Дързост и красота- 55 ..."Каквото има да става- ще става!"

• 35 602
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • somewhere near the sea
Благодаря ви И аз не харесвам визията на Рик. Не обичам мъже с коси, които изглеждат немити по един месец. Кой каза, че бил музикант?

# 676
  • с/у ОколоМръсТното
 Cry милата Сали...
Ей, го нА... 3г. откка си е отишла  Cry
Мир на душата й  Praynig Голям Човек  Hug

# 677
Ето го днешния епизод набързо в бяло:

Ерик и Дона продължават да се карат.
Торн звъни на майка си по телефона и й казва да отиде до компанията.
Дона продължава да реве и да се опитва да разубеди Ерик, но той просто я гони от стаята.
Кейти и Брук си говорят за сватбата и как ще е кофти обстановка с толкова хора, които имат конфликти помежду си.
Торн и Дона говорят, Дона заявява, че има нещо и няма да миряса, докато не разбере какъв е проблема.
Стефани влиза при Ерик да му каже, че го обича, колко важен е за нея и да му пожелае щастие.
Ерик се чувства вионовен, че я е разочаровал толкова пъти и й казва, че между тях не е приключило и имат остатъка от живота си да оправят грешките си  Heart Eyes
Следват целувка и прегръдка (трогателен момент).
Дона казва на Брук и Кейти, че Ерик я е зарязал.
До края на епизода сестрите Лоугън тъжат за трагедията на Дона, а семейство Форестър се радва, че се е събрало Simple Smile

Марсия, страхотна си Wink

# 678
Marsia , щастлива ,   благодаря ви за преразказите ,момичета!    Heart Eyes

Ама и Рик се изцепи днес...   Брук и Ничу имали щастлив брак!     Shocked
Затова Брук при всяка възможност тичаше при Рич...да не би да е оправил някоя...щото била много щастлива с Ничу...     Joy

Може ли някой да ме светне ,може в бяло,дали Ничу ще успее с гадния си план?   Ще съсипе ли Форестър?     Praynig Praynig Praynig Praynig

# 679
Краси, аз не знам със сигурност, но според мен няма да успее да ги съсипе  Thinking
Не ми се вярва да успее да надхитри акули като Форестър  Peace
Хайде и аз да се присъединя към нехаресващите Рик, с таз коса на кънтри певец ми мяза  Sick
Май скоро няма да ни зарадват сценаристите с нещо свежо и хубавко да плакнем и ние очите  Crossing Arms
Само за мъжете и техните нежни очи мислят явно  Whistling

# 680
  • somewhere near the sea
Само за мъжете и техните нежни очи мислят явно  Whistling
Точно така:

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 19:34 от Marsia

# 681
Само за мъжете и техните нежни очи мислят явно  Whistling
Точно така:
Какъв е този крокодил ooooh!
Винаги кат гледам филма си казвам
Колко противна е тая #2gunfire

# 682
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Здравейте,всички! Hug......Хубу,бе мама му стара...Никиту шъ купу дестрибутурите...О.К. Ама дъл шъ мой сичките.. Mr. Green.Пoдразбрахме теглил кредити (то за туй сме във финансова криза)... Naughty.Та седя и си мисля,и пак бира пия... cheersНе мой ги купи сичките.. Sly.Ако някой спре АEG-то във всички ТЕХНОПОЛИС-и,пък аз съм паралия,държа му края,ами газ до където и да е и ще си имам AEG-то дет' съм си го планувала.. newsm62.Тъй и с Форестър (аз го сравнявам напр.с Армани)...Тоз дето иска Форестър(Армани),ами света ще оръшка ,лично в офиса на Ерик Форестър ще се яви и роклятa с джуфките ще я има... smile3521Та иcкам да кажа,Никито да почва със студената вода...отначало по малко, за да има време да свикне... smile3503

