Дързост и красота- 55 ..."Каквото има да става- ще става!"

• 34 932
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Брукзащита....благодаря мила за хубавите думи....... Hug
Аз  не гласувах този път......защото си мисля че не е нито едното от написаните......просто явно баба Стефи беше най-подходяща за вмъкване в подобна драма.....както с актьорската си игра,така и с това че тя е главната героиня/според мен/. Peace

# 46
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Има две приказки:''Бий магаре,по-магаре...'' и ''От бито куче,лай не чакай''...Така,че всичко зависи от характера на детето...Може да стане войн,може да стане плъх... smile3518 Боже пази детето!!! Praynig Praynig Praynig

# 47
Вижте на какво попаднах в брой 28/2003 на вестник ТВ Сага:

Обяснено  е защо са я върнали в сериала след като тя се е отказала и че през 1997 г е обявена за най-добра актриса на годината от списанието за сапунени сериали "Соуп опера ъпдейт".

На снимката горе вляво не ви ли прилича на Глория?  newsm78

# 48
Здравейте, включвам се набързо, да ви кажа, че нямам нищо против да махнете анкетата и да я сменим с друга  Peace
Зори, ще преразкажеш ли моля те набързо за какво иде реч в статията, защото е ситно и не мога да прочета  Rolling Eyes
Благодаря  Hug

# 49
Брукатака, по-скоро Глория прилича на нея  Wink

# 50
Охх, много е красива таз жена беееее  Shocked

# 51
Брукатака, по-скоро Глория прилича на нея  Wink

Верно,че Галина или така наречената Глория прилича на нея...все пак е по-малка  Wink

# 52
даа и аз се съгласявам,че прилича на глория,както и на анджелина джоли.
И трите са драматично грозни Naughty

# 53
Ох, мисля да си направя ритуално харакири  Crazy
Щом ХТ и Анджелина Джоли са драматично грозни ... ние простосмъртните жени какво да правим тогаз  Crazy
Нямаме друг избор освен да се метнем под някой влак.
Или под някой ТИР за да е по-драматично  Crazy

# 54
даа и аз се съгласявам,че прилича на глория,както и на анджелина джоли.
И трите са драматично грозни Naughty
За ГЛ. и А.ДЖ....Yesss!!!Aмa ХТ-Тейлър...Хубава си е жената,бе!!! Ако турим пишмман хубавици като Камерън Диас и Кейт Унслет....Ми ХТ-Тейлър си е направо....Нефертити Laughing Laughing LaughingП.П Анджелинка ми е гадна....не знам що??? newsm78

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 00:13 от susy

# 55
Щом ХТ и Анджелина Джоли са драматично грозни ... ние простосмъртните жени какво да правим тогаз  Crazy

Ти пък що вярваш на замъгленото съзнание на Фена?  Mr. Green Който трябва ги е обявил двете за едни от най-красивите жени на планетата  Peace Така че може да не се самоубиваш  Crazy Виж заради устните си, които са естествени А.Дж може спокойно да се нарече Джукла  Mr. Green

# 56
Брукатака, спаси ми живота, май ще отложа драматичната смърт за по-натам  Hug
Сега като се замисля, наистина в една от статиите, които пусна, пише, че ХТ е била сред 50-те най-красиви жени на планетата, не веднъж, а даже 2 пъти  Peace
А.Дж. пък доколкото знам спохожда сънищата на мноого мъжОве по таз земя  Crazy
За джуките й ... да взмем да й пратим покана да се присъедини към ТТ и официално да стане джукла Laughing

# 57
Е не виждам какво трябва да им харесвам на тия мургавели #2gunfire #2gunfire Направо са ми гнусни #2gunfire
Недей прави ритуално харакири,защо се понижаваш толкоз,че да се сравняваш с тия грозотии Crazy  bouquet
Всеки си има вкус Crazy
За мен тия са пълна трагедия Naughty
Анджелина и джуклата са толкова слаби актриси,че няма накъде повече.Еднакво изкуствени и грозни са.Плашипотарници

# 58
Вижте на какво попаднах в брой 28/2003 на вестник ТВ Сага:

Обяснено  е защо са я върнали в сериала след като тя се е отказала и че през 1997 г е обявена за най-добра актриса на годината от списанието за сапунени сериали "Соуп опера ъпдейт".

На снимката горе вляво не ви ли прилича на Глория?  newsm78
Хаххах даже го имам този брой вкъщи. Майка ми тогава го взимаше редовно заради програмата. Ако не се лъжа беше обяснено й как дъщеричката й е била болна и как се е борила да оздравее.

# 59
Като заговорихме за хубави актриси...За мен Джулиа Робъртс и Мишел Пфайфър са #1...Без капка грим изглеждат като 1 000 000 долара.Всички останали да им носят кафето... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт