Дързост и красота- 55 ..."Каквото има да става- ще става!"

• 35 602
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • В средата на времето
И още нещо... Има ли фуста в сериала, която да не е облизана от дъртия Ерик?  Crazy

Joy Тейлър само си представяше, че я облизва Mr. Green, а дали я облиза след това for real ... Rolling Eyes

# 691
... Какъв е този крокодил ooooh!

Трябва да се питаш: какъв е този гооооооооооооооляяяяяям крокодил?  Rolling Eyes
 Joy

Ааа, ама той говори за Тейлър, не за Брук  Crazy
Големият крокодил в сериала е с русо подобие на коса и отговаря на името Брук  Naughty

Ама и Брукасита е една ... хем с РичУ, пък НичУ не пуска. Не го оставя да продължи напред, а му обяснява колко хубаво й било с него и как помнела нощите в леглото му  Shocked
Мдаа, една сгодена жена е добре да говори така на бившия си, излъчва висок морал  Crazy

# 692
  • somewhere near the sea
Ник и Брук обсъждат причините за рухването на техния брак. Ник е учуден как така Брук го е  забравила толкова бързо. Дори е възмутен, че тя извърта причината за раздялата им. "Не те напуснах заради Ридж"-упорства тя,-"а защото да те обичам стана твърде болезнено." Ник й казва колко наранен се е почувствал, когато "онзи клоун"(Ридж) й е предложил по телевизията, само ден-два след като тя е накарала Ник да приеме всичките й условия, включително и тия, които го унизяват. И въпреки това тя го изоставя заради шивача. Той де чувства като войник, чийто корем е ранен. Как така изведнъж пак е щастлива..."Научи ме как става"- казва той.- "Ти много бързо се изцеляваш от мен." "Ще нося част от теб винаги, когато се погледна в огледалото или видя Хоуп" - обещава Брук.
Фийби върви по подиума, Рик й дава напътствия. Рик споделя с Фийби опасенията си, че Брук и Ридж ще се оженят отново като очаква тя да го поскрепи, но Фийби казва, че се радва за баща й и Брук. След няколко опита за флирт, двамата с Рик установяват, че нямат кръвна връзка, защото тя по баща всъщност е Мароне. Тя би трябвало да е враг на Форестър. "Свиквай"-казва Фийби-"скоро пак ще сме брат и сестра." "Но пак няма да сме роднини"-смее се Рик.
Ерик и Пам се опознават, докато играят на скрабъл. След това вечерят, Ерик е впечатлен от храната, прави й комплименти- с Пам той чувства къщата като своя.  Кани да остане за годежното парти на Брук и Ридж.Тя му е помогнала да разбере защо иска да е женен за сестра й. Затова настоява тя да остане. Пам бързо се съгласява. Той я гледа нежно. Пам фантазира как Ерик я целува.
Ридж моли Фийби да помогне да спечелят Рик на своя страна преди годежното парти.Тя казва, че последния път, когато го е видяла е носела шина, била е малка и слабо го познава. Ридж, Брук и Фийби са шокирани като виждат  Рик разстроен и разчорлен. Тече му кръв от носа. Оказва се, че е участвал в сбиване. Напрежението между двамата нараства. Ридж иска да знае за посещението на Ник малко по-рано и Брук го осведомява. Рик иска да знае защо майка му и Ник са преключили с брака си, но Брук и Ридж призовават за тишина.
Стефани е пристигнала току-що и иска да знае дали е липсвала на Ерик. Веднага пита за Джаки и Ерик, но Пам я успокоява, че всичко е под контрол. Ерик й казва, че иска от нея повече усилия ако иска техният брак да го бъде."Критика приемам, презрение-не мога."  Поставя условие да прекрати войната с Джаки.Двамата решават да започнат отначало.
По-късно Рик и Фийби лежат и гледат звездите, той й показва съзвездията. Брук ги вижда и е радостна да види, че Рик се усмихва. Ридж не е на същото мнение.

# 693
Тоя Рик е най-голямата гавра със зрителя от самото начало на сериала.  Confused
Какво мислеше хамериканската публика, когато се появи? Дълго ли ще ни дразни присъствието му?
Помня, че реакциите на зрителите неведнъж са карали сценаристите да правят лупинги.

# 694
Цитат
Как така изведнъж пак е щастлива..."Научи ме как става"- казва той.- "Ти много бързо се изцеляваш от мен." "Ще нося част от теб винаги, когато се погледна в огледалото или видя Хоуп" - обещава Брук.

