Дързост и красота- 55 ..."Каквото има да става- ще става!"

• 34 988
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Не бъди толкоз сигурна,че си ме преварила Naughty
Защото пак не позна Crazy

# 121
Айде някой да ми каже в бяло как се развиват нещата с Шейн, че съквартирантката ми много го мрази. Joy Помня само, че го убиват или се лъжа? newsm78

Трябва да питаш Лана, Марси или Щастлива! Но и аз мисля,че го убиваха. Така или иначе няма развитие тоя образ, вкараха го във филма като гадже на Донка /актрисата/

# 122
Здравейте момичета и момчета  Hug
Влизам да ви почерпя за здравето на моята най-голяма радост.
Много се вълнувам, защото това е първият рожден ден на моята принцеса Кристина и е много специален за нас
Моля почерпете се с нашата истинска торта, направена от Краси.мира, за което много й благодаря. На живо е още по-красива  Wink

Форестър, много, ама много ти благодаря за шаренкото пожелание, очарована съм меко казано приятно  smile3525 (синьо като за момченце)
Аз влязох да почерпя докато спите, че утре цял ден надали ще успея да се добера да пиша, а то вече си имаме даже и поздрави  newsm68  Hands Clap  moresmile
Мноого целувки на всички  Hug

# 123
Не бъди толкоз сигурна,че си ме преварила Naughty
Защото пак не позна Crazy

Нямаш доказателства  smile3532

# 124
Искам да помоля следващата тема да не я съкращавате на ДиK. Това, че само вие си пишете и си я знаете, не означава, че и друг не се интересува, все пак не е дълго - просто 2 думи.
Благодаря  bowuu

П.С. Поправих се, бъркам се с "Дом и Семейство"  Wink

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 16:47 от In_love

# 125
Здравейте момичета и момчета  Hug
Влизам да ви почерпя за здравето на моята най-голяма радост.
Много се вълнувам, защото това е първият рожден ден на моята принцеса Кристина и е много специален за нас
Моля почерпете се с нашата истинска торта, направена от Краси.мира, за което много й благодаря. На живо е още по-красива  Wink

Форестър, много, ама много ти благодаря за шаренкото пожелание, очарована съм меко казано приятно  smile3525 (синьо като за момченце)
Аз влязох да почерпя докато спите, че утре цял ден надали ще успея да се добера да пиша, а то вече си имаме даже и поздрави  newsm68  Hands Clap  moresmile
Мноого целувки на всички  Hug
Много е хубава тортата Crazy Краси.мира,предполагам имаш такава фирма Crazy
Какво има в нея,ако не е тайна Crazy
Ще може ли да яде детенцето newsm59

Неннке,хубаво прекарване още веднъж и не си губи днес хубавия ден с тоя форум Mr. Green
 newsm59 nbirthday newsm67  Gift

# 126
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Нена,да ти е жива и здрава Принцесата...и винаги да бъде ПОБЕДИТЕЛ....във всичко... baloni baloni

# 127
Искам да помоля следващата тема да не я съкращавате на ДиС. Това, че само вие си пишете и си я знаете, не означава, че и друг не се интересува, все пак не е дълго - просто 2 думи.
Благодаря  bowuu

ДиС е подфорум Дом и семейство, а ДиК е Дързост и красота

# 128
Браво на Краси за тортата!
Разкошна е  smile3501
Приятно изкарване, Нена! bouquet

И аз мисля, че е по-добре да се изписва цялото име за тези, които не знаят какво е ДиК.  Peace
Тези съкращения ХТ, ТХ, ФФ, и т.н. са объркващи за новите.

# 129
Искам да помоля следващата тема да не я съкращавате на ДиС. Това, че само вие си пишете и си я знаете, не означава, че и друг не се интересува, все пак не е дълго - просто 2 думи.
Благодаря  bowuu
Яяяяяяя,каква простотия сега виждам,че темата е изписана като "ДиК"
Как може такава глупост #2gunfire Винаги съм се дразнел на тия съкращения
ДиК
АА/което пък значело анонимни алкохолици Sick.Явно освен имена има тенденция и всичко останало да съкращаваме вече Sick/
ККЛ
ХТ
РМ и разни такива........О,Ужас! Sick
Отделно че ,както казваш,това е супер дезориентиращо за новите потребители Sick
Някои хора не се ли сещат за тва Sick
Аз така едно време като юноша бледен влазам и се пуля кви са тия безконечни съкращения през изречение. Sick Пък и не се намира никой любезен/къде ти в тая тема такива екстри/да ти обясни аджеба кви са тия феномени тука Sick
Да не говорим,че  обикновено няма и кой да ти каже добре дошъл.
Както направи Лана,още не мога да й простя Crossing Arms
Бях написал дълго мнение,че съм голям фен на Катрин и Брук и хоп после беше писала Лана,която подминава мнението ми както експрес Павликени Crossing Arms
Добре че после тряяше да ви вкултурявам и да ви карам да поздравявате новите,та малко от малко има подобрение,благодарение на мен разбира се Naughty
Затуй съм си взел поука,щото знам,че е адски грозно острани и винаги приветствам новите,както и винаги изписвам целите думи,без съкращения Naughty
Ама тва и самата тема да е "ДиК" е вече без коментар Naughty
Освен това и тези коментари към темата не ми харесват хич Naughty
Такива от сорта "Шепот от отвъдното","Гордост от отвъдното" и тн.... Sick
едно че могат да се кажат за всеки един момент от филма,друго че хората се объркват.
Спомням си,че имаше една потребителка,която тогава попита"Това тема за филма Шепот от отвъдното ли е" Sick Без коментар Sick
Няма място да се изпише "Дързост и красота" и просто номера,но има място за някви "мъдрости",които на всичкото отгоре правят ненужно дълго заглавието Naughty
Надявам се,че новата Шефка ще ги има предвид тези неща Naughty
Добре че някой четец се обади,да не кажете иначе,че пак аз се чудя кво да се заяждам Naughty

# 130
Аз пък мисля ,че преди да се ПРЕСТРАШИШ да пишеш в дадена тема, трябва да си направиш труда да изчетеш това, което другите са писали преди теб(аз четох около месец и половина)... Naughty

# 131
Едва ли има някой,който следи сериала, да не знае, какво означават съкращенията ККЛ, ХТ, ДиК...ако не ги знае, значи не е почитател на филма  Peace

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 01:09 от Брукатака

# 132
Аз пък мисля ,че преди да се ПРЕСТРАШИШ да пишеш в дадена тема, трябва да си направиш труда да изчетеш това, което другите са писали преди теб(аз четох около месец и половина)... Naughty
Не го приемай лично,но това е пълна глупост Naughty
А като станат темите 169 -кво ще направиш правило новите да изчетат всичко и чак тогава да пишат ли
Брукатака-пълна глупост Naughty Тия съкращения само в тази тема ги има Naughty
Голяма заключение направи-който не знае тия съкращения,значи не може да е фен на филма Sick

# 133
Стига,бе Фен!!! Който иска да се включи е добре дошъл...Ама да ме пита Рич син ли е на Стефани...(преувеличих за по-голяма прегледност) Mr. GreenА съкращенията са за пестене на място,нъл сме в криза Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 134
Фенннке, не си приписвай заслуги дет ги нямаш, от де в теб култура,че нас да ни "вкултуряваш" /някаква нова дума без превод/  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт