Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 506
  • 764
  •   1
Отговори
# 675
  • Добрич
Много хубави снимки,всички изглеждат почти като професионални модели,гримитани перфектно. Тя за снимката ли ги гримира?

# 676
Точно нея гледах вчера и си мислех,че са много добри,но ми се струва,че е малко скъпичко при нея(до 490 лв.).На теб колко горе-долу ти излезе?

# 677
Ми явно ги е гримирала допълнително за снимките,защото е професионален гримьор Rolling Eyes
А цената на веждите е 250 лв. с включена корекция(втора процедура).Високата цена е за хора,които общо взето нямат никакви вежди и самата обработка тогава е мн.по-сложна!!И аз в началото я питах и тя така ми обясни....Даже при мен беше се получила лека разлика при втората процедура(случва се разбира се) и ходих 3-ти път,като жената без проблем ги корегира и разбира се не ми е взела и 1 ст.допълнително Peace

# 678
  • Добрич
Какво прави обработката по-сложна на хора без вежди? Дори ми се вижда по-лесно,да рисуваш на празно,вместо да коригираш нещо. И такава разлика в цената..? Иначе наистина изглеждат перфектно направени по снимките.

# 679
Какво прави обработката по-сложна на хора без вежди? Дори ми се вижда по-лесно,да рисуваш на празно,вместо да коригираш нещо. И такава разлика в цената..? Иначе наистина изглеждат перфектно направени по снимките.

По лесно ли ще ти е да оцветиш една картинка от колкото да я нарисуваш изцяло?!Както и да е......аз не мога да ти дам точния отговор ,който искаш за това се обади и попитай.На мен това ми каза накратко и не съм задавала повече въпроси,защото не ме касаеше в случая Simple Smile

# 680
момичета, издирвам жена от София,мисля,че Дани се казваше,работила е в Дима,ако някой има координати ще съм страшно благодарна!

# 681
Момичета някой скоро да си е правил в салон Дежа Ву, преди имаше един два позитивни отзиви, но ми се иска да се изкаже някой, който скоро е бил там.

# 682
  • и тук и там :)
Ако някои може да ми даде новите координати на Еми, може и на лични, ще съм ви много благодарна. Peace

може ли и на мен  Wink

мерсииии   bouquet

Може ли някой да ми даде актуални координати на Еми?!
  bouquet

# 683
Може ли да ми препоръчате козметик за перманентен грим на вежди за гр.Варна!

# 684
  • София
уф, Еми или Денис няма ли да пуснат ваучери в сайт за колективно пазаруване най-накрая  Crazy

# 685
  • Ловеч
Ако пуснат да споделите тук ; ))))))) За Еми главно... ; )

# 686
мами дайте кординати за Варна , сигурна съм че има кого да похвалите. Евелин стил, Дима стил, Angel face, или някое друго студио ??????

# 687
Здравейте,мами.За първи път пиша тук във форума,но пък редовно следя какво споделяте.Именно тук прочетох за Еми.Направих си вежди при нея преди, около 2 години и половина,не мога да се оплача,беше много любезна,избра ми подходяща форма както и цвят ,НО ми издържаха много малко време.Още след първите 6 месеца вече ги рисувах с молив,много избледняха,а спазвах всичките препоръки да не ги излагам на слънце,да използвам защитен фактор  smile3511 ...отначало мислех ,че явно проблема е в моята кожа,но тук мисля,че прочетох,че и други имаха същия проблем,като моя.Моя приятелка си прави вежди някъде в Пловдив и вече 3 години си стоят.Сега пак ще си правя,но мисля да рискувам и да отида другаде,просто 6 месеца мен не ме устройва.

# 688
Намерих една оферта за намаление на перманентен грим на вежди,но не съм сигурна дали мога да я споделя тук,за да не се приеме като реклама или нещо такова...  newsm78

# 689
http://www.biserkapetrova.com/vejdi.html Peace
Явно не е толкова известна тук,защото тя всъщност пътува София-Варна-Русе,като през повечето време обаче е в София.Погледни снимките и мисля,че ще ти харесат резултатите,които и мен ме накараха да и се доверя и не съжалявам Laughing

Явно е много добра, особено снимките които се виждат като се избере "грим" все едно не са същите хора на преди грима и след грима, направо истински красавици са станали

Общи условия

Активация на акаунт