Дързост и красота- 55 ..."Каквото има да става- ще става!"

• 34 973
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Ей половин час ,докато реша ,че всъщност нямат кръвна връзка ...или имат?    newsm78

Ами нямат кръвна връзка Grinning Ридж не е син на Ерик...Рик е син на Ерик..Рик се пада чичо на Фийби, но не по кръвна линия, а по-скоро доведен чичо някакъв Mr. Green
Абе и аз до тоя извод стигнах,ама...вече не знам "кой кум,кой сват ,и кой на булката брат"...дето се вика!    Mr. Green

# 721
"Стана тя каквато стана, тати зет ми стана!" newsm78

# 722
  • somewhere near the sea
Аууууу, какво стана? Какво виждат очите ми?Дърдорковците пак отнеха времето на "Дръзките" ooooh! #2gunfire #2gunfire Mr. Green

# 723
Аууууу, какво стана? Какво виждат очите ми?Дърдорковците пак отнеха времето на "Дръзките" ooooh! #2gunfire #2gunfire Mr. Green
Няма такова нещо дават си филма #2gunfire #2gunfire

# 724
  • Варна
ох, много грозен тоя новия Рик беее! пуууу! Sick

# 725
ох, много грозен тоя новия Рик беее! пуууу! Sick

Добре, че го дадоха след баня, иначе щях да си помисля, че не се къпе тоя човек  Grinning

А татко Рич голям ревнивец - той може да е с майката, а Рик няма право да бъде с дъщеря му  ooooh!

Марси, Ник ще успее ли с плана си? И къде се загуби Шейн?

# 726
  • somewhere near the sea
Рик разкрива пред Брук таланта си да пее(италианска опера). Тя знае, че е взел няколко урока, но не е предполагала, че е толкова добър. Т я иска да поговорят за променените му чувства към Ридж, казва му колко е щастлива с него. Моли го да пее на годежа им, но той отказва.
 Пам помага на Форестърови да подредят новия си офис. Стефани е възхитена от това, което са направили докато я е нямало. Ерик показва на семейството си новите си скици. Той и Пам дискутират последните промени, след това Ерик й казва, че е проектирал рокля за днешното парти специално за нея в знак на благодарност. Всички са във възторг. newsm44
Ридж споделя със Стефани опасенията си за отношенията между Рик и Фийби. Тя е доста учудене от взараждащата се враждебност между двамата.  newsm53
Докато тя разглежда новия шоурум, пристига Ник. Започват да се карат.  Той свети отвисоко в очите й с прожектор. Отсега той щял да бъде нейният прожектор, щял да следи всяка нейна стъпка и когато най-малко очаква, ще я пипне. Тя е спокойна-той няма да ги бие на подиума. "Играта не се води само на подиума". Не, Стефани казва, че е точно така, но той не разбира. Обаче Ник си знае: "Аз съм твоят прожектор." Rage
По време на пробите Ридж обсъжда с Фийби Рик. Той е притеснен от начина, по който двамата се сприятеляват. Споделя и с Брук опасенията си за начеващата се връзка между дъщеря му и Рик. Когато след малко Рик пристига, Ридж му казва, че не го интересува дали приема или не връзката им с майка му, но при всички случаи трябва да стои далеч от Фийби. smile3513
Ник и Джаки обсъждат стратегията си за фирмата и са съгласни, че трябва да пробият на европейския пазар. Тя е притеснена, че той е платил за фирмите на Харисън и Чен много повече, отколкото е казал. Също знае, че Лорън Фенмор и Харви Голдън няма да вдигнат дори телефона да обсъдят какното и да е предложение.
Торн обяснява на Тейлър, че Али все още не е в състояние да прости убийството на Дарла. Той вярва, че може да й помогне, но е убеден, че трябва да го направи сам. Казва, че си говорят за това всеки ден, тя започва да разбира, но се нуждаят от време...много време...И двамата решават, че е в интерес на Али да приключат отношенията си.
Целуват се за сбогом.Когато остава сама, Тейлър изважда от портмонето си рисунка на Али, гледа я и плаче. smile3518
Тейлър казва на Фийби и Ридж, че връзката й с Торн е приключила. Казва им, че Торн така е поискал заради Али. Канят я на партито, но тя отказва. Ридж й предлага Фийби да остане при нея. Тейлър пита има ли причина да го иска. Той й казва за Рик, който не приема отношенията  му с Брук.
Докато се приготвят за годежното парти, Брук още веднъж моли Рик да попее на вечерята и му казва да пее с Фийби ако се чувства нервен. smile3514
Ридж казва на Брук, че Торн и Тейлър са се разделили. Казва й, че няма да позволи на Рик да им развали вечерта. Брук забелязва сина си и Фийби и е доволна, че той изглежда щастлив и се смее. Тя не вижда нищо нередно в техните взаимоотношения. Ридж се ядосва.Думите й "Много е мило, че си падат един по друг" го вбесяват и той иска това да спре.
Партито започва и всички правят комплимент на Пам за това колко добре изглежд а в новия си тоалет. Стефани й благодари за грижите й за опазване на семейството й докато е отсъствала.
Тейлър казва на Ник, че е скъсала с Торн. Той се радва, тя го кани в бара на Чък да хапнат крилца.
 Рик и Фийби пеят „Unforgettable” в чест на Ридж и Брук. Между тях припламват искри. След изпълнението Ридж извиква Рик на терасата и му казва, че ако пресече границата с Фийби, ще го убие.

