ШиБнати хоТмони, Дизияк и прЪвУписТни колебанЙя-38 броИ

• 29 072
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Девойка задава въпрос:

За съжаление съм била свидетел на прекалено много случай в който в сем.където има две и повече деца се усеща деление на децата.Виждала съм сем.в който това дори се казва на глес-Аз обичам повече него или нея!Когато родих/понеже имам близнаци/ след няколко дни дойде роднина на гости и ме пита-Кого обичаш повече?С течение на времето са ме питали доста пъти.Аз лично не го приемам както едното дете е твое така и другото.Интересно ми е да чуя вашето мнение!

следва диалог:
Уф, моля те оправи си грешките Praynig Rolling Eyes
По темата. Имам едно дете и не мога да отговоря от мое име, но майка ми никога не ни е деляла със сестра ми, мисля че ни обича еднакво.
Пулих се гледах Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed EmbarassedАко може да ми посочиш къде са Praynig Praynig Praynig Praynig

Joy Joy Joy

# 181
F_Diamond, страхотна находка!

# 182
  • Бургас
на стари данки сам си рисува с химикал след това по рисуваното съвсем внимателно очъртаното го мацах с лепило и посипвах с бръкат или залепях камъчера и малко по-нататък разяснението: извинявам се са правобиса но нямам кирилица на клавиатурата и латиницата я минах през кирилизатора За дЪнки и сЪм ОК, от кирилизатора, ама останалите бисИри в правоБиса надали са от това  hahaha

# 183
# 184
Дими, и това в подписа ти е много добро Mr. Green

Оооо...това ми е направо слабост Mr. Green Laughing

# 185
Той ни утърва.

# 186
Цитат
 ..........не трябва едно бебе да се тъп4е и от толкова малко да затаъстява...........

Ъхъм...  Whistling

И веднага:

Цитат
Иначе е не е добело изобщо

# 187
Цитат
аз пък днес правих фуниики,
но по-вечето ми се начупиха
защо и аз незнам,като ги вадя от фолиото и се трошат  ,
а преди като съм ги правила не са се трошали така
Simple Smile

# 188
Цитат
...или просто исползвате случая да се похвалите с възможностите си и запитвате ли се дали момичето и е нужно това дали изобщо иска да пробва тези неща които и предлагате или напротив просто иска най просточкото да прави любов с мъжа когото обича Peace

честита коледа

# 189
Цитат
........ по-вечето ......

Ей това ми е тотален фаворит. Толкова често се среща  ooooh!

# 190
  • Пловдив
Цитат
А някои да е плащал с бамков превод, как става операцията

Какъв ли ще е този баМков превод  newsm78

# 191
  • Казанлък of all places
Цитат
МНОГО ЗБЪДНАТИ МЕЧТИ

# 192
Цитат
МНОГО ЗБЪДНАТИ МЕЧТИ

Точно това се канех да пусна  Joy  Peace

# 193
Цитат
Английски,но разбирам когато ми говорят на испански,италянски, немски и руски естествено...
Много обичам Италя Blush

# 194
  • Italia
немогат...сам посочила...регестрирате...почертая...вазнагради

Един пост, но качИсВен

Общи условия

Активация на акаунт