Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 520
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
Това е едно самозабравило се момченце, което дере клиентките си и много лъже. Обещава ретуш след време,но това е чиста измама. Не дава касови бележки, понякога взима пари предварително. Често сменя салоните. НЕ го препоръчвам!

# 661
Това е едно самозабравило се момченце, което дере клиентките си и много лъже. Обещава ретуш след време,но това е чиста измама. Не дава касови бележки, понякога взима пари предварително. Често сменя салоните. НЕ го препоръчвам!

Мерси много за отговора, моя приятелка се прави при него и затова исках да попитам все пак и за други мнения. На нея добре и стоят веждите, но намерих няколко снимки в нета и се изумих, че ги прави абсолютно еднакви независимо от лицето. А на мен не ми харесва, такъв тип грим да се прави по шаблон без да се съобразиш с особеностите на лицето. А и е факт, че е в нов салон сега Simple Smile Иначе за ретуша на нея си го направи без проблем, така че може би е индивидуално...

# 662
Абе,мацки,я кажете ретушът плаща ли се и как вървят цените?
Аз си правих контур на устни в Сиси стил преди месец и наближава да ходя на ретуш,но не знам как вървят цените?

# 663
  • София
Абе,мацки,я кажете ретушът плаща ли се и как вървят цените?
Аз си правих контур на устни в Сиси стил преди месец и наближава да ходя на ретуш,но не знам как вървят цените?

не, ретушът е част от цената, която си платила вече, освен ако в Сиси стил не е различно.

# 664
Момичета колко време издържа този перманентен грим?

# 665
  • София

около 2 години, но често около 1 Peace

# 666

около 2 години, но често около 1 Peace

и ако после ти писне какво, сигурно ефекта между 1-та и 2-рата година не е много добър

# 667
  • София
като започне да избелява аз се дразня и ходя да си го правя отново.

# 668
  • варна
Преди 2 години бях си правила вежди и днес ходих да ги поосвежа и докато бях там реших и си направих устните - много хубави станаха, ама как болеше Whistling

# 669
Ако някои може да ми даде новите координати на Еми, може и на лични, ще съм ви много благодарна. Peace

# 670
  • и тук и там :)
Ако някои може да ми даде новите координати на Еми, може и на лични, ще съм ви много благодарна. Peace

може ли и на мен  Wink

мерсииии   bouquet

# 671
  • и тук и там :)
Преди 2 години бях си правила вежди и днес ходих да ги поосвежа и докато бях там реших и си направих устните - много хубави станаха, ама как болеше Whistling

Къде си прави устните? Само контур ли прави или контур и пълнеж?
 Simple Smile

# 672
  • варна
Във Варна Simple Smile контур и пълнеж Peace

# 673
Привет момичета! Grinning Препоръчайте ми някое наистина добро студио за перманентен грим.С моите вежди сме в конфликт вече няколко години..пускам ги,после някоя некадърна козметичка решава да се подиграе с мен и така безброй пъти..Харесвам си само едната(колкото и да е смешно Laughing и проблемът е ,че имат различен растеж-едната расте нагоре,а другата настрани.Искам резултатът да е максимално естествен,доколкото е възможно и да не са много тъмни.Косата ми в момента е тъмно руса,но често си сменям цвета(но най-много до светло кестеняво),така че да ми отивам всякак.Незнам дали имам шанс,но мисля да опитам.
Благодаря ви! Hug

# 674
http://www.biserkapetrova.com/vejdi.html Peace
Явно не е толкова известна тук,защото тя всъщност пътува София-Варна-Русе,като през повечето време обаче е в София.Погледни снимките и мисля,че ще ти харесат резултатите,които и мен ме накараха да и се доверя и не съжалявам Laughing

Общи условия

Активация на акаунт