# 727
Добро утро   bouquet
Тейлър днес беше особено красива с тази прическа  Flutter
Чудя се , ФО само в един офис ли работят  Thinking
До сега все като дават кадри от ФО, всички са навряни в офиса на Ерик и РичУ и всеки дава акъли (щото всеки в тУЙ семейство е разбирач  Crazy), та как двамата шивачи успяват да свършат изобщо нещо  Thinking
Да не говорим, че РичУ все го дават да обменя старчески лиги с мадам Брукасита  ooooh!

Гледам, че сме на 49 стр. дали да не мислим вече заглавие и анкета  Thinking
А темата кой ще я прави  newsm78

# 728
Нали почти единодушно решихме Марсиа да прави вече темите?

Моето предложение за заглавие е "Чичо стана зет на мама" - /отнесено към Фийби и чичо ́и Рик/.
penmari, от твоя пост ми хрумна.  bouquet

# 729
  • Разпиляна във въображението
Ех, че е бърза таз Тейлър бе скъса с Торн и вече кани Ник на ребърца Laughing

# 730
Ех, че е бърза таз Тейлър бе скъса с Торн и вече кани Ник на ребърца Laughing
Мириел, пак дезинформираш народа  Laughing
Тейлър и Кольо Уйдяха да ручат крилца   Mr. Green

И бива ли да не забелязваш нечия друга бързина и да не я отбелязваш  Crossing Arms
Шавриния се целива и плющя с бРичо, дорде беше омъжена за Кольо .. ти ся за едни крилца въпрос ше правиш  Laughing

# 731
Голяма работа - ребърца или крилца. Факта е, че беше тооолкова съкрушена, че отиде да го кани врага на семейството си, че и го целуна Whistling

Този сериал го гледам вече съвсем повърхностно така че, тези дребни подробности не ме интересуват. Просто отбелязвам поведението на докторката.

Не знам Брук обаче дали постъпва добре в момента като прикрива изневярата на Ник с Бриджит. От една страна не иска брат да се нахвърли срещу сестрата, от друга страна това, че вината за развода се прехвърля изцяло върху Рич ще има неприятни последици. Вие как мислите?

# 732
Голяма работа - ребърца или крилца. Факта е, че беше тооолкова съкрушена, че отиде да го кани врага на семейството си, че и го целуна Whistling

Този сериал го гледам вече съвсем повърхностно така че, тези дребни подробности не ме интересуват. Просто отбелязвам поведението на докторката.

Не знам Брук обаче дали постъпва добре в момента като прикрива изневярата на Ник с Бриджит. От една страна не иска брат да се нахвърли срещу сестрата, от друга страна това, че вината за развода се прехвърля изцяло върху Рич ще има неприятни последици. Вие как мислите?

Мисля, че Брук изцяло е виновна за развода...с разюзданото си поведение и незачитане чувствата на мъжа си.  Peace
Чудя се обаче как като гледаш повърхностно сериала, правиш такива кардинални заключения за Тейлър и качеството на работата й например  Thinking Но все пак добре, че ни предупреди , за да не приемаме насериозно изказванията ти

# 733
Зори, писах "вече", а не че съм ГО гледала повърхностно. Може би преди да започнеш да правиш такива кардинални заключение ще си правиш труда поне да прочетеш както трябва.

# 734
Зори, писах "вече", а не че съм ГО гледала повърхностно. Може би преди да започнеш да правиш такива кардинални заключение ще си правиш труда поне да прочетеш както трябва.

Мириел, Зори не прави кардинални заключения , тя прави "кардинални заяждания". Не си ли й свикнала вече?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт