Дързост и красота- 55 ..."Каквото има да става- ще става!"

• 34 951
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!     kaffeetrmker_2

Брукатака ,     bouquet   

Как да не й се възхитиш!    Peace

# 76
Мм,какви вкусотии си закупих и направо се нареждам пред екрана Crazy
Минути преди 10.15. и вече се усещам дързък Mr. Green

# 77
  • somewhere near the sea
Джаки недоволства и мърмори на Ник, че са потънали в документация, че придобиването на „Форестър криейшънс” е трябвало да го събере с Брук, а ето сега тя е с Ридж. Трябвало е също Ерик да дойде при нея, а той е със Стефани, Ник е потънал в работа, нищо не е станало както са го предвиждали. Пита го какъв е смисълът от всичко, след като няма капка удоволствие. Увещава го, че трябва да си намири умна "половинка" за да не е самотен-все пак е най-желаният ерген в Л.А. ScreamНа вратата се звъни, това е Тейлър, която е дошла да види как е Джаки. Казва, че идва с мир с маслинова клонка. Надява се да го сдобри с Форестър. Смята, че е свестен човек, твърде много, за да отнеме от семейството компанията на живота им.  nonoТой й отговаря, че я уважава като специалист, но тя ве може да промени това, което е решил.
Дона изненадва Торн-той е смятал, че е Тейлър. Казва му, че е дошла, за да помогне да се изчисти въздуха, преди да е станал отровен. Торн смята, че е дошла на разузнавателна мисия, пратена от Ник Мароне. search Отрича, че е дошла по поръчка на Ник-чула е, че майка му провежда терапия за овладяване на гнева( някой още да не е чул?) Торн казва, че нищо не я оправдава за това, което тя е сторила.  nonoПредупреждава я, че Ник ще я използва за по-нататъшно отмъщение. smile3513
Бриджит и Фийби укрепват приятелството си на чай в къщата на плажа на Форестър.Фийби е почти готова да се влюби в Шейн-говори със загриженост и вдъхновение за него. Появява се Шейн и иска да се извини на Фийби.Никога не е имал намерение да я нарани или да я изнасили...(нещо не е за вярване, че е искрен.Това да не е нов завой на сценаристите...) Тя му казва, че вярва в него, че е имал добри намерения. Но се чуват сирени, той мисли, че те са извикали полиция и избягва. running
Ник се чуди защо Тейлър му говори така-тя би трябвало да е ядосана на шивача, той я изостави. „всеки прави грешки”-казва Тейлър. Да и тя е живото доказателство за това, посочва Ник. Предполага, че тя се чувства виновна за случилото се неотдавна, затова и се омъжва за Торн-от чувство за вина. Тя му казва, че Торн е прекрасен човек. Но сега иска да говорят за него. Той е израснал без баща си, загубил е два брака с майка и дъщеря, изгубил е дете и е нормална също да чувства гняв.  Притежаването на модната къща няма да го направи щастлив, защото тя няма никакво значение за него. Тейлър му дава визитката си и го кани да си запише час, да продължат с разговорите. Джаки, която е слушала през цялото време отбелязва: ”Каква интересна жена... Твърде стойностна за Форестър”. Препоръчва на сина си да отиде на сеанс.
Торн посреща Тейлър с думите, че трябва да определят дата за сватбата си. Извиква я в хола, където Али е облечена като шаферка...Тя се колебае само минута и казва „да”.Торн изважда пръстен, поставя го на пръста й и се целуват. kiss
Ник си казва тихо:”Терапия, а, Тейлър? Да опитаме”.
Джаки и Ник се дразнят отново с всичко във „Форестър”-явно е, че не им е по силите. Джаки се оплаква, че никой тук не изпълнява заповедите й и на бюрото им валят оставки. Ще се изложат пред бизнес партньорите.
Торн и Тейлър се събуждат заедно сутринта. luvbed Тя е щастлива, че семейството се радва за тях. Единственото, което липсва е компанията. Но му обещава, че има наум да направи на него и семейството сватбен подарък, който би ги зарадвал.
Фийби все още си спомня за Шейн, когато влиза Ридж. След кратък поздрав, той й казва да не се тревожи за този човек, полицията скоро ще го хване. Фийби го защитава, Ридж не може да повярва."Шейн нямаше никакво намерение да ме изнасили-сигурна е Фийби(да, бе)
Шейн отива ранен при Бриджит, оказва се, че се е бил с бездомници от плажа и настояава тя да му помогне.
Джаки предлага на Ник да покани Тейлър на вечеря. 1dating Припомня й, че тя е сгодена за друг. Джаки лукаво казва, че може би и тя има нужда от приятел, че иска да поговори с някого.  ImpИ защо този човек да не е Ник? Та той струва десет пъти повече от Торн Форестър.smile3508
Фийби успокоява баща си, че Шейн наистина се е влюбил в нея. Той ръмжи, че Шейн е опасен, да не говорим , че е твърде стар за нея(като че ли в това семейство разликата във възрастта има някакво значение) Banghead
Фийби се обажда на Бриджит и разбира, че Шейн е пострадал, иска да отиде там, но Бриджит я спира. Когато той излиза от банята, тя му казва, че трябва да го прегледа на ренген на другия ден, предупреждава го да внимава с Фийби, защото тя е само на 18 години. Телефонът отново звъни, това е Фийби, която настоява да говори с Шейн. Казва му, че ще свали обвиненията, също, че вярва в него.Той мисли, че трябва да напусне града, но това паникьосва Фийби, започва да му се моли да не го прави, щели да покажат на всички, че е добър човек.
Телефонът на Тейлър звъни и това е Ник, който е съгласен да тръгне на сеанси, затова я кани утре в кабинета си във „Форестър”. След като затваря телефона, той се обръща към майка си и я пита дали е удовлетворена. Тя казва веднага, че би могъл да избере по-романтично място.
Тейлър обещава на Торн, че ще им върне „Форестър” обратно.

