Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 019
  • 764
  •   1
Отговори
# 705
Като отидеш в подобен сайт, има изредени промоциите по градове;  аз следях тези в категория Красота и след няколко дни излезна тази за ТС салон.

# 706
  • Стара Загора
Момичета някой правил ли си е веждите при Галя в студио Сарай, препоръчаха ми я, а не виждам някой да я е споменавал. Това е в София между другото  bouquet

# 707
Момичета някой правил ли си е веждите при Галя в студио Сарай, препоръчаха ми я, а не виждам някой да я е споменавал. Това е в София между другото  bouquet
Гледам,че си от Стара Загора.Къде правят там?

# 708
Здравейте момичета! Да споделя и аз. Правих си перманентна очна линия при Денис преди година и половина. Усещането не беше особено приятно, но се изтърпява. Като за пръв път беше добре като се има предвид, че не знаех какво точно искам. Само че вече започна да изсветлява и се чудя дали да отида отново. Някой може ли да сподели по-пресни впечатления и за някой друг "майстор"?

# 709
Димитрова, в последните страници ако прочетеш спрягаме именно други имена, освен вездесъщите Денис и Еми Wink

# 710
  • Стара Загора
Гледам,че си от Стара Загора.Къде правят там?

честно казано не знам,затова съм решила да си правя в София Simple Smile

# 711
Момичета някой правил ли си е перманентен грим - вежди В салон Грация или в Хубава жена .Говоря за Варна.В момента имат намаления!Моля за мнения!

# 712
Момичета някой правил ли си е перманентен грим - вежди В салон Грация или в Хубава жена .Говоря за Варна.В момента имат намаления!Моля за мнения!

В никакъв случай не ходи в Грация.Преди половин година ходих там за контур на устни - материалите, с които работят не са качествени, а "дерматоложката" въобще не се справя добре. Това, както казах, беше преди известно време, възможно е сега да работи по-добре, но въпреки това не бих препоръчала студиото.

# 713
sisity6 много ти благодаря за коментара и съвета.Ти си първата тук която за нещо ми отговаря.От колко месеца питам за козметик- перманентен грим вежди и никой нищо и може би затова и още не съм се решила.За съжеление имам чувството , че жените във Варна такива процедури не си правят или просто съвети не им се дават. От колко време следя темата и за София вече се ориентирах при кого ходят всички:).Но София ми е доста далечко Simple Smile. Ходих на консулт в Грация и честно казано не бих и се доверила.Ходих и в Хубава Жена на консулт , козметичката там има много работа /явно работи добре/ , очерта ми веждите , хареса ми! Записах си час за вторник! Но въпреки това , ако някой може да ми каже нещо положително или отрицателно за козметичката в салона, ще бъда много благодарна!

# 714
В Хубава жена си правих преди няколко години перманентен грим на веждите,ако не се лъжа Петя се казваше момичето.,което ги прави. Не се харесах ,станаха много дебели веждите(въпреки ,че като паднаха коричките добиха по добър вид),на ретуш не се престраших да отида ,тъй като трябваше да се връщам на работа.

# 715
В момента работи едно мимиче Сиси и казват!

# 716
Здравейте, четох много из форума. Преди 2 дни си направих вежди при Денис, много хубава форма и цвят, в началото се мажех с Пантенол а днес започнах с Вита мерфен както ми каза той. Проблема е, че ми каза ч седмица да не ги мокря, и витамерфена не попива изцяло, попих с тампон за грим, но остават леки капки боя. Това нормално ли е? Корички мисля , че още не са се образували според мен.

# 717
В събота сутринта имам час за перманентен грим на вежди в Амарант. Чувала съм добри отзиви, в момента имат намаление и реших да се възползвам.Ще направя снимки преди и след, за да видите и вие.Стискайте палци този път всичко да е ок Hug Hug

# 718
Здравейте, четох много из форума. Преди 2 дни си направих вежди при Денис, много хубава форма и цвят, в началото се мажех с Пантенол а днес започнах с Вита мерфен както ми каза той. Проблема е, че ми каза ч седмица да не ги мокря, и витамерфена не попива изцяло, попих с тампон за грим, но остават леки капки боя. Това нормално ли е? Корички мисля , че още не са се образували според мен.

Това все пак е татуйровка, а с тях имам опит Heart Eyes Най-добре си вземи обикновен вазелин от аптеката и се мажи с него, ако имаш козметичен, също не е проблем да го ползваш. Не е чак толкова фатално ако се мокри мястото, просто като си миеш лицето мажи по-дебел слой.Ако се получи някакво възпаление или не зараства нормално може да се намажеш с гентамицин маз, но не прекалявай, защото все пак е антибиотик - на мен ми се беше наложило да се мажа и не съм имала проблеми  Wink

# 719
Здравейте и от мен. Преди 5 години си правих вежди, които вече ги няма разбира се... Тогава пишех в 1 част на тази тема... Сега отново се замислям да си правя веждите и моля ако има бургазлийки да споделят къде са си правили перманентен грим и дали са доволни?  Тогава си ги направих при една рускиня - Ели. Сега се чудя дали да отида отново при нея или при Венелина Георгиева в Орео... Моля и вие да споделите  Blush

Общи условия

Активация на акаунт