Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 019
  • 764
  •   1
Отговори
# 720
А какво мислите за Дима Стил, момичета?

# 721
Решила съм да си правя перманентен грим на веждите в Пловдив при Румяна, студио "Рошла". Искам да ви попитам колко време отнема за да " се покажете пред хората" така да се каже. Кога падат коричките и човек може да се върне към нормалния си ритъм на живот - работа, излизане ?

# 722
Решила съм да си правя перманентен грим на веждите в Пловдив при Румяна, студио "Рошла". Искам да ви попитам колко време отнема за да " се покажете пред хората" така да се каже. Кога падат коричките и човек може да се върне към нормалния си ритъм на живот - работа, излизане ?

При всеки е различно. На мен ми падат за около 10 дни, а на сестра ми много по-бързо - около 5, 6. Въпреки това не съм се притеснявала да ходя на работа или да излизам Simple Smile.

# 723
Здравейте най-накрая се реших и аз , направих си веждите в Хубава жена- Варна, останах доволна:)

# 724
Е аз си направих перманентен, вече 5-ти ден. Понеже много питах колко дни е възстановяването, мислех, че нещата са по-сериозни, та на всички които се питат - необходими са ви 3 дни  Peace

Да попитам някой правил ли си е перманентен на устни и клепачи, че го обмислям сериозно.  newsm78

# 725

Аз съм с перманентен грим правен при Руми от " Рошла". Супер съм доволна. Вчера ходих на ретуш.
Имам едно питане към всички тук- днес сутринта се събудих с подуто око, някой имал ли е подобен проблем след перманентния грим?

# 726

Аз съм с перманентен грим правен при Руми от " Рошла". Супер съм доволна. Вчера ходих на ретуш.
Имам едно питане към всички тук- днес сутринта се събудих с подуто око, някой имал ли е подобен проблем след перманентния грим?

И моите тя ги прави на 29 ноември тази година, при мен нямаше сълзене от раната, нито сърбеж, много леко мина, само на втория ден лико ми оттече дясното око и над миглите се появи лилава линия, малко по-нагоре жълтеникаво, мина ми за два дни. Аз се мазах първата седмица с Гентамицин Вижън и може би благодарение на него всичко ми мина толкова бързо и леко, много е хубав и струва около 3,50 лв.

# 727
Може  ли мнение за MS Studio? В момента имат оферта в Грабо.

# 728
  • София
От много време обмислям да си направя веждите, даже бях писала и тук в темата. Сега видях, че са пуснали оферта за ТС салон. Много ме е страх от резултата, че все пак това не е нещо което можеш после да изтриеш, ако не харесаш след това..

# 729
От много време обмислям да си направя веждите, даже бях писала и тук в темата. Сега видях, че са пуснали оферта за ТС салон. Много ме е страх от резултата, че все пак това не е нещо което можеш после да изтриеш, ако не харесаш след това..
От теб зависи дали ще се харесаш, направи ги така, че да се харесаш

# 730
аз си правих веждите в TS салон. НЕ съм особено доволна!!!!!!!

# 731
аз си правих веждите в TS салон. НЕ съм особено доволна!!!!!!!
Аз си ги направих там преди точно 1 година и съм много доволна и то даже като се има предвид, че не ходих на ретуш. Не са мръднали до ден днешен  Peace

# 732
Еми, още ли работи в Jewelscin - до басейна Спартак? Моите вежди май тотално ги е хванала `липсата` и ще трябва да ги подновя в най-скоро време, като гледам пак при нея ще отида.
Някой с актуално инфо моля да помогне  bouquet

# 733
Миши, аз два пъти си ги правих прие нея - и двата пъти тотално избледняха след няколко месеца..
Накрая отидох при един младеж и съм супер доволна..
( друг е въпросът, че не мога да хвана от сума ти време, да ми ги направи пак)

# 734
Някой може ли да ме посъветва за Бургас,къде най-добре правят вежди?

Общи условия

Активация на акаунт