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 23:37 от susy

# 683
Какъв е този крокодил ooooh!
Винаги кат гледам филма си казвам
Колко противна е тая #2gunfire

Ех, ако всички крокодили имаха такваз красота и грация, щях да си взема един за домашен любимец  Crazy
Винаги кат гледам филма си казавам
Колко красива е тази жена  Laughing Sunglasses Crazy Flutter

Сузи, според мен той разчита не на тези, които са 100% лоялни към марката, а на колебаещите се  Thinking
Т.е. тези, които биха си купили тяхна рокля, ако им хареса и ако я има в бутика, но не държат на 100% да е модел на Форестър. Защото си мисля, че аз може примерно да съм фен на Диор, но ако няма техни рокли в бутиците, от които съм свиканала да пазарувам, ще огледам и ще си взема Версаче примерно (горката аз  Laughing)
Т.е. не мисля, че имат чак толкоз много клиенти дето ще пропътуват сумати километри зарад парцалките на Ерик и РичУ, като известни и добри марки има колкото ти душа иска newsm78
Наздраве  Drunk

# 684
Да,Ненна,има логика в туй дето го казваш  newsm78 Ама до сега ни внушаваха че Форестър е супер марка...Се си мисля че графиня фон Еламигозаври  няма да изневери на традицията...Пък таквиз графини...дал Господ...И като сметнем колко може да струва един модел.......Мисля че Форестър са по- далеч от фалита ,отколкото Ники, новоизлюпения ''шивач'' си представя...  Mr. Green

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 00:37 от susy

# 685
И още...Ако магазините ''ДжакиМ''в каквото ще се превърнат всички новозакупени магазини ,не продават най-реномираната марка...тогава к'во ще продават и от какво ще печелят,пък и кредити да изплащат...Малииии не ми се мисли...НикитУ е за мустака отвсякъде... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 686
Ех, ако всички крокодили имаха такваз красота и грация, щях да си взема един за домашен любимец  Crazy
Винаги кат гледам филма си казавам
Колко красива е тази жена  Laughing Sunglasses Crazy Flutter
И колко много операции има Whistling
Ааа аджаба шъ ма извиняваш Колежко Mr. Green ама и ти не си верваш Heart Eyes

# 687
Може ли някой да ме светне ,може в бяло,дали Ничу ще успее с гадния си план?   Ще съсипе ли Форестър?     Praynig Praynig Praynig Praynig

Аз си мисля / не съм гледала, обаче / , че няма да издържи - нито финансово, нито физически , нито психически. Няма да му стигнат силите с това , което се е заел и ще се сгромоляса в даден / може би съвсем не далечен / момент. Изведнъж ще се стовари върху му всичко. Ще изгуби всичко - любов, пари, компании, уважение. Така става обикновено , когато влагаш много / без мярка /и силнонегативни чувства  в осъществяването на фикс идея, наречена "отмъщение". Laughing

Новият Рик и на мен не ми харесва.

А за мен изкупуването на бутиците е малко наивно. Предложат малко или повече по-висока цена и ............ айде хоп. Купено - продадено.
Като между собствениците имаше хора , които били "градили това цял живот" , никога не си помисляли да продават и ................. изведнъж............ Продадено.
Ще градиш нещо с години наред , ще утвърдиш име и в един ден ще дойде някой с примамливо предложение , и биваш "примамен" от парите.  Rolling Eyes
Дали сем.Форестър биха продали някога компанията си , градили с много труд години наред? Дали не означава за тях повече от няколко хартийки в повече? 
Айде моля.  Whistling

# 688
Май само на мен ми харесва Рик. newsm47

# 689
  • с/у ОколоМръсТното
... Какъв е този крокодил ooooh!

Трябва да се питаш: какъв е този гооооооооооооооляяяяяям крокодил?  Rolling Eyes
 Joy

И още нещо... Има ли фуста в сериала, която да не е облизана от дъртия Ерик?  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт