) се получи толкова естествен вид, че абсолютно никой не разбра, че имам перманентен грим  Peace
2. За програма не знам, но обикновено като отидеш първо ще ти нарисуват формата с молив и ще я променяте докато се харесаш.

# 552
Аз пак съм се засилила да следя относно премахване на перманентен грим. Някои споменаха за някакъв ремувър, но не разбрах за какво точно става въпрос. Бихте ли пояснили остават ли белези след него? Личи ли си?
В нета попаднах на следното: "Най -добрия метод за премахване за момента е с Rejuvi tattoo remover, не пречи на окосмяването и белези НЕ остават. Цената е двойна на тази за поставяне. " Дали е така? Някой има ли опит със заличаване на перманентен грим, пък макар и частично?
Мъжът ми е целия в татуировки и ми казва, че няма да може да се махне перманентния грим. Може да избледнява, но винаги ще си остане под кожата понеже е вид татуировка, пък макар и с растителна боя. Дали е прав? Какво мислите по въпроса?

# 553
  • на пистата

1. Не, не, не! Нищо недей да скубеш! По твоите косъмчета ще може да се ориентира козметичката за да постигне максимално естествен вид. Ще оскубе това, което излиза от контурите, но голяма част ще запази. Аз имах доста косъмчета, но бяха рехави и тънки и затова се нуждаех от перманентен грим. Като го постави върху тях (и не само, де) се получи толкова естествен вид, че абсолютно никой не разбра, че имам перманентен грим  Peace
2. За програма не знам, но обикновено като отидеш първо ще ти нарисуват формата с молив и ще я променяте докато се харесаш.
ама аз не искам да оставя въобще от моите,преди години така ме оризелиха,че сега съм вечно учудена.много са ми вдигнати веждите и не ги харесвам

# 554
  • София
Това вече е друго. Все пак по-добре остави професионалист да ги оскубе и да прецени. Аз също си бях съсипала веждите с некадърно скубане и реално съвсем малка част от наличните ми влязоха в новия контур, но въпреки това спомогнаха много за естествения вид. След това просто се водех по перманентния грим и скубех само това, което е извън него.

Общи условия

Активация на акаунт