Като че ли Хоуп е Ничова щерка...    Joy
Интересно защо не помни Дикън,като запазва част от всяка любов...    Mr. Green

# 695
Цитат
Как така изведнъж пак е щастлива..."Научи ме как става"- казва той.- "Ти много бързо се изцеляваш от мен." "Ще нося част от теб винаги, когато се погледна в огледалото или видя Хоуп" - обещава Брук.

А само допреди 1-2 серии Хоуп викаше на РичУ татко Рич  Crazy
Хиуп си е дете на Дикън, а тя удобно пропуска този факт  Naughty
Сега пък и на Ничу й напомняло  Crazy
Май според нуждите на майката става дете на съответния татко  Crazy

# 696
Цитат

А само допреди 1-2 серии Хоуп викаше на РичУ татко Рич  Crazy
Хиуп си е дете на Дикън, а тя удобно пропуска този факт  Naughty
Сега пък и на Ничу й напомняло  Crazy
Май според нуждите на майката става дете на съответния татко  Crazy

Кажи само "Брук" и коментарите са излишни  Mr. Green Всички знаем на каква всепоглъщаща любов е способна  Mr. Green

# 697
Какво плюете по Рики толкова #2gunfire
Много е печен даже Naughty
Добре че го смениха,оня предния беше голям крокодил #2gunfire
Рики винаги е защитавал Мамма Бруки и ме кефи сега че дразни тоя противен Кон Рич
Ако го пречука още по добре #2gunfire
Виждам и че прическата ми явно е на мода в Холивуд
а ми се обясняваше че не била модерна вече
шъ ма извиняват Mr. Green

# 698
  • somewhere near the sea
Що само мама да е обща newsm78Те, дечицата са объркани от толкова татковци, че не могат да пораснат Децата на Брукасита ги носи, те не познават дълго време истинските си бащи.

# 699
  • Бургас
Цитат на: Nenna
Цитат на: Шани в Вторник, 12 Януари 2010, 09:26
Цитат на: Forrester69 в Понеделник, 11 Януари 2010, 21:04
... Какъв е този крокодил

Трябва да се питаш: какъв е този гооооооооооооооляяяяяям крокодил? 

Ааа, ама той говори за Тейлър, не за Брук 

Шани много добре знае за кого говори той  Joy Joy Joy

# 700
  • в света на илюзиите
Марси,   newsm51 smile3525
Страхотни емотикони. Както казва моя син - Марси, много си яка!  newsm47 newsm47 newsm47

# 701
Цитат на: Nenna
Цитат на: Шани в Вторник, 12 Януари 2010, 09:26
Цитат на: Forrester69 в Понеделник, 11 Януари 2010, 21:04
... Какъв е този крокодил

Трябва да се питаш: какъв е този гооооооооооооооляяяяяям крокодил? 

Ааа, ама той говори за Тейлър, не за Брук 

Шани много добре знае за кого говори той  Joy Joy Joy

А Нена още по-добре знае за кого говорят Фена и Шани, само им припомня кой е крокодила в сериала  Joy Joy Joy

# 702
Тая Пам е същата КУРва като сестръ си.Уж пази Ерик а си представя как се лашкат

# 703
Въх майко мила тоз Рик много ли са го търсили Shocked.....ми той мяза на абсолютен олигофрен.....ужас...... Sick Sick Sick
Брук както винаги продължава да си върти курвенските номера....няма смисъл просто от коментар..... Sick
Фийби пък от къв зор ще става модел не разбрах....свършиха ли манекенките..... ooooh!
Обаче едно е сигурно в този филм роднинските връзки са много на мода......всички се оправят по между си.....Сега и Пам взе да мечтае за мъжа на сестра си ooooh! Sick.....определено са сбъркали името на сериала....Дързост-да до някъде има,красота-само Тейлър и Фийби....По точно щеше да е "Семеен разврат"... Rolling Eyes

# 704
Виждам и че прическата ми явно е на мода в Холивуд
а ми се обясняваше че не била модерна вече
шъ ма извиняват Mr. Green

Значи да считаме, че си дългокоско като Рик така ли  Mr. Green

Зори, както винаги си особено проницателна  newsm51
Я кажи сега, тази твойта проницателност ще успее ли да ми отговори на тоз екзистенциален въпрос: Колко аджаба са бащите на Брукините деца и на кой те викат татко, на кой батко, чичо, дядо  newsm78
МакЪр че надали има някой дето може със сигурност да оправи роднинските отношения на децата Брукини, дори и тя самата, нищо че по цял ден тренира и все някой оправя  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт