Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 025
  • 764
  •   1
Отговори
# 735
Миши, аз два пъти си ги правих прие нея - и двата пъти тотално избледняха след няколко месеца..
Накрая отидох при един младеж и съм супер доволна..
( друг е въпросът, че не мога да хвана от сума ти време, да ми ги направи пак)
Аха, ок - ще ти пиша да споделиш  bouquet.
И при мен същото - много бързо избледняха и двата пъти, а преди това си ги правих при Денис и ефекта беше доста по дълготраен. Ама той пък не е позициониран на едно място, та затова.

# 736
Миши, аз два пъти си ги правих прие нея - и двата пъти тотално избледняха след няколко месеца..
Накрая отидох при един младеж и съм супер доволна..
( друг е въпросът, че не мога да хвана от сума ти време, да ми ги направи пак)
Аха, ок - ще ти пиша да споделиш  bouquet.
И при мен същото - много бързо избледняха и двата пъти, а преди това си ги правих при Денис и ефекта беше доста по дълготраен. Ама той пък не е позициониран на едно място, та затова.
...и аз си ги правих два пъти при Еми, първият път бях много доволна и като форма и като трайност, вторият път вече работеше с други бои и уж аналог на предишната боя сложи, но и като цвят ми беше различна и като трайност много бързо се махнаха, а и нещо формата трябваше да е същата, но не беше и не ми допадна.
След като избледняха отидох при Денис, нямам забележки, направи ми ги както искам, още нямат година и не мога да кажа за трайност, но ми прави впечатление, че при него действително не е необходим ретуш, явно работят с различни бои, или машинката вкарва пигмента различно, нямам представа, но веждите при него веднага са цялостно завършени и няма пропуски.В EXCELLENT STYLE си записах час за Денис.

# 737
Здравейте момичета,моля ви помогнете!От много време искам вежди,сега твърдо съм решила да си правя,но имам една дилема къде.При Еми или Бисерка Петрова?

# 738
Момичета,кажете какво е мнението ви за Бисерка Петрова?

# 739
Някои може ли даде повече информация за Бисерка Петрова?

# 740
И аз това питам от известно време,но за сега нищо newsm78.А вече имам записан час при нея

# 741
Бисерка Петрова за мен е най-добрия специалист за тази процедура.
Два пъти съм си правила веждите при нея, първия път преди 4 години, бях много много доволна. Три години по-късно ги правихме отново, защото вече бяха достатъчно избледнели. Втория път станаха много хубави, но за съжаление за няколко месеца избледняха много, повтори ги, но в момента(след 6 месеца) пак са светли. Иначе откъм форма и начин на полагане на цвета (меко преливане и по-голяма/по-малка наситеност на цвета в различните части на веждата) съм много доволна. Мисля че тя е единствената, която "рисува" веждите по този начин. Каквото друго съм виждала е един цвят от край до край-силно наситен, натрапчив, а поне моето виждане е, че перманентният грим трябва да изглежда естествено и да е по-малко забележим и набиващ се на очи.

# 742
Бисерка Петрова за мен е най-добрия специалист за тази процедура.
Два пъти съм си правила веждите при нея, първия път преди 4 години, бях много много доволна. Три години по-късно ги правихме отново, защото вече бяха достатъчно избледнели. Втория път станаха много хубави, но за съжаление за няколко месеца избледняха много, повтори ги, но в момента(след 6 месеца) пак са светли. Иначе откъм форма и начин на полагане на цвета (меко преливане и по-голяма/по-малка наситеност на цвета в различните части на веждата) съм много доволна. Мисля че тя е единствената, която "рисува" веждите по този начин. Каквото друго съм виждала е един цвят от край до край-силно наситен, натрапчив, а поне моето виждане е, че перманентният грим трябва да изглежда естествено и да е по-малко забележим и набиващ се на очи.
Много благодаря,и на мен желанието ми е за възможно най естествени вежди.Незнам дали с техниката косъм по косъм или както ти споделяш,но ще се оставя в нейните ръце и се надявам резултата да е страхотен

# 743
И аз това питам от известно време,но за сега нищо newsm78.А вече имам записан час при нея
Има ли някакви промоции при нея в момента?

# 744
Има ли някакви промоции при нея в момента?
Не,не съм сигурна дали въобще има промоции.Като гледам е доста заета

# 745
Здравейте Simple Smile И аз от много време искам да си направя перманентен грим на веждите във Варна. Мислите ли, че тази оферта си заслужава и някой чувал ли е за салона? > http://grabo.bg/varna/permanenten-grim-na-ustni-vejdi-ili-ochna-liniia-0z3t47n

# 746
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате добър салон във Варна, за перманентен грим на вежди!

# 747
Момичета,препоръчайте ми добър салон в Плевен.

# 748
аз мога само да споделя мнение и то след време,от Бисерка.И се надявам да е много положително  Praynig

# 749
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате добър салон във Варна, за перманентен грим на вежди!
Здравей,аз лично не бих се доверила на такива оферти Naughty все пак това е лицето ти,а и периода е много дълъг!

Общи условия

Активация на акаунт