# 78
  • В средата на времето
Джакита, както винаги - досадна до безобразие Crazy....Пак да кажа, че предпочитам сто пъти Стефелянка, пред Джакобра Joy

# 79
Джакита, както винаги - досадна до безобразие Crazy....Пак да кажа, че предпочитам сто пъти Стефелянка, пред Джакобра Joy
Joy Joy    това ми хареса!
Ама голяма интригантка тая Джакиту...става за Мадам!    Mr. Green
А такива плъхове като Ничо са ми най-противни...като ги настъпиш леко,и веднага се обръщат и ръфат.
Не мога да ги трая...барабар с Донка...само отмъщение и злоба е в главите  им!

# 80
Ооо,писна ми от КУРвенските истории на джуклата #2gunfire
Тръгнала да се прави на психиатърка,а всъщност отива при Ничо,щото много добре знае,че той вече я е резнал и тя е готова отново да спи с него,защото един не й стига #2gunfire
Винаги гледа Бруки с кой е била и тая мис Копирна Машина ходи да прави разкрач при същите мъже Sick Явно на "видната психиатърка" й харесва да го играе втора цигулка.Ама защо се излага така на дърти години от легло в легло.Ужас Sick Sick
Май има неизживяна младост и рекла на дърти години да наваксва,за да дава пример на Проскубаната си щерка,която гребен през живота си не е виждала,а няма и да види hahaha
Колко трябва да е нагла тая ми ти джукла,да ходи при Ничо и да има дързостта да му разправя,че ще го лекува,при положение,че му е правила широк разкрач Sick
Сега съвсем скоро ще го смае с това,че може да духа със 100 атмосфери/на вятъра обаче/
Ето това се казва завършена курва Naughty
Усещате ли как погледът на Скублата казва"толкова съм проста,че повече от това здраве му кажи" Joy Сърби я и нея,та се не усеща,като майка си бе!Прави се на недостъпна пред Шейн,пък накрая ще си вирне работното място и тя Joy Знам ги аз тез номерца.
И после какво търси това гняздо върху нея newsm78
Цели две големи патки могат да и влязат в...............проскубаната грива и да си измътят яйцата върху тази гъста растителност,без собственичката й да заподозре Joy

# 81
Чудя се колко отдавна не е имало нещо по-тъпо от Фийби във филма. Thinking

# 82
Абсолютно Peace......много нагла и тъпа жена......А Дона е върха на тортата по простотия.... ooooh!
Тейлър както винаги прекрасна,готова винаги да се притече на помощ,особенно на болни мозъци като на Ник.Само пропусна да включи Джакита и Дона.....или може би знае, че те са безнадежден случай Rolling Eyes
Обаче аз нещо не одобрявам връзката й с Торн.....не мога да го възприема и това си е...... Crossing Arms

# 83
Марсиа   bouquet

Момичета, ще си починете от мен.  Crazy
Иска ми се когато избирате кой да пуска темата да не забравяте нещо, казано преди време- че всъщност няма значение кой я пуска, а това, което обединява пишещите в нея- ДиК.

Не мога да изтрия анкетата. Според модовете има някакъв технически проблем.

Весело посрещане на празниците ви желая!   bouquet

# 84
Марсиа   bouquet

Момичета, ще си починете от мен.  Crazy
Иска ми се когато избирате кой да пуска темата да не забравяте нещо, казано преди време- че всъщност няма значение кой я пуска, а това, което обединява пишещите в нея- ДиК.

Не мога да изтрия анкетата. Според модовете има някакъв технически проблем.

Весело посрещане на празниците ви желая!   bouquet
Какво се е случило Shocked

# 85
Logan ,Весели празници и на теб!    Wine Glass Gift Gift

Цитат
Обаче аз нещо не одобрявам връзката й с Торн..

Няма страст в тази връзка...за мен е просто  "двама души лекуват наранените си души!"

# 86
Добрее Crazy
Аз гласувам на първо място за Неннчитуу да е новата Шефка Crazy
Кво шъ кажете.
на второ място..............не знам за коя гласувам. hahaha

# 87
Добър ден и от мен!   bouquet

Честит рожден ден на малката принцеса Кристина на Нена!  newsm59

Да расте умна, весела, щастлива и все така чаровна и красива! Весел празник на мама и тати!

Логан, весели коледни и новогодиишни празници! За колко време ще отсъстваш?

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 12:29 от Брукатака

# 88
  • somewhere near the sea
Наистина, какво й става на тая Фийби newsm78 Докато трепереше от Шейн, обаждаше се на Хари, сега изведнъж той взе да става герой в очите й. Нямало да я изнасили....Що не стоя и да гледа дали нямаше Naughty

Присъединявам се към поздрава за малката принцеса

# 89
Брукатака,сбъркала си деня нещо Naughty Naughty

Общи условия

Активация на акаунт