Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 032
  • 764
  •   1
Отговори
# 690
Днес и аз минавам към момичетата с вежди от Еми. Като отношение съм много доволна. Искам да паднат коричките, за да мога да дам и пълна оценка Simple Smile Ще кача и снимки, дано да издържат повече от 6 месеца Simple Smile

# 691
За който се интересува ТС салона отново имат оферти в сайтовете за колективно пазаруване, аз се възползвах и сега чакам да паднат коричките, иначе засега съм доволна от отношението и формата.

# 692
За който се интересува ТС салона отново имат оферти в сайтовете за колективно пазаруване, аз се възползвах и сега чакам да паднат коричките, иначе засега съм доволна от отношението и формата.

За кой град става въпрос ?

# 693
E супер, чаках ги тези оферти толкова много и тъкмо се направих и са пуснали. Sad
В момента коричките ми почват да се белят и съм леко притеснена, защото отдолу на места нараво пигмента не е хванал. Знам, че ще трябва ретуш, но не си представям един месец да ходя с бели петна по веждите...

# 694
В Стара Загора или Сливен къде правят вежди?

# 695
Аз видях някаква оферта като напишеш TS или TC салон излизат, но май бяха за София...

# 696
Аз видях някаква оферта като напишеш TS или TC салон излизат, но май бяха за София...

Добре ще е когато споменаваме салони и съответно специалисти да се споменава и за кой град става въпрос, защото тук пишат и много дами от провинцията

# 697

Добре ще е когато споменаваме салони и съответно специалисти да се споменава и за кой град става въпрос, защото тук пишат и много дами от провинцията

Дамата, която го е писала да знае, защото не бях аз  Peace. Просто се разтърсих из чичко google Simple Smile

# 698
В гугъл като напишеш и излиза, но все пак, става дума за София PeaceКога трябва да се образуват тези корички, днес ми е четвърти ден и няма никакви индикации за тях, а ми се искаше вече беленето да почне, за да видя резултата..

# 699
E супер, чаках ги тези оферти толкова много и тъкмо се направих и са пуснали. Sad
В момента коричките ми почват да се белят и съм леко притеснена, защото отдолу на места нараво пигмента не е хванал. Знам, че ще трябва ретуш, но не си представям един месец да ходя с бели петна по веждите...

Да не си пипала коричките,че да стават бели петна?

Аз отново ще похваля Розалия от Дежа Вю. За една година само леко изсветляха.И пак нямат нужда от ретуш.

# 700
И при мен паднаха коричките и смея да кажа, че това са най-добре инвестираните ми 50 лева в живота. Друг човек съм! Браво на Хриси! Дори не мисля да ходя на ретуш, цветът и сега ми харесва.

# 701
Julia_21, само 50 лв ли ти струваше, в София ли си ги прави ?

# 702
Да, използвах промоция на Грабо за ТС салон, те често пускат оферти в сайтовете за колективно пазаруване.

# 703
 Hug и аз тук...
От години ходя при Денис, около 3-4 пъти съм ги правила до сега, но по стечение на обстоятелствата все в различни салони. Той си ми ги прави, но нали ходи на различни места, та така...Забелязах нещо много интересно, но може и да си внушавам, издържливостта на цвета беше различен и на трите места. Като се замисля едва ли има някакво значение, защото той си носи материалите, но от последния път изсветляха доста по-бързо Confused Вие на колко време ги правите отново?
И в тази връзка някой ходил ли е скоро при него, цената по спомени беше 180-200 лв. (сега не помня колко). Ако някой може и да ми даде тел му на ЛС, ще съм много благодарна.

П.С. Има ли място, където той стои и работи, или трябва да се запиша в някой от салоните, които тоя посещава?

bouquet

# 704
Да, използвах промоция на Грабо за ТС салон, те често пускат оферти в сайтовете за колективно пазаруване.
.

А освен в София къде другаде ги има ?

Общи условия

Активация на акаунт